ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Patchi kurup oyuna girdim Eastern plaguelandse ucarken oyun crash oldu ve main karakterimle oyuna her girmeye çalışmamda crash olmaya başladı GM lere ticket attım bir ton sey denediler ama düzelmedi bana oyunu yeniden kur dediler oyunu yeniden kurdum şimdide patch kurulmuyor 2 gündür oynayamıyorum patchi kurmaya çalışınca versiyonların uymadıgını söylüyor halbuki ben complete patch kuruyorum ama olmuyor blizzard downloaderdan indirmeye calısıncada 4-5 saat sürüyor anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 us oyuna eu patch kurmaya calisiyo filan olmayasin. iyice kontrol et indirdigin patchi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yok ya oyunda EU patchte Gb olmuyor yine *bütün patchleri veya complete patchi bulabilecegim bir link varmı? [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 08:58 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 09:10 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 buldum 3d gamers diye bir site hadi hayırlısı belki bu aksam görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 olur ole crashler. 2-3 gun bekle duzelır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bendede gemiden her indigimde cokuodu oyun sora duzeldi henuz denemedim tekrar :S lan aklım almıo nası patch yapıo bu blizzard aimed atıyorum bloodelflerdeki bug gibi odun gibi duruorum oku kendisi atıyor volley atıyorum yine aynı muhabbet dmgler gozukmese ekranda ok attıgımı anlamicam gg yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 scorch dün bende de ilk defa öyle birşey oldu. Ok atıyorum ama nasıl ok atıyor anlamadım. Hatta ok attıktan sonra mob yanıma gelince Arcanite Reaper ım ile dalıyorum ama 1-2 saniye hala elimde oku gösteriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 başka bir makineden girebiliyor musun karakterinle? yapabiliyorsan girip başka bir yere gitmeni tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 oda bişimi biz iki zepp havada çarpıştık öle donduk kaldık hatta dier zepp dekiler bize biz onlara gecebilioduk. dier zepp dede şans arkadaş varmıs öle havada /s le muhabbet ettik baya :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 muahah oda super hava kazası :P undead tımes da yazarlar yarın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Hele hele orgrimmardan kalkan uc zeplininin denizin ortasında kaybolup içindeki adamları denize dökmesine bayılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Hatırladığım kadarıyla deneme serverinde zeplinlerle ilgili hata vardı ama düzeltememişler demekki . Denizin ortasından zeplin kaybolupta denize düştüğümüz çok oldu. Orjinaldede denemedede. Hata azeroth bi ara down olmuştu ole sap gibi kaldık gidemiyoduk. Zepline binsekt einemiyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ARCANITE REAPEERRR HOOOOOOOOOO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ya boşver zaten reroll yapmıcanmı ne salak bir serverdır Xavius hayatımda bir kere pvp serverında ally kasım dedim ağzımdam burnumdan geldi nasıl bir serverdır 1k ally varsa 5k horde var aman normal serverın gözünü yiyim pvp gençler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ya ally oynanmaz harbi diom belirli bir kaç server dışında ally çok noob dolu adamı görsenin bg de ally priest 49 olmuş ama adam dalmıo gidiom charge yapıom ne fear atıo ne şey yapıo resmen ölmeyi beklio :D hepsi noob demiom ama çok velet dolu wc nin hikayeyi bilmeden horde kaka ally cici şeklinde yaklaşan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Linderoth sende geldinmi benim dedigme:D belki beraber reroll yaparız Ally asırı ezik bu realmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar