Chasten Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Çevremdeki bir çok kız böyle.. bi hal hatır soruyorum butun hayatını o gün neler yaptığını anlatıyor şu anda çok yorgunum belkide o yüzden bu kadar garip geldi ama çoğu böyle =) yani samimi olmadıklarımda böyle olunca delleniyorum, iyim de geç ne uzatıyosun. maGnum : napi10 maGnum : okuldan yeni mi geldin Chasten-: eet Chasten-: iyim Chasten-: takılıom Chasten-: sen napıyosun? maGnum : maGnum : yah maGnum : işhte maGnum : benmde ark.geldi bugn maGnum : okuldan maGnum : sora maGnum : onları meram yeni yola maGnum :: bindirdim maGnum : sora maGnum : btle maGnum : gittim maGnum : 5-10 dk onla goruştuk sora maGnum : gitti maGnum : bu maGnum : bende eve geldim maGnum : işte maGnum : olmazsa yarın görüşem btlle maGnum : c.tesi ya maGnum : geçen hafta tatil değildi bize maGnum : ama şimdi tatil maGnum : pek mutluyam O.o
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ahahaha hepsi böyle:D Kanser ederler adamı Edit: Aslında hepsi demiim... Arada muhabbeti çok iyi olan istisnalar var [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 19:46 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Chasten Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Hepsi değil tabiki ya süper muhabbet olanlarıda varda ne abi bu çok gıcık bi durum mesala Beybin in muhabbet harika =o)
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 olmayanı da var. paso susanı daha kötü
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Birde şey vardır kızlarda her harf e bir şeyler koymuştur yazıyı okuyuncaya kadar göbeğim çatlıyo.
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bne bi türül ALnamoım bu admlari İsnan Trükce iy Dgoru Kulanır
only_devil Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yani herkeste bu "maGnum"dan 1 tane var...sevindim:D...ama bende 1 kaç tanesi varrr:S
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bütün kızların enter tuşlarını sökmek lazım klavyelerinden ben o olaya genelde takılıyorum
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya bde syle yazıoar ya deli olmamk elde deil
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben de yalnılşıla enter yerine üye basıyorumü
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 said: Eldarduil Birde şey vardır kızlarda her harf e bir şeyler koymuştur yazıyı okuyuncaya kadar göbeğim çatlıyo. said: Llama bütün kızların enter tuşlarını sökmek lazım klavyelerinden ben o olaya genelde takılıyorum enterlarım size feda olsun, ama genelleme yapmayın öldürüyor bunlar beni said: Rebelution ben de yalnılşıla enter yerine üye basıyorumü ben de. konunun en ciddi yerinde, gergin bir ortamda "ü" giriveriyor:) kızamıyorum da cok tatli bir harf, insan istemeden gülümsüyor üüü
Dynun Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya şimdi bi de ultimacıysan ordan kalma eski alışkanlık benim mesela seri seri entera basmak eheh :D .
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ahuha dynun hakli, wowdan sonra / ler koyduk bolca, şimdi öss olayına bırakınca gitti o alişkanlik. bu konuda kendimi kişiliksiz buluyorum, oynadıgım oyun yada dinledigim müzik istemeden girebiliyor hayatıma, cıkarana kadar da 50 tane laf yiyoruz cevreden. msn smileylerini de :xx: şeklinde kullanmak en mantıklısı, hoş miranda da kendi smiley paketini koyuyorsan sorun da kalmıyor aslinda
Chasten Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bide nickler o anda kimlerle konuştuğunu ne yaptığını tüm duygularını direk anlarsınız. Aşağıdaki kız nıcklerini bulunuz :p [spo][/spo] [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 21:36 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ]
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 devete bende diyorum nernde kaynaklanıyo bu... alt+q muydu repeat
Chasten Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 doğru vallaha buda diyer yarısı bi tane doğru düzgün nickli adam yok zaten akıllı adam beni bulmaz ki. [spo][/spo]
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 rename ozelliği var msnde bu tarz abzurt nick hastaliğindaki insanlar için onu kullanabilirsin aslinda, çekmek zorunda değilsin "dokuz-sekiz'lik"leri, ama genelleme yapmayın lütfen cok rencide oldum.
Chasten Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Yok üstüne alınma =) akıllı uslu nickli kızlarda var ama çoğunluk bu şekilde..bide bazen yazılanı anlaman için özel bir çaba sarfetmen gerekiyor.
elvyn Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 fistan şimdi gelip okursa ona ayıp olmaz mı. msn listesinden bahsettigimi anladınız siz. [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 21:55 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ]
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 paticikte sanırım dayanamadıgım 2 şey var, birincisi bu "kızlar.. " diye başlayan ve yeren genellemeler, digeri de "begenmiyorsan okuma kardessim" triplerindeki insanlar:) [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 21:58 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar