Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 :D:D birileri illa cvp yazdirtiyo işte xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hehe lovely cok iddaalı gelmişti bana ama oda cvp yazdı bakalım bunun gibi dah ornekler gorecegiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Aldigim son bilgilere gore GODz clan lideri Melanjin istegi ile alleyden cekilmis. Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab) BraveHeart (Xrated) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:59 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Burada bir kez bu birlikteligi onaylayan arkadaslardan bir daha ses cikmadigi icin bende katilacaklarini dusunerek hareket ediyorum. Eger yaptigim listede vaz gecenler varsa lutfen bilzeri oyalamadan buraya acikca bildirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 GODz'un çekilmesi çok büyük kayıp olcak yokluğunu hissettirecek bi clan lazım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 TheLast clanini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 TheLast için arkadaşlara haber verdim şu an online yok onlardan lider veya asist olarak... Linki de verdim online olunca gelcekler foruma Jade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 BU konuda fikir babasi yada her ne ise annesi olmam :))))) Benim icin toplaniyorsunuz anlamina gelmiyor defalarca kere acikladim. Bir logo altinda toplanip Illuminatiden kaleyi almayi amacliyoruz .. Zaten CSW boyle aliniyor:) Burada tek farkimiz logomuzun ayni olusu olacak bunda ki bir diger hedefimde birlikteligi saglamak cunku ayni logo altinda olmak o klan aldi bu clan aldi kaleyi gibi bir yarisida ortadan kaldiriyor bayrak hepimizin oluyor. Lutfen kisisellestirmeyelim olayi. [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 00:04 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 GODz ayrılması kotu TheLAST gelirse iyi olur ama GODz neden cekilmiş acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 AresMAjere sebebi ile oldugunu dusunuyorum. ISteyen kisiler ferdi katilirlar ordanda isterlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 fikir annemiz bu konuda haklısın. Kisilestirmenin alemi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @Synergenix Tamam Syner saol gelsinler tabi :) Saglam clan onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Evet dPGaMe zaten CSW alley kurularak aliniyor. Burada hep ayni clanlar bugune kadar CSW icin savasti bakalim birde boyle gucumuzu deneyelim:))) Dikkatinizi cekerim burada basligi ben kim benimle alley olur die acmadim kendime alley aramiyorum CSW icin ben zaten bir gurup clan ile alleydim. BU uzun topicde amaci unutanlar bir daha acip okusunlar. [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 00:09 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Jade illuminati'ye takmışın kafayı belli :)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Neyse bence calısmalar guzel gidiyo GODz tan ferdi katılmak isteyenler olur bence ama gorucez neyse. Hadi ben uyuyuom bu gecelik son mesajım. Sabah okul var gec kalmıyayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ya sadece Illuminatide degil. Biz Turk clanlari olarak birleselim dedim. Ben yine Illuminati ile savastim Alleylerim BadCOmpany Wrath Hatred Refugee gibi clanlar aslinda benim. Ben boyle bir organizasyon hos olur die dusundum.Hemde Illuminatinin serefsizliklerine bir mesaj yollamis oluruz die dusundum. Bir tur eglenceli bir event iste :))))) Allah allah die savascaz:) [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 00:12 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Güzel düşünmüşsün :) Rulez :))) Jade açık söliym ben Hatred'la aynı ally de olmak istemem ordaki bir kişi yüzünden o da 0000000....Nedenini de çoğu kişi biliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab) BraveHeart (Xrated) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 6. yazı :))))))))))))))) Yanlış mı saydım yoksa :) [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 00:14 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Clan icinde yapilan oylama sonucunda bu ally de BRAVEHEART olmicakdir.Basarilar kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) TheOthers (Kaksi) Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 00:28 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 İlginc o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bilmem kendileri bilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Neyse ii geceler ben yatar.... bi kaç clan daha gelse ii olacak gibi geliyo.. yanılıyomuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Daha gelirler merak etme: ) server clan dolu Harr1cane var daha:))) Ferdi katilanda cok olur. Iı geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar