tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Asıl Problem , local haricindekiler nasıl bağlanacak ? [spo] [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Senin dış ip ile baglanacaklar. Ama bunu kurdugun bilgisayarin net hızı önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Sunla Gencosman yada Picallo anlayan birisi ilgilensizn ortak ventrilomus olur odemesi benden ama nasil yapacagimi bilmiyorum tasci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Clan logosunda kararı neye bağladınız ? Yani logo tam olarak nasıl olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Onumuzdeki sali gunu listelerin son hali olur ve Carsamba gunu de seslide bulusruz ayni zamanda logo belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 pico bi denemesini yapalım hem benimde işime yarar.. dış ip mi nasıl öğrenecem acaba bağlantı ne kadar etkiler gibi vs vs.. Tabi bunuda bir shell üzerine kurabilirim , IRCD shell üzerine kurduğumda ne kadar etkili olur ? bir sorun çıkarmı gibi vs. vs.. önceden 8 kişi kilidi vardı onu bi şekilde bloke etme yöntemi buldum :D [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 15:01 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Sesli chat olarak hangi programı kullanıcaz ? Ventrillo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 http://www.whatismyip.com Burdan dış ip ni görebilirsin. Baglanti hizin önemli bu işlem için. [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 15:09 tarihinde, PiCaLLo_TR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 512k yetermi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 2048 veremmi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ben tekim yaf yetiyo 512 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 peki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 512k yetmez. Bende 100 MBit var ama burdan kuramam server. Security ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @PiCaLLo_TR dns olarak gelen dsl.asdasda.d.asdasdas..asdas gibi adresleri host name olarak kabul edermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 dns i hostname olarak görmez. Sen bunu ip adresin dynamic diye soruyorsun sanirim di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ip adresin dynamic ise cözümü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Yetiyo pico 512 :) Canavar gibi bağlantım :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Sesli chat serveri icin yetmez dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Valla ben Teamspeak kullanırken canavar gibiydi :) Sorun olmaz yaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ersin sen server mi kurdun ? Yani insanlar senin kurdugun servera mi baglaniyordu ? [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 15:44 tarihinde, PiCaLLo_TR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Synergenx sesli chat sisteminin server i için yetmez demek istiyor :) Yani senin bağlantın pek fazla etkilemiyor Düşün sonuçda 2316546541 kişinin bağlanacağı sistemi oluşturacak ve aktarımları sağlayacak bir makinanın bağlantısı önemli dğeilmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Hayır ben w00tabulostayken kullandım en son.. Bide Patriot clanının serverina giriyordum...3 aydır kullanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Yok abi ben kurmam server merver :)) Aranızda kurun siz ben beleşe gelirim dsafjsdalfkjsda xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 arkadaşlar Ventrilo yu free kullanma umutları yatmış durumda.. FireWall ları geçemiyor ve uğraşılsa bile 100 kişi bu bağlantının kaldırmayacağı kanısına varmış bulunuyorum.. Geriye tek çözüm herhangi bir Ventrilo Hosting şirketinden ( http://www.typefrag.com/ tavsiye ederim , biz almıştık , CP den ayarlarını yapabiliyorsun, CS si gerçekten iyi , hızı mükemmel vs vs.. fiyatı diğerlerine göre daha ucuz.. ) hostingi alacak bir cengaver gerekli :) Hostingi aldıktan sonra geriye oraya girecek arkadaşlar kalıyor.. Kullanım hakkında yardımım olabilirse ne mutlu bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar