KILIC Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [spo] [/spo] aga soyuldum item alirmisin aga nolur item ver aga diye baslayan konusma.. bu sekilde gelistikten sonra... aga soyle sen kızsın dimi demesiyle son buldu.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 asdasdasd bombaymış valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ''Abim bamlatıcı clanda bamlan, ne oldu korktunmu'' Yazık, cok yazık hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 independent, bam bam bam!.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Simdi merakla beni clandan BAM latmasini bekliorum.. ve isin en ilginci ben zaten clanda diilim clanbugdan dolai tepemde sadece yesilcizgi duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 abisi bamlatıcıların clanındaydım sikayet var yanı ayagını dnek al herıfın uzantıları sağlam :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 işin en komigi bu konusmalardan sonra ben kufur etmeyince sen kızmısın dedi güldükten sonrada evet sen kızsın msn versene felan dedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 aman msn ini verme hotmailden de bamlatır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hotmaiL kullanmiorum msn de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 zuahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 açılıiinnn ullenn hepinizi bamlatacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bugun pm atti.. noldu bamlattim seni clandan diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bu çocuklar ellerinde bıçaklarla liselerde ve ilköğreim okullarında da birbirlerine spike atmaya başladılar. Bu işin sonunda bir gün yukarılardan birilerinin ilgisini çekip hepimizi BAMlatacaklar gibi geliyo bana ya hadi bakalım hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 :kopkop: + :kafayıduvaravur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 puahhahahahahahahhahahaha abiii ölüyorummm yaaa karnıma ağrı girdiii bammmm bammm :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Umarım.. Umarım Bi Gun Orenecekler.. Su Oyunu.. Bizimde Zamaninda Ezik Oldugumuzu.. Ama Kimseye Yalvarip Yakarmadan " Aga Shard Versene +1 de Olur Nolursun " Demedigimiz.. Kendi Bilegimizin Hakkı ile bişiler Yaptıgımızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 auhauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 valla ben pek gülemedim, hatta baya bi sinirlendim. çünkü bu oyunu oynayanların %99u bööle tipler, hatta 5-6 yaşında bebeler bile oynuyo kafelerde delicesine. yani bööle saçmasalak bi ortam varken niye daha devam ediyonuzki oynamaya!? başka oyunmu yok, bin tür mmo var, biraz araştırın ve başka bi mmoya geçin derim... hadi bunu geçtim bilinen bi gerçek varki o da; Gınayt israile yordom yapoyorrrrrr:D edik: lan olm nie upladın konuyu bende tarihe bakmadan ciddi ciddi yazıom muaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 28 yaşındayım. tam doğrusunu sölim 16. bu nasıl bi cümle ya 28'in tam doğrusu 16'ımı oluyor hani sanki 1-2 yaş büyütmüş gibi askdfj agalara hayranım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 KILIC said: Umarım.. Umarım Bi Gun Orenecekler.. Su Oyunu.. Bizimde Zamaninda Ezik Oldugumuzu.. Ama Kimseye Yalvarip Yakarmadan " Aga Shard Versene +1 de Olur Nolursun " Demedigimiz.. Kendi Bilegimizin Hakkı ile bişiler Yaptıgımızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 FromTheHell said: KILIC said: Umarım.. Umarım Bi Gun Orenecekler.. Su Oyunu.. Bizimde Zamaninda Ezik Oldugumuzu.. Ama Kimseye Yalvarip Yakarmadan " Aga Shard Versene +1 de Olur Nolursun " Demedigimiz.. Kendi Bilegimizin Hakkı ile bişiler Yaptıgımızı.. Abi bu adamın eline thompson veriyorsun adamın 1930 büyük buhran gangsteri oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 2 adamın olmasa güzel post olmuş tebrikler güldüm. ama ciddi bişi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 KILIC said: Umarım.. Umarım Bi Gun Orenecekler.. Su Oyunu.. Bizimde Zamaninda Ezik Oldugumuzu.. Ama Kimseye Yalvarip Yakarmadan " Aga Shard Versene +1 de Olur Nolursun " Demedigimiz.. Kendi Bilegimizin Hakkı ile bişiler Yaptıgımızı.. http://img187.imageshack.us/img187/9600/emek4gops7zx7.gif edit2: olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar