NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ... [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 20:07 tarihinde, NoTwisT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 süper film olmuş. uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hiç hatırlamıyorum. herşeyi ile dört dörtlük bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 SÜPER diyorum başka bişey diyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bu sene izlediğim en iyi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 mükemmel! mükemmel! mükemmel! mükemmel! mükemmel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paticik dahili ve harici gidenlerden süper duyumlar alıyorum demekki neymiş yarın akşam cigucugu diyerekten sinemalara akıcaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Tek kelime : Mükemmel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Ben beğenmedim. Espiriler fazla cıvıktı, özellikle autobotları armageddon yada core tadında filmlere gönderme yapıcaz diye çok geyik yapmışlar. Deception desen hiç birinin karizması yok, starscream magatrondan postayı yedi sustu, diğerlerinin esamesi geçmedi Çok amarikanvari olmuş. Tamam eğlenceli olsun geyik olsun diye öyle yapmışlar ama filmde elle tutulur bişey yok, daha önce on farklı versyonunu izlediğimiz amerikan filmi klişesine komik gönderme espirilerinin bin bir değişik versyonu var. Konu zayıf, uyarlama zayıf, içerik zayıf. Combatlar fazla yakın plan olmuş genelde bişey anlaşılmıyor, transform sahneleri keza citroen reklam filmi daha iyiydi. More than meets the eye'lık bi durum yok yani. Ama hatun süperdi. Bide rol yapmayı becerse tam olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Starscream hep posta yerdi zaten Megatrondan bund asasilacak bisey yok. Aksine farkli olsaydi kotu olurdu bence. Eksik yonleri olabilir ama abartmayin. Hamlet tarzinda bi Transformers mi bekliodunuz anlamadim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 çok beğendim filmi tek kelimeyle harika ve ben de küçüklükten kalma bir dürtüyle taraflı bakıyor olabilirim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Tek kelimeyle berbat. Ghost Rider ile yarışır o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 çok ilginç ben beğenmesem de iğrenç yazmam transformers'e olan saygımdan dolayı XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 http://www.bobiler.org/monte.asp?m=961 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Arabadan biped-mechalara dönüşen robotlarla ilgili bi filmden tabiki hamlet beklemiyordum ama aman annemin çiçeklerini ezmeyin, hey adamım nassın ben jazz tadında bayık muhabbetler filmin önemli bi kısmını kaplıyordu ve bu muhabbetleri uzattıkça uzatmışlar. said: Optimus prime : Saklanın saklanın annesi görcek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 en son trailer'i izledim optimus'un dönüşmesini göstermişler ki dönüşürken o ses efekti çıkıyordu kesin izlemeliyim bu filmi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 fena değil.konu tam oturmamış gibi geldi. kıza bittim yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mükemmel olmuş , yüzümde aptal bi sırıtmayla seyrettim bütün filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 megan fox uzun zaman once lindsay lohanla bi filmini izlemiştim o gundur hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 izledim ve çocukluğum geldi aklıma, mutlu oldum. bence süper bir film ama aksiyon sahneleri çok yakın ve hızlı ne olup bittiğini anlamak yoruyor insanı. birde dönüşümler olurken çizgifilmindeki klasik "ci cı cu" sesini koysalarmış süper olacakmış. Çocukken kaç kişi "ci cı cu" diye sesler çıkarıp arabaya dönüşmeye çalışmadı ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ççççoooooooooookkk eğlenceli bi film gidilesi görülesi. dadından yenmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 gerçetken gzldi.evet animasyonlar yoruo insanı sonlara doğru bras bozulsada genede iidi.yannz çok fazla "altın sözler " kıvamında atasözleriyle doluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 [spo]Starscreamin sehrin ustunde F-22 leri pataklama sahnesi inanilmazdi. Knedimden gectim resmen.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Gidiyorum izlemeye kkthnx brb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 dün gittim filme. başlangıçta (diğer bi uzuuun zamandır beklediğim film) die hard 4 teki gerizekalıca amerikan milliyetçiliği pompalanması hissine transformers ta da kapıldım ki sonradan allahtan o kadar bişey olmadı. genel olarak film de fena değildi. evet sulandırılmış film fakat bunlar artık kanıksandı zira film iş yapsın diye yalnızca "transformerscılar" değil, gülmek isteyen ya da çok afedersiniz göt göğüs görmek isteyen de gelsin istiyor yapımcılar. güldürükçü, iç gıcıklatıcı kısmını dışarıda bırakırsak film transformers ruhundan o kadar da uzak değildi bence. bir de komünist olmayan bir figürün ilk defa comrades kelimesini kullanıldığını gördüm bir filmde (optimus prime arkadaşlarına filmin sonunda böyle sesleniyor), hele ki bir amerikan filminde, hele ki esas oğlan :P enteresan geldi doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 elderon benim dün izlediğim fragmanda optimus prime dönüşürken eşşek gibi "ci cı cu" sesi geliyordu valla :/ edit: http://www.youtube.com/watch?v=s7uXvqfQvNI hatta bu linkte bulunuyor bakabilirsin. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:39 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar