eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yaw bizim clana sölemedim ama gelirse hurr1cane cyhan seyrantepe ve fracturemind ı falan alıp geliriz sanırım bizde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 eet güzel olmuş eline sağlık.. bence logo olarak güzel durur.. ancak diğer arkadaşlar daha iyi bi logo bulurlarsa onlar da olur farketmez.. yeterki logo bizi anlatsın.. ancak herkesin de anlayacağı lşekilde.. i.e.t.t (sanırım onların logosu) nin logosunu biz bilioruz sadece yabancilar anlamaz.. Türk bayrağını direkt olarak deil de senn ve bnm gönderdiğim şekilde koyarsak süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 buda benden olsun :) [spo]osmanlı harp madalyası [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bu nasıl :) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 gercekten güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bence bunu koyun derim... xD Naturel :D [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Yafs zorla oyuna döndürceksinizzzzzz:) Logo için ciddi bir çalışma gerekiyor diye düşünüyorum.Hepsi güzel ama Ares'te o kalede bir bayrak dalganacaksa logosu özenle seçilmiş olmalı...EE katılacak clanlarda iyi.Neden olmasınn neden o kaleyi alamayalım.Etken faktör iletişim çok kuvvetli olmalı mutlaka ve mutlaka bir an önce irtibata geçilmeli.Bu kadar konuşulan ve gönüllerde gerçekten istenen birşey yarım kalmamalı... Sefiyorum huleyn ben A R E Z'i^^ Thalia El Fayed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Hoşgeldin thalia... :) Bak bis araştırıyos sende kurcala biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 scroll buy yaptım sonunda aksama karus olcam insallah xD tek amac human castle almak bundan sonra ! adadasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Endless sende bi org olamadın yaf dün akşamda karus oluyodun yalan oldu senin orc işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 server denge muhabbeti vardı şimdi scroll buy yaptım reviewing bekliyom suan sanıırm aksama olurum karus bekleyin humanla castleye gircez adsadas xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 nts alırken ole 10 baslıklı bı menu gelıyor yok friend listeni sil yok oyundan cık sunları acıklıyıcak bırı varmı :) eangless sen ne yaptın ben klandan cıktım frıend lıstı sildim oyundan cıktım ama ne kadar beklıyıcez ayrıca mesaj atmak gerekıyormu scrol aldım hadı benı ısınla fılan dıye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @thearsive Biraz beklicen sora webden login olcan orda bir onay yazisi olcak onu onaylican oyuna girince nation degismis olcak. Topicimi patlatmatin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Thaliaaaa burayaaa eller havayaa :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 reskill re stat friend listeni temizliycen sonra scroll buy yapcan daha sonra reviewing yazısı cıkcak sonra ready olunca oyundan cıkcaksın ve login olcaksın mykol a girip ordan aktip olan nation transfer onaylıycaksın oyuna girince değişmis olcak .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Thalia seni arasde gormek isteriz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 toptan bu organizasyona basarılar :) aman dikkat sonra butun pl yada br lerde bunu uygulamayı dusunmesın :) bı yandan fitulıty saldırıyor kaleye bı yandan brazılya bayraklı bussuru adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 nede olsa korurken patrıot yanlız kalıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bakin simdi, Once katilacak olan butun clanlari buradan belirlicez Sora bir gun tespit edicez Ventriloda bulusucaz taktik belirlicez ve Delosta antreman yapicaz Bu arada logoyu belirlicez. Yolladiginiz resimler super ama 32 x 32 bmp ye donusturuldugunde belirgin seyler olmayacaktir o yuzden donuturup bir bakin oncelikle. Sora ventriloda bir savas tarihi belirlicez. Savastan bir gun once logolari takariz yada ayni gun :D ( savas boyasi gibi eheheh) Soraaaaaa ALLAh ALLAh die safascaz :D Eger alirsak bayragi kaleye dikersek kalde tutabildigimiz surecede bence o logolarla gezelim taki kaleyi fetetmekten sıkılana kadar :D Bu sebeplede logonun kimseyi rahatsiz etmeyecek birsey olmasi lazim. :D Simdilik belirli clanlar disinda katilacak baskalari varmi onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 aslında şu da bi gerçek.. kaleyi aldıktan sonra gene aynı clanlar koruyacak mı..? yoksa 1 haftalığına falan mı yapıoruz? yada sonsuza kadar mı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @thearsiv Bu organizasyonu baska biryerden konusmak yada tartismak cok zor mecburen burdan oldu. Ama taktiklerimizi tarihlerimizi nerde ne zaman cikacagimizi ortaya ventriloda konusuruz. SOnucta isteyen istedigi bayrakla gelsin :D Bizde sasirtiriz eheheheheheheehehe kaleyi korumaya gelince omur boyu die birsey yok. Ayarlariz gittigi eyre kadar onemli olan almak. 1 ay oraya o bayragi asmak sora bakariz yanliz kalmaz PaTRiot nie kalsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Kaleyi korumak almaktan daha kolay. Bence 1 ay asili kalmali bayrak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yaw 1 ay az bea :):) bence kalsın söyle 6 ay 1 sene:) millete daral gelsin:):) futulity nin sinirden ağzı köpürene kadar kalsın bare:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 En az 1 ay :))) Bu arada birisi ventrilo ayarlasin... Yapabilecek yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 eliniz deymişken 1 sene kalsın adamlar sıkıntıdan oyunu bıraksın adasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar