Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.10 patch ve game over!!

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

Patchi kurup oyuna girdim Eastern plaguelandse ucarken oyun crash oldu ve main karakterimle oyuna her girmeye çalışmamda crash olmaya başladı GM lere ticket attım bir ton sey denediler ama düzelmedi bana oyunu yeniden kur dediler oyunu yeniden kurdum şimdide patch kurulmuyor 2 gündür oynayamıyorum patchi kurmaya çalışınca versiyonların uymadıgını söylüyor halbuki ben complete patch kuruyorum ama olmuyor blizzard downloaderdan indirmeye calısıncada 4-5 saat sürüyor anlamadım gitti
Sosyal ağlarda paylaş

bendede gemiden her indigimde cokuodu oyun sora duzeldi henuz denemedim tekrar :S lan aklım almıo nası patch yapıo bu blizzard aimed atıyorum bloodelflerdeki bug gibi

odun gibi duruorum oku kendisi atıyor volley atıyorum yine aynı muhabbet dmgler gozukmese ekranda ok attıgımı anlamicam gg yane
Sosyal ağlarda paylaş

Hatırladığım kadarıyla deneme serverinde zeplinlerle ilgili hata vardı ama düzeltememişler demekki . Denizin ortasından zeplin kaybolupta denize düştüğümüz çok oldu. Orjinaldede denemedede. Hata azeroth bi ara down olmuştu ole sap gibi kaldık gidemiyoduk. Zepline binsekt einemiyorduk :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ally oynanmaz harbi diom belirli bir kaç server dışında ally çok noob dolu adamı görsenin bg de ally priest 49 olmuş ama adam dalmıo gidiom charge yapıom ne fear atıo ne şey yapıo resmen ölmeyi beklio :D hepsi noob demiom ama çok velet dolu wc nin hikayeyi bilmeden horde kaka ally cici şeklinde yaklaşan :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...