Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformers the Movie (2007)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Fena değil ama aksiyon sahneleri çok ykın çekilmiş gözlerimiz yoruldu, senaryo zaten fiks dir vasat optimusu da yedi kapışmada kötü adam oda olmadı, megan fox da sadece güzel nese senaryoya katılan tiplerin bir çoğunun senaryoya katıldığı an var ama sonradan hiçbir katkısı olmadı gidişata sanki yönetmen bir tanıdığı varmışta '' bunu da al öle takılsın'' torpiliyle film de oynamışlar gibi . bazen scary mowie tadına bürünmeye de çalıştı nese çok kötü değil süper değil vasat üstü...
Sosyal ağlarda paylaş

bence mükemmel olmuş. görsel anlamda son noktayı görmek isteyenler dahi gidebilir filme. zaten çocukluğu 80ler 90 larda geçenler çokan gitmiştir bile onlara tavsiye etmeye gerek yok. 10 üzerinden 9 veriyorum o da espiri olayının abartılması yüzünden yoksa 10 ki tarafsız bi oy olmadığını bende belirteyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elderon benim dün izlediğim fragmanda optimus prime dönüşürken eşşek gibi "ci cı cu" sesi geliyordu valla :/

o sahnede sesi duydum ve bittim zaten
[spo]bu arada filmin sonunda starscream kaçıyor=)[/spo]

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 16:55 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün izleme fırsatı buldum. Hayvan görsel efektler dışında hollywood klişelerinden oluşan bir film. Gidecekseniz senaryo açısından pek bir beklenti içinde olmayın, ayrıntılarda bir şey aramayın. Düz, klasik, iyinin ve kötünün kapıştığı bir hollywood yapımı. Ama görsel efektler çok başarılı. Hatta filme komple görsel efekt demek mümkün, yüksek imdb puanı da ordan geliyor. Kabaca robota dönüşen citroen c4 reklamının daha çok robotlu ve 2,5 saatlik olanı denebilir. Ayrıca savaş sahneleri yer yer yorucu olsa da gayet tatmin ediciydi. Hatta içinde robot olan bütün sahneler şahane. Son derece inandırıcı olmuş makinalar, şöyle ki bir robotun başına bir hal geldi de üzüldüm resmen. Son olarak da optimus prime safi karizma, sırf onu görmek için gidilir.

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:50 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ÇOK iyiydi ya lanet ilk kez yapılan sulu espriler abartı yanları gozume batmadı.

[spo] battıda diğer ticari tuzaklar kadar değil [/spo]

Eskiden bu robotlara bakarak birşey hayal etmiş olan herkes gitsin.

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 21:17 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok beğendim.bitek sonuna doğru biraz bayıyordu araba hayranı olmasam sıkılabilirdim.yanımdaki arkadaş uyudu filmde iğrenç yorumunu yaptı öldürüyodum az kaldı.bide camaroyla mustangin sesine bittim resmen.hele camaronun motoru görünce aklım uçtu...10 üzerinden 9 alır bendende...bu arada inş o kız gibi bi sevgilim olur ilerde :D(güzelliği bakımından değil arabalardan anlıyan biri olarak.tabi güzel olursada hayır demem :D).
son olarak bişey ifade etmek istiyorum
megan fox i love you :D.gerçi nişanlıymış:(.
eski sevgilim elisha cuthbert ü geçti helal...
Sosyal ağlarda paylaş

araya gırene kadar son bır kac senedır ızledıgım en kotu fılmı ızledım. 2. yarısı guzeldı baya kurtardı resmen fılmı. bıde aksıyonun tam ortasında arkadan gunes vuravura kızla veledın elele uzanmaları falan sıktı resmen atmosferı. fılmın cıddıyetı zaten sıfırın altındaydı, sankı max 12 yasa hıtab edıyoruz der gıbıydı. 6/10 max :/
Sosyal ağlarda paylaş

Hasta oluyorum şu her filme bok atanlara. Eleştirmek için mi izliyorsunuz filmi anlamıyorum ki ...

x-men, spiderman gibi bir çok rezilliğin üstüne gelen en iyi filmdi bu ve kötünün iyisi de değildi kesinlikle.

Tek üzüldüğüm nokta dönüşümleri ve kapışmaları çok iyi görememekti ki o kadarda olsun artık diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar senaryoyu ortalama amerikan seyircisine göre düşünün. Michael Bay'in çektiği çoğu filmde böyle klişeler var. Sonuçta endüstriye dayalı film yapan bir yönetmen kendisi.

Büyük bütçeli yapımlarda genele olduğunca hitap edilmeye çalışılır. Bu yüzden kalıp bir senaryo olması doğal oluyor.

Filme CGI için mi gittiniz demişsiniz, ben onun için gittim, nasıl modellemişler, efektler nasıl, ışıklandırma vs nasıl diye dikkatli baktım açıkçası. Aksiyon sahnelerinde farklı diyafram ve renk ısıları da dikkatimi çekti ama çok kısa süre olunca sırıtmıyor o kadar. Kolay değil o kadar planlamayı mükemmel yapmak, filmlerde her zaman hatalar vardır.

Keyifli bir çıtır çerez filmi, daha fazlasını da beklemeyin yani :) Bütçesini de rahat kotarır.

Ama reklamlar kör gözüm parmağınaydı. Çıtır çerez filmi olarak gittiğim için eh peki dedim.

[ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 15:21 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...