Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Diyene bakın [spo]http://s2.bitefight.net/bite/c.php?uid=55522[/spo] asdasdasdasdas xd [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 23:04 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 şiiii çaktırma ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 biri bişeymi dedi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 BU link ne yau :D hepiniz koyuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 her tık bir para xD bu arada 850 msj olmus 1000 olsun pls paticik tarihine gecer sanırım 0_o [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 00:42 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 kaleyi alrsak 2000 bile olur emin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 jade olunca konu topic patlıyo xD '' Unutmuyalım jade bir hit dir '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ya ben patlattimmis simdi ne alaka yaa gobegim catladiii yapacam die sunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ''patlattimmis'' valla anlamadım burayı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 espirisi o anladinda anlamamazliga geliyosun :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : BraveHeart (ROYCOLT) PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab/ obi) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) TheOthers (Kaksi) Violance ( lvlustafa) didwehurtyou (::midnight::) LostAngels (NewBieMe) VeniVidiVici (PowerBuff) NoNam3 (MrCraig,HeLLory) Vision ( tazy_Tikky) ( karus ve elmorad) FromDuskTillDawn (Informer) Sweet (Longyan) Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) Birde 2 partilik super guc geliyo :)))) ( adlari simdilik sakli) Ayrica cesitli yabanci clanlardan Turk guruplar savas icin gelicekler Listede adi olan clanlarin temsilcilerinin bana ( ozel mesajla buradan) msn adreslerini, oyundaki nick ve clan isimlerini yazmalarini rica ediyorumki herseyi buradan konusmayalim Bu logoyu kullanalim Ayrica Carsamba saat 20:00 da TS de bulusacaz. Ip ler msnden verilmistir [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 01:40 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 kasımpati tam 5 saatir mesgul? abi msn ye gelde su ferdi katılımcı konusunu konusalım! :D [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 02:37 tarihinde, FC_XX_TR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ~,~ uP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 beyler bayanlar ne oldu alamadınız mı :( ama inş toplanırsınızda alırsınız kaleyi ve ŞANLI TÜRK BAYRAGIMIZI DALGANIR ORDA...Bende ezük çarla gelirim bayragın dibinde oturur bi sigara yakar bakınırım....Demek istedigimi anlamıssınızdır umarımm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 said: JadeReal demiş ki ; Ya ben patlattimmis simdi ne alaka yaa gobegim catladiii yapacam die sunu :) Çatlaklara karşı güneş yağı öneriyoruz ısrarla asdasdaasdasd xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 seçtiğiniz logo çok silik olacak zaten ufacık bişi ay yıldızlı ilk logo çok daha uygun olacaktır yinede zevk sizlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Simdi ben arastirdim bana su dendi KO tarafindan Millli bayraklarin kullanilamayacagina dair bir yasamiz yoktur. Ama irkcilik ve ayrimcilik yaratan logolarin kullanilmasina izin verilmez. Bu konuyla ilgili yeni kurallar getirilecektir dendi. Simdi bu cevab cok politik geldi bana. Bende bayrak istiyorum ama bazi arkadaslarda cok millliyetci gozukmekten ve bu tip bir bandan korkuyolar dolayisiyla ay yildizi kullanalim ama bayrakta koymayalim dedik. Baska da bakiyorum logo. Bu aksam 8 de gorusuyoruz. [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 12:14 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 OK marksman o logoyuda koyarim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Orta asyadan batı'ya göç eden biz türklere dar zamanlarda yol gösteren liderimiz bozkurt'u sembol olarak koyalım derim ben..ayyıldız ile birleştirebiliriz..unutmayın ki türkiye'nin ilk tl.si bozkurt resmi ile atamızın isteğiyle basılmıştır.hilal,yıldız,bozkurt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Oldu olcak Atilla'nın resmini koyalım asdsadasdasdas xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tren de tren öpsün seni mert içgören xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 İyi guzelde bozkurt olsun guzel olur ama bu milliyetci bisey olucak ve Türk Bayragıdan daha tehlikeli ban yemek icin benim Fikrim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 3 hilal? Bozkurt? İstersen bir de Alparslan Türkeş'in portresini koyalım. Ya da Devlet Bahçeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar