JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab/ obi) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) TheOthers (Kaksi) Violance ( lvlustafa) didwehurtyou (aware3__) LostAngels (NewBieMe) Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) Birde 2 partilik super guc geliyo :)))) ( adlari simdilik sakli) Ayrica cesitli yabanci clanlardan Turk guruplar savas icin gelicekler . DevilsEye clan lideriyle gorusulecek [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 13:10 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ola ki hersey gecilir iceride crystalin yanina kadar gidilirse kimin ele gecirceginede kara verin kavga cikmasin orda bu aksam uzeri sanirim demi csw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 su 2 partilik süper gücler kimler bi söölede merakdan catlamayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 TheLasttan haber yok iyi olurdu gelseler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 logo secıldımı ??* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bende simdi pm atmayi denedim thelast dan aklima gelen isimlere online yok :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Marloon butun clanlar belli olsun soyleyecegiz kristali kim alsin hangi clan olsun die.. .. Sizde fikrinizi soylersiniz henuz herkez belli degil daha ferdi katilanlarin listesi gelecek. Aklimda bir iki clan var henuz haber iletemedim. Hepsi belli olsun clanlara gore strateji belirtiriz. [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 13:19 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 CSW ye bugun girmiyoruz.. Katilacagimiz tarih ve stratejilerimizi buradan gorusmeyecegiz. Aramizda kostebekler (olabilir hatta var) :))) Bunlari TS de gorusecegiz ... [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 13:18 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 what TS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 team speak [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 13:19 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 TeamSpeak yada ventrilo.. Burada clanlari adina konusanlar ve listeye girenler bana pm den clan adi ve msn iletirlerse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 peki olmayanlar ne yapıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 www.teamspeak.org den indirebilirsiniz. Daha sonra PM den IP vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bozulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 jade ben VeniVidiVici clanindeyim clande çok az türk war ama çok sevilen bi elemanım eminim yardım istersem kabul ederler.clande çok fazla archer war Archers'ın yeniden kurulmuş hali FlyingArrows fln bu clande.özelden yazarsan sevinirim çünkü forumu çok fazla takip edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 köstebek 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 http://www.goteamspeak.com/index.php?page=downloads buyrun Team speak size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Elimden bir şey gelirse yada yardım edebileciğim bi konu warsa yardıma hazırım ( ferdi olarak yada clan olarakda ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Jade... Teamspeak te mi karar kıldınız sesli chat olayında ? Logoda neyde karar kıldınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ko Ko olalı, böyle CSW görmeyecek herhalde, Ortalık bayrak kaynayacak gibime geliyor. Bırakın Illuminatiyi, Admin Gm felan bile korkup serveri kapatmasın :) asdasdasdas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 CSW Silah Araclari Bence Daha Baskın olmalı Adamlar Zaten o silahlarla koruyabiliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Şu dakika ile KnightOnLine la butun ilişkilerimi kestim tamamen sogumak icin burda forumu bile takip etmicem size kolay gelsin her turlu calısmanız icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Sana noldu DpGame en hirslillardan biriydin aramizda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ventrilo kuramadik TS dekonusurz evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Yabanci clanlardan gurup halinde ayrilipta ferdi katilacak olan kisler bence o gunluk bir clan alip logo taksinlar aksi takdirde kaos olacak ferdi olarak kimlere vurmayacaz kimler alley bunlari ayirt etmek zor olacak bence o gunluk clanlar acip logolari takin ayni gun geri donerseniz kimseye bir zarariniz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar