JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @CotigoLovely Iyi bak bize guzel bir bilgi verdin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Arnitsos'a sölesende bişeyi deiştirmez Coti ben az önce de söledim ya 1 günlüğüne çıkcam kabul etmezlerse ebediyen çıkcam :) ben türk'üm sonuçta böle bi durumda her ne kadar yardımım dokunamıcak olsada belki ama ırkımın insanlarının yanında olmak zorundayım o gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 AresMajere Okuyorum buradayim demek istemis herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : Godz (PCPC) PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab) BraveHeart (Xrated) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bence öle demek istememiş :) zamanı gelince açıklarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 TheLast clanini bekliyorum :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Clanca gelicez dediğim gibi, umarım bi faydamız dokunur. Her ne kadar bütün yükü siz sırtlayacak olsanız da.... Çorbada az tuzumuz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 savasta allahtan mani gelmezse ve son anda bir clan uygulamasi cikmazsa(son anda bir gruba ally olunmazsa) bir american clani(BadCompany) savasta bu olusumu desteklemek icin gelecektir. (gorusum kendi fikrim olup clanimi kapsamamaktadir)en azindan ben gelecegim. maxin chari 70 yapmaya calisiyorum. leveldeyim ve bu son mesajim bu gecelik.Cta tomorrow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richy Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 walla bende çok isterim bi türk bayrağı dalgalansın PerfectChoice da CSW ye katılıo ama Türk bayrağı koyacaklarını sanmam ztn bişey anlamıom dewamlı ispanyolca konuşuoalr hadi hayırlısı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 PerfectChoise Insomnia ve Badcompany ile alley birde Hatred bizde onlarla alleydik bir doonem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ben MAximusa solerim karsimizda olmak icin gelmez :D Sever beni :) [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:02 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Eğer 1ns0mn1a da ally de olursa benim clandan çıkmama gerek kalmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 TheLastlar nerdeeee Biri haber versin :)) bekliyorum onlarsiz olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Jade tam olarak karşımıza kim çıkacak orda Illuminati den başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 şaka bi yana baya bi katılım oldu.. kulaktan kulaga devam ederse bu haber sanırım daha da katılım olur.. ancak burada asıl düşülmesi gereken bir konu var.. antrenman yapmak.. savas günü taktik belirlenmes:S bi gün belirleyin.. mümkün olabilecek max katılımın sağlanabilineceği ve herkese uyan bir gün.. bu şekilde bir taktik belirlensin ve bunu uygulayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 NoobTheLast online dı az önce oyunda bilmiyorum çıktı mı çıkmadıysa ben bi yolla haber uçuriym de gelsin foruma :)) Tamam ben arkadaşa söledim msn den thelast clanından yetkili kim varsa linki verdim gelcek foruma [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:06 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richy Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 illuminati - dream - oldies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troy_turk Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 benim bildigim kadarıyla godz da kararları clan lideri veriyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Buyuk ihtimal karsimizda Illuminati Dream ve belki wesmelltogether olacak Ayni zamanda kaleyi almak icin gelen ama alley olmayan clanlar olabilir bunlarda Insomnia BadCOmpany , Hatred ve Wrath gibi clanlar Bu kaleyi almak icin amacimizi anlatirsak bu clanlarin hic katilmamasini saglayabilirim o gunluk ama daha sonra savunurken bize karsi olacaklardir. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:07 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Dreamden cacık olmaz da diğerler sağlammış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Düzgün savaş taktiği uygularsak herkesi alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ben MAximusa solerim karsimizda olmak icin gelmez :D Sever beni :) ************************************** maximus birelerinde korkup gelmeyecek :):):) ciddi ciddi cok isi var bu aralar ben kendi charimdan cok onun chari kasmak durumunda kaliyorum. 70 olmasi lazim onsuz pk yapmak tat vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 jade real bi özele bakarmısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 para pls kale pls asdadadasda neyse hepsini okudum artık gelişmelerden haberdar edersiniz xD /pm Tweetyy yada Tweety ha istege göre mage ilede gelebilirm artık hangisi lazım olursa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konusmucam konusmucam diyip hala konusmaya bu topicteki son msj im diyip yorum yapmaya devam etmek etik mi? Yoksa kimse pati den kopamıyor o yuzden mi olyo bunlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar