Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk clan liderlerine ve KOdaki Turklere csw savasi icin cagri :))

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fikir güzel de uygulamaya bi geçelim, The_Others dan tek yetkili merci olarak ben varım bu arada Clanımı CSW ye sokmayı düşünüyordum zaten.... yanlız bu koyulan logolar pek iyi değil +() olarak belirteyim, o logolar çok büyük, 32x32 olması lasım :)

Dip Not: Herkes te aynı logoyu kullanırsa, tam bir ally olur, logolar değiştirilmesin, herkeste aynı logolar kalsın ki ally oldukları belli olsun...

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 22:01 tarihinde, KaKsi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
olablir oda :)))))) Ama Turk bayragi koyalim derken vaz gectik bide Turklerle alay eder gibi olmayalim

Durun bakalim bikac secenek koyacaz

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 22:45 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
konuyla alakasıs konuşacam düşünceleriniz güsel destekliorum sizi ama serverlarımız farklı o yüzden yardımcı olamıorum ben :( neyse endless_night sanırsam aynı kafeye takılıoz ben seni tanımıorum ya da tanıorum bilmiorumda pcden kalkarkene patiden bi log off ol janım ya bi bakam diorum şuanda endless_ night olarak bağlısınız dio bende kapatmayı unutuorum agagil gelir bişi yazar fln ben uyaram seni :)
Mesaj tarihi:
Arkadaslar

Yaptigimiz seyi iyi ifade edecek birseyler olmali
Sİmdi Turkluk diyoruz tamam bayrak ataturk koymuyoruz ama aga da koymayalim kendi kendimizle alay etmeyelim kalede bence:))

Tugra osmanli logosuda biraz Turkluk den ziyade seyler cagristiriyo. Daha once kullanilmis bi clan logosuda olmasin...

Yeni birsey bulalim bence

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 00:06 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...