Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AGA`larla Sohbet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo] [/spo]

aga soyuldum item alirmisin aga nolur item ver aga diye baslayan konusma.. bu sekilde gelistikten sonra... aga soyle sen kızsın dimi demesiyle son buldu.. =)

Mesaj tarihi:
Simdi merakla beni clandan BAM latmasini bekliorum.. ve isin en ilginci ben zaten clanda diilim clanbugdan dolai tepemde sadece yesilcizgi duruyor...
Mesaj tarihi:
işin en komigi bu konusmalardan sonra ben kufur etmeyince sen kızmısın dedi güldükten sonrada evet sen kızsın msn versene felan dedi =)
Mesaj tarihi:
Bu çocuklar ellerinde bıçaklarla liselerde ve ilköğreim okullarında da birbirlerine spike atmaya başladılar. Bu işin sonunda bir gün yukarılardan birilerinin ilgisini çekip hepimizi BAMlatacaklar gibi geliyo bana ya hadi bakalım hayırlısı...
Mesaj tarihi:
Umarım.. Umarım Bi Gun Orenecekler.. Su Oyunu.. Bizimde Zamaninda Ezik Oldugumuzu.. Ama Kimseye Yalvarip Yakarmadan " Aga Shard Versene +1 de Olur Nolursun " Demedigimiz.. Kendi Bilegimizin Hakkı ile bişiler Yaptıgımızı..
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
valla ben pek gülemedim, hatta baya bi sinirlendim. çünkü bu oyunu oynayanların %99u bööle tipler, hatta 5-6 yaşında bebeler bile oynuyo kafelerde delicesine. yani bööle saçmasalak bi ortam varken niye daha devam ediyonuzki oynamaya!? başka oyunmu yok, bin tür mmo var, biraz araştırın ve başka bi mmoya geçin derim...
hadi bunu geçtim bilinen bi gerçek varki o da;
Gınayt israile yordom yapoyorrrrrr:D
edik: lan olm nie upladın konuyu bende tarihe bakmadan ciddi ciddi yazıom muaahahah
Mesaj tarihi:
KILIC said:
Umarım.. Umarım Bi Gun Orenecekler.. Su Oyunu.. Bizimde Zamaninda Ezik Oldugumuzu.. Ama Kimseye Yalvarip Yakarmadan " Aga Shard Versene +1 de Olur Nolursun " Demedigimiz.. Kendi Bilegimizin Hakkı ile bişiler Yaptıgımızı..
Mesaj tarihi:
FromTheHell said:
KILIC said:

Abi bu adamın eline thompson veriyorsun adamın 1930 büyük buhran gangsteri oluyor işte.
Mesaj tarihi:
KILIC said:

http://img187.imageshack.us/img187/9600/emek4gops7zx7.gif

edit2: olmuş lan
  • Yeni Oluştur...