endless_night Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 no reklam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 up ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 upda up aman salla yandan soldan ustten aman aman xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 endless.. balataları mı yaktın evladım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 UP 47 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Alırım anahtarını asdasdasdasdafasdasda xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Yeşim kusura bakma bu gece uçuşum yüzünden toplantıya yetişemedim.... CHOSENS clanı olarak varız ama.. IP verdin sanırım ben bunu istiyorum hatta msnden bi geliyim senle konusmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Sonuc Ne_???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 [spo][/spo] [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 11:46 tarihinde, honoured tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 honoured'in düşüncesi: [spo] [/spo] Büyük Hali :) [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 11:40 tarihinde, aramil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 saolasın valla beceremedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Relax asdasdasdasda xd ======================================== THE MOST HATED WARRIOR ON ARES! [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 11:59 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 UP UP UP! THE MOST HATED WARRIOR ON ARES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bu ne anlamadimki acilmiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 melek ablamıs kale bizim olcak demiş patriot sadece kaleyi almak içinmi mücadele veriyor yoksa bayrak dikmek içinmi ? resmi görünce kafa karıştırıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 melek kız degilki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Biz derken biziz iste ben toplanti yaptim alleylerle orada olan ayrintiyi bilir zaten bunlar kompleksli bos insanlarin zivirtidan konusmalari. Alleyler ve biz hepimiz herkezin niyetini bilyoruz. Burada herkez esit ve herkez ayni amacta. Aldigimizda gorursunuz eheheheheh [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 12:53 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 iyide kalenin patriotun olması diye bişi sölememiş.. ayrıca jade 254254354 kez söyledi.. amaç oraya Türkleri ifade eden bişeyin konulması.. daha sonra oraya giren her clan kaleye en az 1 hafta sahip olacak.. lütfen şu konuyu takip eden arkadaşlar yazı yazsınlar.. ortalığı karıştırmak için deil.. gerçekten yapıcı yazılar yazın lütfen.. çünkü amaç çok güzel ve her server daki Türklerin dikkatli bi biçimde takip ettiği bi olayı gerçekleştirmeye çalışıoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 sadece onun yazısına yorum yabtım cws almanızı bende cok istiyorum endless ne bilem melek kıs ismi die söledik işde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 len sende her sakallıyı deden sanıyon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Jade o linkte faydalı şeyler var yeni bi knight diyebiliriz asdasdasdas xd OLEYYY 47.sayfa :) GO GO GO 50. sayfa [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 12:48 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 1000 msj olsun pls biri tartısma cıkarsın asdasdasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 düşünceler açıklanmak içindi bende düşüncemi koydum ve düşüncem resimden anladığım kadarı ile patriotun forumlarında yazan yoruma göre bir clana hitap edecek yorumlar yapılmış aklıma kötü kötü şeyler geliyo busavaş sonrası için işallah bi karışıklık çıkmaz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 endless gay dir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 honoured senin aklin varmiki kotu sey geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar