Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk clan liderlerine ve KOdaki Turklere csw savasi icin cagri :))

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum

Son durum :
PaTRiot (Jade)
Bloodbrothers (SrLancelot)
CHOSENS (ozkancab/ obi)
Phantoms (Bilinc)
ALoT ( Poli)
Unrivalleds (Thremors)
Hierapolis (fattal)
Marjinal (fyasa2002 )
TheOthers (Kaksi)
Violance ( lvlustafa)
didwehurtyou (aware3__)
LostAngels (NewBieMe)

Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI)
Birde 2 partilik super guc geliyo :)))) ( adlari simdilik sakli)
Ayrica cesitli yabanci clanlardan Turk guruplar savas icin gelicekler .
DevilsEye clan lideriyle gorusulecek

[ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 13:10 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Marloon butun clanlar belli olsun soyleyecegiz kristali kim alsin hangi clan olsun die.. .. Sizde fikrinizi soylersiniz henuz herkez belli degil daha ferdi katilanlarin listesi gelecek.

Aklimda bir iki clan var henuz haber iletemedim. Hepsi belli olsun clanlara gore strateji belirtiriz.

[ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 13:19 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
CSW ye bugun girmiyoruz.. Katilacagimiz tarih ve stratejilerimizi buradan gorusmeyecegiz.

Aramizda kostebekler (olabilir hatta var) :)))

Bunlari TS de gorusecegiz ...

[ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 13:18 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
jade ben VeniVidiVici clanindeyim clande çok az türk war ama çok sevilen bi elemanım eminim yardım istersem kabul ederler.clande çok fazla archer war Archers'ın yeniden kurulmuş hali FlyingArrows fln bu clande.özelden yazarsan sevinirim çünkü forumu çok fazla takip edemiyorum.
Mesaj tarihi:
Ko Ko olalı, böyle CSW görmeyecek herhalde, Ortalık bayrak kaynayacak gibime geliyor. Bırakın Illuminatiyi, Admin Gm felan bile korkup serveri kapatmasın :)
asdasdasdas :)
Mesaj tarihi:
Şu dakika ile KnightOnLine la butun ilişkilerimi kestim tamamen sogumak icin burda forumu bile takip etmicem size kolay gelsin her turlu calısmanız icin..
Mesaj tarihi:
Yabanci clanlardan gurup halinde ayrilipta ferdi katilacak olan kisler bence o gunluk bir clan alip logo taksinlar aksi takdirde kaos olacak ferdi olarak kimlere vurmayacaz kimler alley bunlari ayirt etmek zor olacak bence o gunluk clanlar acip logolari takin ayni gun geri donerseniz kimseye bir zarariniz olmaz.
  • Yeni Oluştur...