Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformers the Movie (2007)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Ben beğenmedim. Espiriler fazla cıvıktı, özellikle autobotları armageddon yada core tadında filmlere gönderme yapıcaz diye çok geyik yapmışlar. Deception desen hiç birinin karizması yok, starscream magatrondan postayı yedi sustu, diğerlerinin esamesi geçmedi

Çok amarikanvari olmuş. Tamam eğlenceli olsun geyik olsun diye öyle yapmışlar ama filmde elle tutulur bişey yok, daha önce on farklı versyonunu izlediğimiz amerikan filmi klişesine komik gönderme espirilerinin bin bir değişik versyonu var. Konu zayıf, uyarlama zayıf, içerik zayıf.

Combatlar fazla yakın plan olmuş genelde bişey anlaşılmıyor, transform sahneleri keza citroen reklam filmi daha iyiydi. More than meets the eye'lık bi durum yok yani. Ama hatun süperdi. Bide rol yapmayı becerse tam olcakmış
Sosyal ağlarda paylaş

Arabadan biped-mechalara dönüşen robotlarla ilgili bi filmden tabiki hamlet beklemiyordum ama aman annemin çiçeklerini ezmeyin, hey adamım nassın ben jazz tadında bayık muhabbetler filmin önemli bi kısmını kaplıyordu ve bu muhabbetleri uzattıkça uzatmışlar.

said:
Optimus prime : Saklanın saklanın annesi görcek!
Sosyal ağlarda paylaş

izledim ve çocukluğum geldi aklıma, mutlu oldum. bence süper bir film ama aksiyon sahneleri çok yakın ve hızlı ne olup bittiğini anlamak yoruyor insanı. birde dönüşümler olurken çizgifilmindeki klasik "ci cı cu" sesini koysalarmış süper olacakmış. Çocukken kaç kişi "ci cı cu" diye sesler çıkarıp arabaya dönüşmeye çalışmadı ki? :)
Sosyal ağlarda paylaş

dün gittim filme. başlangıçta (diğer bi uzuuun zamandır beklediğim film) die hard 4 teki gerizekalıca amerikan milliyetçiliği pompalanması hissine transformers ta da kapıldım ki sonradan allahtan o kadar bişey olmadı.

genel olarak film de fena değildi. evet sulandırılmış film fakat bunlar artık kanıksandı zira film iş yapsın diye yalnızca "transformerscılar" değil, gülmek isteyen ya da çok afedersiniz göt göğüs görmek isteyen de gelsin istiyor yapımcılar. güldürükçü, iç gıcıklatıcı kısmını dışarıda bırakırsak film transformers ruhundan o kadar da uzak değildi bence.

bir de komünist olmayan bir figürün ilk defa comrades kelimesini kullanıldığını gördüm bir filmde (optimus prime arkadaşlarına filmin sonunda böyle sesleniyor), hele ki bir amerikan filminde, hele ki esas oğlan :P enteresan geldi doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...