Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaliteli death/doom/gothic metal grupları tavsiyesi arıyorum...

MADBOY

Öne çıkan mesajlar

Sentinzd dinle delioglan, fin usulu melodet yapiyorlardi zamaninda, sonradan ville denen h*monun tekini aldilar gruba, LiSeLiM GoTH usulu fin metali yapmaya basladilar, bir dene, belki alisirsin, belki sen de ekran basinda kilink mi kilink yu dinleyerek hungur hungur aglarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

MADBOY said:
Sentinzd dinle delioglan, fin usulu melodet yapiyorlardi zamaninda, sonradan ville denen h*monun tekini aldilar gruba, LiSeLiM GoTH usulu fin metali yapmaya basladilar, bir dene, belki alisirsin, belki sen de ekran basinda kilink mi kilink yu dinleyerek hungur hungur aglarsin.

ahahaha
olm sentenced rules, bok atma nuften.
ayrica mis gibin tavsiyeler vermisim.
hala begenmiyosun ffs.
gitallasen yaaa.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Konu cıvımış, üstüne ölmüş, bi de hortlamış. Ama yine de yazıyim bari:

aritra said:
valla geyik olmuş. ciddi tavsiye istemiştim ben. akustikli piyanolu durağan gotik metal grupları. nightwish gibi power'a kaçanlara uyuz oluyorum. yavaş sakin olucak, klasik müzik dinler gibi dinlicem.

Heheh ne kadar gotikten bahsetsek te metal ya, yavaş sakin olsun diyince tuhaf geldi=)
Slow şarkılar da var tabii. Theatre Of Tragedy - A Distance There Is gibi...
Hatta genel olarak Theatre Of Tragedy de abartı hızlı şarkılar yok.
Tristania, Sirenia filan da Theatre Of Tragedy yi andıran gruplar, dolayısıyla onları da tavsiye edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

MADBOY said:
Children of bodom , dark tranquility , tiamat , moonspell , lacrimas profundere , opeth şu aralar dinlediklerim... bu gruplara benzer , özellikle CoB gibi hızlı olan death/doom/gothic metal grupları bilen varsa tavsiye edebilirmi lütfen ? :) teşekkürler

abi tavsiye edecegim cok grup var, metallica ama en iyisi. Metal diyince o gelir akillara ilk. Saymadigina sasirdim :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...