JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Gozde ay yildiz belli olmuyor kalenin ustunde dusununce baska aradim bende:. Bu ise tam bayraktaki ay yildiz gibi degil dikkat ederseniz ama temsilen belli ediyor. NAsil karar verelim? Anket acalim dedim ama olmuyomus paticikte saniyorum. [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 10:56 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 herkezin msni bana lazim cunku IP adresini TS sifresini yollayacam sora dokuman halinde de karar verdigimiz stratejiyi gondericem. Tecrubesi olmayan clanlar icin biseyler gondericem ... Pls pls msnlerinizi yollayin ozel mesajla
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : BreaveHeart (ROYCOLT) PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab/ obi) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) TheOthers (Kaksi) Violance ( lvlustafa) didwehurtyou (::midnight::) LostAngels (NewBieMe) VeniVidiVici (PowerBuff) NoNam3 (MrCraig,HeLLoRoy) Vision ( tazy_Tikky) ( karus ve elmorad)Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) Birde 2 partilik super guc geliyo :)))) ( adlari simdilik sakli) Ayrica cesitli yabanci clanlardan Turk guruplar savas icin gelicekler Listede adi olan clanlarin temsilcilerinin bana ( ozel mesajla buradan) msn adreslerini, oyundaki nick ve clan isimlerini yazmalarini rica ediyorumki herseyi buradan konusmayalim yada [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 11:07 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
tasci Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Çoklu Anket Tek sorulu free [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 11:08 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ]
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Eet iste gozukmez yada sen bu gozu siyah beyaz yapican goz bebegi kirmizi beyaz kalicak ama yinede nokta gibi olur ay yildiz :DD
infiniTY_zoOom Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 pico benim simgeyide bi ayarlasana sana zahmet :D pelerin degişcezde yapamıyorum
infiniTY_zoOom Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 32x32 Felan yapılıyoya bide bu resim denizmavisi pelerine koycak yapabilirsen süper olur simdiden sagols tazy_tikyy
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Gönderdigin logo güzel olmuyor 32x32 de. Hic belli olmuyor ne oldugu ^^
infiniTY_zoOom Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Tmm Pico Sagol ugrastıgın için sallarız bişey Resmi araklamayalım beyler tazy_tikyy
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Pico bi logo da bana pul yoksa bunu koyarım bak asdasdasd xd
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ewet son karar nedir? bide bişi dicem çarşamba saat kacta ve nerde çünkü o gün benm uçuşum var da?
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ben ay yildiz diyorum bilinc goz diyo Valla ansil karar vericez bilmiyorum isterseniz iki logodon birini isteyinize gore kullanin..., Carsamba saat 20 diyelim MSN den Ip vericem bu arada TS si olmayanlar teamspeak indirsinler [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 14:36 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : BreaveHeart (ROYCOLT) PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab/ obi) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) TheOthers (Kaksi) Violance ( lvlustafa) didwehurtyou (::midnight::) LostAngels (NewBieMe) VeniVidiVici (PowerBuff) NoNam3 (MrCraig,HeLLory) Vision ( tazy_Tikky) ( karus ve elmorad) Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) Birde 2 partilik super guc geliyo :)))) ( adlari simdilik sakli) Ayrica cesitli yabanci clanlardan Turk guruplar savas icin gelicekler Listede adi olan clanlarin temsilcilerinin bana ( ozel mesajla buradan) msn adreslerini, oyundaki nick ve clan isimlerini yazmalarini rica ediyorumki herseyi buradan konusmayalim yada logolarindan birisi kullanilabilir begeninize gore. Onemli olan orada birbirimizi tanimamiz Ayrica Carsamba saat 20:00 da TS de bulusacaz. IP yi msn den vericem. Bu arada teamspeak indirirseniz iyi olur. [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 14:41 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Skater_boy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yabancılara göre kaçta bide onu sölesen
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Yabancılara göre 2:00 pm oluyo... Jade göz bence daha güzel olur diğer logo geçen de dediğim gibi yıldızı bi garip onun tunus logosu gibi bişey olmush o...Bilinc'e katılıyorum göz logosu daha güzel olur :)) Yada şöyle bişey de olabilir ally olacak clanlar bu 2 logodan dilediğini kullansın.. Yani sonuçta ally oldukları anlaşılsın yeterli ... [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 15:24 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hangi clan lideri yabanciki? yada yurt disinda birilerimi var? sadece clan liderleri gelsin yada temsilcileri gelsin konusalim onlar clanlarina duyursunlar baska turlu herkezi alacagim bir TS imkansiz [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 15:46 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Skater_boy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 VeniVidiVici'in ama ben her türlü forumdan duyuruyorum
Öne çıkan mesajlar