JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 United Turks yada Uniq Turks Birlesmis Turkler :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Owned By Turks nasıl? [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 17:26 tarihinde, Arxchill tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [spo] [/spo]Bu da çok hoşuma gitti :) İlkini de 32x32 yapabiriz. Sorun olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bunlar guzel deil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Onları karsı savas veriyoz sen onlarla bizim bayragımızı yanyana koyuyorsun ama bence cok sacma kusura bakma ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 saol dedim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Hersey super olurmus herkez toparlanirmis logo yuzunden kavga cikarmis Turk milletiyiz hic belli olmaz ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Tamam abi ne kızyon dusuncemi soledim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ortadaki :)) yada soldaki [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 18:05 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 orta yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 :D bunlar güzel ama daha acık ve kırmızı yapabilirim yeterki bayragı dikin delos a =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bence kesinlikle ortadaki. Soldakinde yıldız biraz deişik oldugundan yoksa oda guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 isiniz cok zor ama hiç bişi imkansız deildir..illuminati clanın baya bi alyy ı vardı son csw savaşında gördügüm kadarıyla(dream;integrity;insomnia;oldies...)eger ki kale alınırsa gercekten muhteşem olur..sanırım daha önce hiç bir türk clanı alamadı daha areste..delos kalesinde bi türk imzası neden olmasın xP tabiki ben de gelicem clanımla beraber(ALoT)hepinize bol şanslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bence yabancılara yabancı olmayan turkıyenın reklamı ıcın kulanılmıs turkey yazısı wardı uygun olabılır + sertab erner resmıde olabılır : :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [spo][/spo] bence bunu koyalım asyfdsadfaasfwerf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Helal aslanlarim alalim su kaleyi dikelim Türk bayragini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Tamam mahmut abiy. Biz alırız o kalyi sne merak etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
immortal_15 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 mrb arkadaşlar ben areste orc gillerden immortal_15 Qcean clanının asistanıyım isterseniz clandan sağlam adamlarla yardıma gelebilirim msn adresim [email protected] bi ihtiyacınız olursa seve seve yardım ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Son durum : Godz PaTRiot Bloodbrothers CHOSENS BraveHeart Phantoms ALoT Unrivalleds Hierapolis sayilan bu clanlarin icinde kac tanesi CSW savasinda bugune kadar bulunmus(gercek anlamiyla) benim bildigim en fazla 3 ya da 4 .diyelim ki ally olarak gidildi kim liderlik yapcak? bu giden clanlar bundan once hatredin allysi olarak girdi ve sonucu gorduk. egerki basarili oluncak olunursa bir sonraki savasta herkesten once turk clanlari saldirir almaya calisir. ama soleyim csw profsyonellik isidir kuru kalabalik isi deil. kurulan bu ittifakta belli basli clanlardan yardim almadan hic bir yere ulasamazsiniz . hadi kolay gelsin orda bir turk clani bayragi hos olur. kolay gelsin muttefik birlikler xD *************************************** Name: LovelyGirl&CotiLove Class: Shadow Knight&Arch Mage LVL: 70&63 NP: 192xxx &102xxx Clan: BadCompany&Clansiz:) Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Birseyin alleysi olarak gitmedik Hatretin alleyi olmadik biz bir gruptuk birbirimizin alleyi olduk. Alley dost clan demek. KAtilan Herkez herkezin alleyi oluyo bole bir durumda Bu fikri sundum su an icin toparlamak namina liderlik yapiyorum daha sonra bir lidere / basa gerek yok hepberaber ventriloda konusacagiz bu clanlardan en az 4 tanesi benim bildigim CSW ye katildi. KAtilmayanlarida biz yonlendirecegiz. Herseyin bir ilki vardir. Belli basli clanlar burada zaten hehehhe Sen neden bahsediyosun hangi clan belli basli? Onemli olan karar verileni uygulamak. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 20:24 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 pfff sana laf anlatmak. salla girinde kordine olun hatredsiz insomaniasiz badcompanysiz lord mozartin clani olmaksizin ve nice saydigim clan olmadan.(su anda clansiz dolasan nychris preps saymiyorum bile) alacaksaniz aferim size. go go jade sen avrupayida fethedersin ne diyim baska. lidersiz kocaman bir insan toplulugu gidip kale alcak!!! alin bari ne diyim. edit : brave heart clani varmis listenizde sorry. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 20:46 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 21:01 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Liderden kastiniz neki? Birisi yonlendirecek elbet Lider clan ariyorsaniz yok ole bisey zaten amacimiz bu. Ayni logo altinda birlesmis clanlariz bizim icin para degil bayrak onemli diyoruz. Sizde sevimsiz kendisine guvensiz gevur egamonyasindaki bir gurup ezikmisniz bu derece siddetle karsimiza gecmis polemik yapiyosnuz? HAtred kim be Insomnia kim? Bir becerdikleri haltmi var bizlerden farkli? Burada saydigim clanlarin yarisindan fazlasi ilk 10 daki clanlar. Biz 8 kislik clan partimizle NYchirisn partisini 50 kere yemis bir claniz Godz ilk 10 da ş BreavHeart iyi bir clan ilk 10 da Phantoms oyle ALOT az kislik iyi bir clan neden bahsediyosun? Hurricane de arkamizda git sen kumnda oyna ahahahah Gorecegiz.. Baska clanlari bekliyorum. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 21:08 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar