GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bir yıl boyunca her gece hayal ettiğiniz ve ona kavuşunca daha kokusuna bile doyamadan terk edildiğiniz birini en kolay unutma yolu nedir acaba bide her gece intaharı düşünerek(daha önce bi dolu anti depresanı viskiyle içmiştim kendimi yeniden kaybetmekten korkuyorum)uyumaya da bi çare:( çoğu kez psikoloğa gittim ama onlar sadece beni uyuşturacak ilaçlar verdiler derslerimde battı önümüz öss yeter ama ya...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hayat dewam edio we önüne bi sürü yeni seçenekler çıkacak ( her açıdan ) bunu düşünerek kendine çeki düzen wer bu wermezsen bu seçeneklerden birini beğendiğinde uzaniim derken elde edemiyeceksn kendine çeki düzen wermediğin için we daha çok bunalım yaşayacaksın bunu düşün we kendine gel!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 İlaç tedavisini bırakma derim. Gerçekten yardımı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bnce olmaz sadece insanı uyuşturup mongollaştırıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 evet o ilaçları kullanırken salyamın aktığını bile hissettim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Doktor veriyorsa eğer kullansın. aksi takdirde sonuçlar daha kötü olur. doktor da salak değil heralde boşu boşuna neden versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sen kendn hayatn dewam ettiğini we şimdiki hatalarınn geleceği etkileyeceiğini görmezsen bu iş olmass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Doktorun o ilaçları vermesinin bir sebebi var. Şu anda bu denli ekstrem şeyler yapmanın sebebi aşırı duygusal olman. Herhalde bir kız olayı için verdiğin bu tepkinin biraz aşırı olduğunu kendin de görebiliyorsundur... O ilaçların amacı işte bu aşırı duygusal tarafını durdurmak, zamanla duygularına hakim olmayı öğrenmeni sağlamak. Bilimsel olarak doğruluğu kanıtlanmış şeylere "bence insanları mongollaştırıo aptal şeyler onlar" gibi basit muhalefetler olmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Anti doğru söylüyor.İlaçları bırakman doğru olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Unutmanın bir yolunu bulursan bana p.m. at... Emin ol senden daha çok sevenler var ama onu kendine zarar vererek unutumazsın bunuda bilmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 aptal şeyler demedim farkndaysan kendn ekleme yapma ve ilaçlarn insanı mongollaştırdığı bilinen birşey onu bi süre izene ayrılabilecek 3 ay heyet raporu alıp kafa dinleyecek insanlarn kullnması bnce daha mantıklı ama farkndaysan arkadaş öss ye hazırlanıyorm demiş ve bu ilaçlar onu epeii etkileyecektir ( babam doktor oradan biliyorz az çok 17 sne bi doktorla aynı ev paylaşa paylaşa xD kmse doktorları taşladığımı sölemesn bna ;) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bence yardımı olmaz demişsin, aynı şeye geliyor aptalca demekle. ÖSS senesi olduğunu doktoruyla tartışır, eğer gerçekten önemliyse doktor tedaviye devam eder, değilse zaten kendisi keser. Ancak doktorun tedavisine saygı duyarak ilerlemesi gerekmeli bence. Kendi iyiliği için yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 doktoruyla bncede konuşsn ama ynede öss ye hazırlanırken o ilaçaları alması mantıksız dayım 1 ay rapor alıp onları kullanıodu günn 14 saati uyuodu hap aldığnda öss ye hazrlann bri içn bu çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Kişiye göre ilaç tedavisi değişir. Ağır ilaç vardır, hafif ilaç vardır. Mesela valium içersen emmeli gömmeli takılmış gibi olur kafan. Ama bir atarax alırsan sadece 2-3 saat uyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 arkadaş uyuşturduğunu belrtmiş ayrıca 3 saat uyrsn senn normal uyknda zatn 8 saatr 11 saat eder ki öss içn gerçekten zor bu en haff ilaç içn bile zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ilaç konusunu doktora danısırım sağolun:) ya hala gelip benle hiçbişey olmamış gibi konuşuyo:( ona da söylemem gereken birşeyler olduğunu biliyorum ama hiçbişey söyleyemiyo ve hiçbişey yapamıyorum hatta bu yazdıklarımın doğruluğundan bile emin değilim ne düşünebildiğim hakkında hiçbi fikrim yok:/ sanki birisi tek mumumu söndürmüş ve artık hiçbişey göremiyomuşum gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 İşin aslı ona söylemek istediklerini, anlatmak istediklerini aklında nasıl hayal ettiğini, nasıl olacağını düşündüğünü biliyorum. Ancak öyle olmuyor işte. Kızla o aklındaki mükemmel sahneyi gerçekleştirmeye çalıştığında sadece aptal gibi hissediyorsun ve daha fena koyuyor. Çabalayarak işleri daha da kötüleştirme. Kendini alıp varolmayan diyarlara götürüp karşındaki kızı hayalindeki mükemmel kız olarak görüyorsun. Onu ilahlaştırıyorsun. Gerçeğe dön. Hayat devam ediyor. Ben de devam etmeliyim. Bu kadar basit düşünmen gereken şey. Biraz dışarı çık, gez eğlen. Konu üstüne düşündükçe canın acır, canın acıdıkça konu üstüne düşünürsün. Bu döngüye girme. Sonu depresyona kadar gidebilecek bir döngü. Nitekim intihar girişimin olduysa depresyon geçirmiş bile olabilirsin şimdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Antimodes52 o kadar net, güzel anlatmis ki bu tip olaylarin açiklamasini.. Tebrikler gerçekten.. Bu tip problemleri olanlar okusunlar. Aynen budur olay. Kendinizi yipratmayin arkadaslar, inanin hiç geregi yok. "Doktorun o ilaçları vermesinin bir sebebi var. Şu anda bu denli ekstrem şeyler yapmanın sebebi aşırı duygusal olman. Herhalde bir kız olayı için verdiğin bu tepkinin biraz aşırı olduğunu kendin de görebiliyorsundur... O ilaçların amacı işte bu aşırı duygusal tarafını durdurmak, zamanla duygularına hakim olmayı öğrenmeni sağlamak. İşin aslı ona söylemek istediklerini, anlatmak istediklerini aklında nasıl hayal ettiğini, nasıl olacağını düşündüğünü biliyorum. Ancak öyle olmuyor işte. Kızla o aklındaki mükemmel sahneyi gerçekleştirmeye çalıştığında sadece aptal gibi hissediyorsun ve daha fena koyuyor. Çabalayarak işleri daha da kötüleştirme. Kendini alıp varolmayan diyarlara götürüp karşındaki kızı hayalindeki mükemmel kız olarak görüyorsun. Onu ilahlaştırıyorsun. Gerçeğe dön. Hayat devam ediyor. Ben de devam etmeliyim. Bu kadar basit düşünmen gereken şey. Biraz dışarı çık, gez eğlen. Konu üstüne düşündükçe canın acır, canın acıdıkça konu üstüne düşünürsün. Bu döngüye girme. Sonu depresyona kadar gidebilecek bir döngü. Nitekim intihar girişimin olduysa depresyon geçirmiş bile olabilirsin şimdiden... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Birini unutmanın en kolay yolu ondan "nefret etmek"tir. Ha ben bu yolu kullanmam ama kullanan çok daha rahat atlatır durumu. Zamanla kafanda o kişiyle ilgili nefret oluşturup her hareketi batıyo gibi gösterirsen daha kolay olur. Ben yapmam ama kolay yol bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ben bu anti-depressanların adlarını hiç bilmiyorum, yeni jenerasyon hepsini ezberden sayıyor bana, ben mi cahilim yoksa bir sorunmu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Önündeki Maçlara Bak...Hoşlandıgın Biri Vardır Elbet Git Konuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Arkadas herseyin ilacı zamandır ortamların aynıysa eğer ortamlarını değiştir zamanla arkadas grubu ve takıldıgın yerler değiştikce onu unutmaya baslarsın yada çivi çiviyi soker hesabı yeni birisini bul ama bunu pek tasvip etmiyorum patlama ihtimali var. Vay Kenshin den nameler o da guzel =) senin duyguların var mıydı bu arada yaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yorgunsun, hep hastasın vaziyetin farkındasın yalnızsın hep, mutlusun belki de umarsız, duyarsızsın böyle geçmez anla, ömrüne yazık etme kaybetme kendini, kendi rengini bari sen solma, her yer siyah... simsiyah yine her taraf yanlış düzen, yanlış zaman yitip giden bu umutlara bir ben miyim hep kan ağlayan? bazı şeyler var, kayıtsız kalmaya gelmez, affetmez. kaçtığın yerde hiç olmaz belki derdine yanan... farkında olmak, üzülmek çözmeye yetmez herşeyi itiraz etmek, hesap sormak gerek bazen karanlığa... hiç sabrın kalmasa bile (vazgeçersen,kaybedersin) herşey değişir birdenbire! simsiyah yine her taraf yanlış düzen, yanlış zaman sönüp giden bu ışıklara tek ben miyim hep kan ağlayan? ahlaksız, sahtekar, ziyankar onlar hep, düzenbazlar inanma, söylenenler hep yalan kaybetme kendini, kendi rengini bari sen solma, yok olma! şansın varken anla bari sen anla! simsiyah, her yer siyah... vazgeçersen kaybedersin, vazgeçersen yitip gidersin vazgeçersen kaybedersin, vazgeçersen solup gidersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 by çilekeş(taptıgım grup) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 beni sevdiini söyledi :S :S :S [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 20:29 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar