Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformers the Movie (2007)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

yok bişi demedim ben de..aylardır gidiyorum afm'ye o 6.7.7 7 haziran olabilir mi acaba diye umud ediyordum hep(malum amarikanlar ters yazıyor falan) ama olmadı..dün gene gittim sinemaya shrek3'ü izledik falan orada trailer çıkınca bi =(((( moduna girdim hatta bugün optimus'un ölümünü izledim youtube'de gene.. :/

edit:ayrıca sitede 7.3.7 yazıyor =p

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 18:59 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

orjinal çizgi filmin ilk bölümünden esinlenelerek tabi biras da değiştirerek yapmışlar sanırım filmi. ilk bölümde bunlar uzay gemileriyle dünyaya düşüyorlar bu sırada robot halleri bildiğiniz tiplemelere benzerken araç halleri kendi dünyalarına göre oluyr. mesela f16 lar uzay gemisi şeklinde dönüşüyorlar, arabalar uçan araba şeklinde vs. dünyaya düştükten sora uzay gemilerinin içindeki bir robot yeni gezegene ayak uydurmaları için dünyayı tarıyor ve bunları bizim robotlara uyguluyor. sonucunda her robotun boyutuna en uygun araç seçilip ona dönüşmesi sağlanıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
FIlm bekledigimden cok daha guzel cikti, 2. defa gidicem. Action sahneleri baya hosuma gitti, Michael Bay`i bilenler, tarzi hosuna gidenler, bayilacak filme.
Robot Animasyonlari da super olmus, tadindan yenmiyor.
1-2 ufak tefek mantik hatasi vardi filmde ama film okadar keyifliydiki benim gibi mantik hatalarina kafayi cok takan adam bile sallamadi o hatalari.
Bazi espriler cok guzeledi, bazilari cok zorlamaydi, filmin en buyuk eksisi bu bence.
Spoiler vermekten cekindigimden dolayi detaya girmiyorum ama bana gore bu film Orumcek Adamdan sonra ilac gibi geldi, umdugumdan fazlasini buldum.
Bide Transformers cocukluk hastaligim oldugundan tarafli bakiyor olabilirim tabiiki :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...