Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 TheLast'ı arıyorum da online deiller... Akşama doğru gelirler Jade acelemiz yok keyfine bak :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ventrillo yu static bir ip üzerine kurmak mümkün ama max 8 kişi kabul ediyor server bu yüzden lisanslı hosting firmalarından almak işinizi görebilir ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeniuye Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 The lasltlarla işim olmaz Ama Burda Amaç Türk Bayrağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 clana girmiyoruz evlenmiyoruzda birlikte savsmak icin bir olusum kuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeniuye Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Benimde Demek istediğim o kişisel sorunlar yüzünden gelmeyenler var sa bu ayrı birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ventrilo konusunda yardımcı olmak isterdim ama bu konuda fazla bilgim yok yinede arastırcam cunku geri kalan seyler icin elimden gelen bisey yok benimde bi katkım olsın istiyorum. Ama buyuk bir calısma olacagı icin o kadar kişinin bir arada olacagı free server zor bulunur herhalde. Yinede biseyler yapamaya calıscagım herkese kolay gelsin. Cekilen clanlarında kendi secimi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 GODz clani büyük bir çogunlugu ile katilabilir. Yalniz logo olayimiz degismeyebilir diye dusunuyorum. Cumartesi bir liste halinde vericem bu topic altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bekleriz ama logo degismeyecekse amaca hizmet etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Sonucta belirledigimiz logo kaleye cekilecek. Biz o logoyu kullanmasakta , o logoyu kullanan insanlarla beraberiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 100 $20.00 $25.00 $25.00 FREE! 300MB! http://www.nrgservers.net/vent/promo.html yarım saattir araştırıyorum , ventrilo nun bedava server ını bulmak imkansız gibi.. [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 14:14 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 PicaLLo dedigin olabilir. oraya sonucata kristali alan clanın simgesi asılcak siz kristalin simgesi belirledigimiz olan bir clanın almasında yardımcı olursunuz buda bu amaca uygun olur sonuca ta yanlıs mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 tasci bunu yapalim iste ben veirirm parasini ama anlamam nasil yapicami Picallo bi baksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Aslinda daha hicbisey belli degil , cumartesi aksami burdan bi sonuc aciklayacagim. Biz zaten patriot un bizi illimunati yi kesmemiz için abbsye cagirdigi gün clan icinde bütün Türkler birlesip kaleyi almaya calişsak mi diye konuşmuştuk. Olaylar biraz karışık aslinda , tam detayli da anlatamiyorum burda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Epeydir dusnuyodum bende bunu o zaman paticik kapali idi ve clan bug vardi clanlarimiz dagilmisti sonra o gun abysde tekrar aklima geldi bende bu basligi actim fikiri kimin sundugu onemli degil. Burada tek bisey biliyorum kaleyi almak evt ama logodaki israrim sudur. Bizleri taniyorum daha sonra o clan aldi biz ugrastik o logosunu koydu gak guk gibi seyler olamsin istiyorum. Logonun tek tip olusu amac birligini simgeleyecek. Yoksa topla alleyleri dal iceri degil. Ole yapacaksak dolu yabanci clanda aliriz dalariz kimkime dumduma olur. Ve logo sayesinde birde mesajimiz olacak iste amac budur benim fikrimdeki... o logo birlesmis turkelri gosterecek oyundaki birligimizin simgesi olacak. Uniq Turks yada United Turks gibi bisey onun uyesi olmak bir yerde bu is iste belki hatta bole bir birliktelikle oyundaki turklerin hatalarini da engelleriz zamanla [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 14:23 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yanlız bu oalyı oyundada duyurmamız lazım bazı clan baskanlarıyla konusmamız lazım turk olan baska clanlarda var ve sanırım bu olaydan haberleri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Evt ste duyurtun her turk illa katilacak die birseyde yok. Yada claninda yabanci var die katilamazsin die birseyde yok. Zaten cogu turk clanindaki yabancilarin buna karsi cikacagini hic sanmiyorum ben. Mumkun oldugu kadar cok duyurmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeniuye Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Yabancı clanlarda olan türkler vede clansız olanlar var bunlarında yardımı olur hepinizin arkadaşı var sonuçta clanda olmasa bile onlarında bayrak için yardım edeceğini umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeniuye Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Buraya nasıl simge koyacağımı açıklarsanız bana göre hoş bir bayrak sembolü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab/ obi) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) TheOthers (Kaksi) Violance ( lvlustafa) didwehurtyou (aware3__) Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 14:40 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 GENC OSMAN Of of Genç Osman dediğin bir küçük uşak Beline bağlamış ibrişim kuşak of of. Aman Askerin içinde birinci uşak Allah Allah deyip geçti Genç Osman of of. Of of Genç Osman dediğin bir küçük aslan Bağdat’ın içime girilmez yastan of of. Aman her ana doğurmaz böyle bir aslan Allah Allah deyip geçti Genç Osman of of. Of of Bağdat’ın kapısını Genç Osman açtı Düşmanın cümlesi önünden kaçtı of of. Aman kelle koltuğunda üç gün savaştı Allah Allah deyip geçti Genç Osman of of. acayip severim bu şarkıyı :D suan bile onu dinliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Simdi aldigim bilgilere gorede bir super guc henuz adini gilzi tutuyor ama bize katiliyor :D :D daha sonra aciklayacagiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Evet ben katiliyorum :) Süper gizli güç olarak .. asdasdasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeniuye Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Hesbolah lardamı geliyor Mozartlarla beraber :)[b] [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeniuye Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Picallo sen bana +8 leri vermedin Yok sana süper güç filan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab/ obi) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) TheOthers (Kaksi) Violance ( lvlustafa) didwehurtyou (aware3__) Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) Birde 2 partilik super guc geliyo :)))) ( adlari simdilik sakli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar