JadeReal Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 eheheheeh ee bazi durumlar birlestirir iste bole event olcakki birleselim ! hafta verelim bu baslik insallah yok olmaz toplanalim bende oyunda buldugum liderlere pma ti duyuralim sizde yardimci olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bilmiyorum nasil oldu :) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 abi biraz daha sert bişi olsun yaw:D bu da güzel olmuş ama.. kaç sene sonra alıoruz kaleyi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 BraveHeart adına konuşabilirim sanırım. Böle bi organizasyonda her zaman bulunuruz ... Son zamanlarda finallerim yüzünden pek oynıyamasamda zaman ve tarih belirlenirse mutlaka orda olurum... Ne Mutlu Türk'üm Diyene ! [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 17:52 tarihinde, Xrated tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 e iyi braveheart da geldi.. bende bizimkilerle konusam bizde katılırız.. güzel bişi olucak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @jade.. giren clan baskanlarinin toplanabileceği bi vent yada ts bulmak lazım.. oyuncular olmasada olur ancak clan baskanlari genel taktik için şart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Taktik konusunda yardımcı olabilirim csw taktikleri hakkında biraz tecrübeli sayılırım... Bizim clanın ventrilo serverı var ama 20 kişi kapasiteli... [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 17:54 tarihinde, Xrated tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bence csw icin suan cok erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yaw 1 haftada hazırlanırız.. sonra hep beraber takarız bayrağı :) jade bu konuda herkesi hazırlamalı human side da.. zaten godz burda braveheart burda.. alot un asisti de burda.. geriye pek bi clan kalmadi.. ama tam anlamıyla 1 haftada olur düşüncesindeyim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Katiliorum ve her türlü warim :)) Yeterki illlmunati clanindan alinsin orasi adamlar adeta sahiplenmis cadir kurmus gitmiorlar ordan ve bu daha cok böle giderse hic alinacaga benzemior..Masonluk ve Yahudilik dünyamizda fazlasiyla hakimiyet sürmekte bunu oyunda son vermek bizlerin elinde..madem bu oyunun % cogunlugu bizlerde bunu alalim ltfn..Her ne gerekiorsa WARİM .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bu söylediğiniz olay Diez de oldu. Ben Diezde oynarkene.. bilirsiniz hatta Bu adamlar Turkuaz diye bi clan kurdular. Sonra tüm alleyler birbirini satti. Ne için? gelicek para için.. Tabii Ares'in gözü tok. Bu olay olur bence. Jade'ye güveniyorum. Bende Clanımla konuşurum. Ayarlayabilrsem çok süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 CSW silahlarının kullanım taktikleri konuşulup clanlar arası silah paylaşımı olursa GODz,Patriot ve braveheart kaleyi almak için yeterli olucaktır ...Sadece bunların konuşulması gerekir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yw gelen herkes gelsin.. fazla orc göz çıkarmaz asıufhaıugafesgtsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Okuyorum sadece, bari çoğunluk gibi bişiler karalayam... Karaladım... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Sen orc olmushtun dimi :) Bu aralar cz de göremiyorum seni eMre, Level mi kasıyon sende ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: Okuyorum sadece, bari çoğunluk gibi bişiler karalayam... Karaladım... :) Sen git uyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 türk olduğumuzu belli edeceksek , AGA yazsın logonun üstünde yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben emrenin acc. la giriorum.. EndRi ben.. org um xD emre su anda olympiada.. dual +8 mirageları çekmişş takılıo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hehe :) Bende olympiaya geçmiştim ilk acildii zamanlarda. O hediye kutusu zamnında 4 set Rogue Chitin 1 set Warrior Chitin, +5 iki tane ironx i ve dual +6 mirage larin hepsini civcivlere biraktim. 3-5 milyarlık item vermişimdir :D Arese geçtim diye acaip mutlu olduydum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hehe güzel.. walla ares en ii server hala :) bi de kaleye Türkler el koydu mu ares olur ares_tr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Çok güzel bi fikir de yaygınlaştırmak lazım zaten oyunun %80'lik kısmını türkler oluşturuyo... Ya zaten kale'nin İlluminati de kalması bana garip geliyo ya onca sağlam clan var nasıl illuminati de kaldı kale ben orasını anlamadım ya...Zaten uzun süredir kale ya Almalibre ya İlluminati yada diğer yabancı clanlarda kaldı (Ares'te)... Bi kere de türkler alsın kaleyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bu sefer olucak! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Çünkü para pek cazip değil >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 İş magelerde bitio magelerin organize olmasi gerek ve ölmemesi gerek ne olursa olsun ölmemeleri gerek cunku onlarin tek avantaji cristalin önünde spawn olamalari bizler ölünce direk en bastan kosmamiz gerekior öleni tplicek cok cok güzel magelere ihtiyac war ...Ben kendime güveniorum bu konuda^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Pc 70 oldun mu meteor at kafalarına :)) Kinkeh , MoraineDemodred, imsosorry,pcpc,hurr1cane, Poli..Zaten bunlar yeter kaleyi almak için her biri aynı ayna kaleye yağdırsalar tamam işte kale bizde :) Kristal'ide kır gösteriş olsun :) sadlkfjasdlkfsadkfjas xd [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:21 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar