aritra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Marl0_on said: aritra said: ben de hafif (bolca akustik, piyano v.s kullanan) doom grupları arıyorum. anathema, saturnus gibi..Agalloch dinle. dinledim çok güzelmiş. sen de o türr seviyosan empyrium'un weiland albümünü dinle. çok sakin. tam sanat eseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 AHAHA UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Track moda aldim, uplamayin su topigi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 e pardon. yeni açınca eski topik linki veriyolar. hangisini yapıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kalmah dinle!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 COCK AND BALL TORTURE COCK AND BALL TORTURE ROROROROORORORORO TISTATATATATATATATA E benim de devreler yandi, yeter lan uplamayin daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 linkin park var, tavsiye ediyorum (tu) edit: k'yi unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 linkin park'ı tavsiye ediyorum ben de içimdeki nefret ve öfkeyi uyandırıyor adeta bürörö kraavliiing iiiin may skiiiiiin * ekranda wow'dan çeşitli pvp görüntüleri oynaşır * MADBOY said: Yavuz çarpar yapma etme abi sdhfs. ben çarpmıyorum bi yere noluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Aynada kendime bakıp sümkürdüğümde siyah bişeyler çıkıyo burnumdan. Linkin park öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Sentinzd dinle delioglan, fin usulu melodet yapiyorlardi zamaninda, sonradan ville denen h*monun tekini aldilar gruba, LiSeLiM GoTH usulu fin metali yapmaya basladilar, bir dene, belki alisirsin, belki sen de ekran basinda kilink mi kilink yu dinleyerek hungur hungur aglarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 O değil, The Ocean dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 MADBOY said: Sentinzd dinle delioglan, fin usulu melodet yapiyorlardi zamaninda, sonradan ville denen h*monun tekini aldilar gruba, LiSeLiM GoTH usulu fin metali yapmaya basladilar, bir dene, belki alisirsin, belki sen de ekran basinda kilink mi kilink yu dinleyerek hungur hungur aglarsin. ahahaha olm sentenced rules, bok atma nuften. ayrica mis gibin tavsiyeler vermisim. hala begenmiyosun ffs. gitallasen yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 draconian! tabi hala ciddi tartışılıosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 MOAR BLASTBEATZ!!! MOAAAAAR!@!!1!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 agalloch kafidir sabah - akşam tok karına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bu gokhana gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mortis said: draconian! tabi hala ciddi tartışılıosa ben ciddiydim valla tavsiye alıp verirken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 evet , dalga geçmesin kimse benim eski GENRE mle! Erhan'a da burdan selamlar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 valla geyik olmuş. ciddi tavsiye istemiştim ben. akustikli piyanolu durağan gotik metal grupları. nightwish gibi power'a kaçanlara uyuz oluyorum. yavaş sakin olucak, klasik müzik dinler gibi dinlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 said: Adam gibi müzik dinle. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konu cıvımış, üstüne ölmüş, bi de hortlamış. Ama yine de yazıyim bari: aritra said: valla geyik olmuş. ciddi tavsiye istemiştim ben. akustikli piyanolu durağan gotik metal grupları. nightwish gibi power'a kaçanlara uyuz oluyorum. yavaş sakin olucak, klasik müzik dinler gibi dinlicem. Heheh ne kadar gotikten bahsetsek te metal ya, yavaş sakin olsun diyince tuhaf geldi=) Slow şarkılar da var tabii. Theatre Of Tragedy - A Distance There Is gibi... Hatta genel olarak Theatre Of Tragedy de abartı hızlı şarkılar yok. Tristania, Sirenia filan da Theatre Of Tragedy yi andıran gruplar, dolayısıyla onları da tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Uplamayin su topigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 sticky! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 BAHAHHAHAHA Erhan'a selam yola devam yoldaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 MADBOY said: Children of bodom , dark tranquility , tiamat , moonspell , lacrimas profundere , opeth şu aralar dinlediklerim... bu gruplara benzer , özellikle CoB gibi hızlı olan death/doom/gothic metal grupları bilen varsa tavsiye edebilirmi lütfen ? :) teşekkürler abi tavsiye edecegim cok grup var, metallica ama en iyisi. Metal diyince o gelir akillara ilk. Saymadigina sasirdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar