mawiman Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Evlilik 1- Bir adam gazeteye ilan vermiş: ''Eş arıyorum''. Ertesi gün yüzlerce mektup almış. Hepsi aynı şeyi söylüyormuş.''Benimkini alabilirsin.'' 2- Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz.''Ya >arabası yenidir ya da karısı..'' 3- Bir genç babasına sorar; ''Baba evlenmek kaça mal olur?. '' Baba cevap verir: ''Bilmiyorum oğlum, ben hálá ödüyorum.'' 4- Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer.istediğin yemeği sipariş edersin sonra yanındakinin istediği yemeği görüp ''Keşke onu isteseydim'' dersin. 5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler. 6- Bir kavgadan sonra kadyn kocasyna bağırır: ''Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım.'' Adam cevap verir: ''Evet çok aşıktım farkedemedim.'' 7- Bir adam evlenene kadar eksik sayılır, evlenince tam bitmiş olur 8- Bir davette bir hanım arkadaşına sorar; ''Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun? '' Diğer hanım cevap verir; ''Evet yanlış adamla evliyim de ondan.
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bazıları anlamsız bazıları da güzel. ilginç yaklaşılmış evliliğe
khalad Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 en iyisi evlenmemek bir kadına güvenmek çok zor zaten bu devirde...
Pearl Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 evet khalad haklı hergün başka karıylan dolaş ne kasıyon tek eşliliğe
Suark Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 evlilik ftw diyim bende. la tek evlilik seven benmiyim ya.
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 evlenin siz. ben evlenmicem o evlenmicek kim evlencek neslinde üremesi lazım :)
mawiman Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 zina olur evlenmeden üremek günahh
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ya evlenmek de güzeldir belkii.. doru insanla, doğru zmanda, doğru yerde, doğru geçmişlere sahip omanın getirdiği rahatlık ve doğru yaklaşımların verdiği zevk ile.. güzel olmalı eminim.. hem kötü olursa da; amaaaaaaaaaan atarım yenisini alırım nolcek :)
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 dragon da evlenmiyo da pazardan domates alıyo sanki :)
mawiman Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 evlenmiyecekmi şimdi paticik üyeli evlen yoq mu
Öne çıkan mesajlar