Sabrina Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 İyi akşamlar patiler, insanlar. Bu dediğim tür canlıların; üreme özellikleri ve iett otobüslerine binme özellikleri vardır.Etrafınızda çok sıkça rastlayabilirsiniz.Elinizi sallar gibi yapsanız bile bunlardan birine rast gelebilirsiniz. Fakat uzun süre ürememiş bir endoplazmik retükülüss; iett otobüsüne binerse kötü vak'alar olur.İşte bunlar önlerinde, yanlarında veya yukarlarında duran kadınları taciz ederler. Size sesleniyorum, gidin burdan plx.Yeterince sorun ve dert var, bi de sizle tartışmayalım.Bırakın gidin şu memleketi ya, en azından hayvan taklidi yapın da alkışlayalım. ps: gerçek endoplazmik retukulum'lar alınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Sabrina haddime değil ama biz bunlara 3 harfle AYI diyelim. çünkü bunlar amipden farksız. Hızla çoğalıyorlar... [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 17:19 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Eşey ana hücreleri başka yerde üretilmiş bunların genelde. O eşey ana hücreler, yavru endoplazmik retikülüsleri de orda yapıyo. Ama sonra evrimleşerek parazitizme merak sarıyolar ve kolonicek buraya gelip, tam parazitlik durumu yaratıyolar. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 17:23 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Uheheheh :D Bunların "granüllü" olanları da tacizden sonra "protein" sentezi yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Yaw eli tatmin etmiosa değiştirsin sdf. Bak yine sinir oldum. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 17:26 tarihinde, Sabrina tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ben Sabrina değilim Sabri yim de kaçarlar sfghfdkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Chris_Metcalf -4344543655464 (-.-") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Sabri, biz bu olaya fort, bu olayı gerçekleştiren kişilere de fortçu diyoruz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sesli şekilde bağırıp-çığırıp teşhir ediceksin. yani ben birine öle bişey yaparken herkese rezil etse beni utanırdım baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 3 senedir otobüslerle seviyeli bir ilişkim pek tanık olmadım o tür olaylara cam kenarına oturmak veya arkanı yaslayacağın insan dışı bir nesne bularak sorun çözülebilir zaten 5-6 dk aralıklarla yenisi geliyor, hınca hınç dolu otobüse binmeye gerek yok geç kalıncak durumlar dışında bir de insanlarda otobüs kültürü oluşmaya başladığını düşünüyorum, cep telle konuşanların sayısı baya azaldı, insanlar biner binmez en arka tarafa doğru ilerlemeye başladı, güzel gelişmeler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 NE FORTU BAYAM ARKADAN İTTİRİYLER, HEM UCUM BİLEM DEĞMEDİ Kİ!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kücüktüm.. annem, ben ve mahalle karisi bünyeli arkadasi otobüsdeydik, bi yere gidiyorduk(yapma yaa aa) neyse bizim esas kari birden avaz avaz bagirmaya basladi : '' YAAAA KARDESIM YETER IKI SAATTIR SESIMI CIKARMIYORUM AMA YETER AMA YAAAA !!1 sürttürüp duruyosun utan biraz hayvaaaan!!! KALK AYSE INIYORUZZZ!!!!1'' rezil olduk öle bi tüm otobüs bize bakti, sonra da olay yerinden uzaklastik /= [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:07 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @forgiver; arkanın camda olması, oturman filan hiçbişiyi değiştirmio.Bunu gördüm heh, ses çıkarmak lazım aslında evet. Milletin dolu anına gelir, linç ederler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bi kere minibüste arkadaşla konuşuodum, ayaktaydım. Kendimi baya bi kaptırmışım muhabbete önde ki kadına değiomuşum hafif hafif frenlerde. Ama çok değsem farkederim yani ortada fol yok yumurta yok. Kadın döndü aşağı bakarak; " biraz sıkı tutunsana kardeşim" dedi. Ben bi mok anlamadım tabi güldüm. Sonra kadın gaza geldi; " iyi saattir değdiriosun kardeşim" dedi, o anda kadın zaten über çirkin onamı gülsem "kardeşim" demesinemi gülsem yanda ki arkadaşın kopmasına mı gülsem karar verememiştim bilmukabele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ya bi dk, içim sızladı.Endoplazmik retukülüm iyi bi hayvan normalde, hakaret ettik. Baksana şuna yaw ne şeker, sevilmez mi; makas alınmaz mı bundan? oyyyyy!! *içmiş mode* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Hayvan tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yapamıyorlar,beceremiyorlar hissettirmeden yapacaksın kardeşim ama nerdeeee özel ders verme vakti geldi anlaşılan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 konum çok önemli. daha çok sarıgazi otobüsünde oluodu onlar lise zmanında hey. otobüse balgam atan adamlar görmüştük,çimentolarla otobüse girenleri falan. fort neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bi de bunların dişi sürümleri var. Minibüsleri tercih ediyolar. Özellikle pazar kurulan günlerde 359823521 adet kocaman kocaman torbayı (nası taşıdıklarını bilmiyom) minibüsün tam ortasına koyuyolar. Ayakta durup da torbalar yüzünden harekete edemeyenler de, minibüs şöförünün "Arkaya kayın arkadaşım hadi." gibisinden artiz laflarını duymak zorunda kalıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 öle tipler görürsem....( ya da hissedersem) ona bakıp sağlam bi çığlık atıyorum korkup kaçıo =)) kaçmazsa tokat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bursa apaçi kaynıyo bıktırdılar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bi türlü evrim geçiremedi şunlar da... Biri Darwine res atsın yaa acil evrimleştirsin o ayıları (Saçmaladım sanırım=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @sabrina: o zman tepki vermekten başka bir seçenek yok aslında çok çabuk sonuca ulaştırır sonuçta bir otobüste bir tane tacizci varsa en az 20 tane de o tacizcinin ağzını burnunu dağıtamaya heves eden adam vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar