Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Endoplazmik Retükülüssler

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

İyi akşamlar patiler, insanlar.

Bu dediğim tür canlıların; üreme özellikleri ve iett otobüslerine binme özellikleri vardır.Etrafınızda çok sıkça rastlayabilirsiniz.Elinizi sallar gibi yapsanız bile bunlardan birine rast gelebilirsiniz.

Fakat uzun süre ürememiş bir endoplazmik retükülüss; iett otobüsüne binerse kötü vak'alar olur.İşte bunlar önlerinde, yanlarında veya yukarlarında duran kadınları taciz ederler.

Size sesleniyorum, gidin burdan plx.Yeterince sorun ve dert var, bi de sizle tartışmayalım.Bırakın gidin şu memleketi ya, en azından hayvan taklidi yapın da alkışlayalım.

ps: gerçek endoplazmik retukulum'lar alınmasın.

Sosyal ağlarda paylaş

Eşey ana hücreleri başka yerde üretilmiş bunların genelde. O eşey ana hücreler, yavru endoplazmik retikülüsleri de orda yapıyo. Ama sonra evrimleşerek parazitizme merak sarıyolar ve kolonicek buraya gelip, tam parazitlik durumu yaratıyolar.

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 17:23 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

3 senedir otobüslerle seviyeli bir ilişkim
pek tanık olmadım o tür olaylara

cam kenarına oturmak veya arkanı yaslayacağın insan dışı bir nesne bularak sorun çözülebilir
zaten 5-6 dk aralıklarla yenisi geliyor, hınca hınç dolu otobüse binmeye gerek yok geç kalıncak durumlar dışında

bir de insanlarda otobüs kültürü oluşmaya başladığını düşünüyorum, cep telle konuşanların sayısı baya azaldı, insanlar biner binmez en arka tarafa doğru ilerlemeye başladı, güzel gelişmeler bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

kücüktüm.. annem, ben ve mahalle karisi bünyeli arkadasi otobüsdeydik, bi yere gidiyorduk(yapma yaa aa)
neyse bizim esas kari birden avaz avaz bagirmaya basladi :
'' YAAAA KARDESIM YETER IKI SAATTIR SESIMI CIKARMIYORUM AMA YETER AMA YAAAA !!1 sürttürüp duruyosun utan biraz hayvaaaan!!! KALK AYSE INIYORUZZZ!!!!1''
rezil olduk öle bi tüm otobüs bize bakti, sonra da olay yerinden uzaklastik /=

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:07 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere minibüste arkadaşla konuşuodum, ayaktaydım. Kendimi baya bi kaptırmışım muhabbete önde ki kadına değiomuşum hafif hafif frenlerde. Ama çok değsem farkederim yani ortada fol yok yumurta yok. Kadın döndü aşağı bakarak; " biraz sıkı tutunsana kardeşim" dedi. Ben bi mok anlamadım tabi güldüm. Sonra kadın gaza geldi; " iyi saattir değdiriosun kardeşim" dedi, o anda kadın zaten über çirkin onamı gülsem "kardeşim" demesinemi gülsem yanda ki arkadaşın kopmasına mı gülsem karar verememiştim bilmukabele.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de bunların dişi sürümleri var. Minibüsleri tercih ediyolar. Özellikle pazar kurulan günlerde 359823521 adet kocaman kocaman torbayı (nası taşıdıklarını bilmiyom) minibüsün tam ortasına koyuyolar. Ayakta durup da torbalar yüzünden harekete edemeyenler de, minibüs şöförünün "Arkaya kayın arkadaşım hadi." gibisinden artiz laflarını duymak zorunda kalıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...