scorch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bu arada sayanınız warmı? megan fox film boyunca kaç kez dudaklarını yalıyor (yönetmen : "-kızım yalan az, azdır milleti bakim he öle.") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 saymadık usta ben optimus ve türevlerininin dönüşlerine ağzım açık bakarken megan'a dikkat etmedim gerçi eheh yani sıradan bir film olsa belki tek dikkat unsuru megan olurdu ancak böyle yüce karakterler arasında anca 3 veya 4. izleyişte dikkat edilebilir bir unsur haline gelmiş. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 13:21 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Haklısın Kingpin film o inanılmaz görsel şöleniyle bile bence çok övgü hakediyor. Ben gözümü kırpmadan izledim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 o bu değilde yarıda birisi gaz saldi ya :S filmin 2. yarısının ilk 5-10 dk sı bu kokuyla izlendi megathron öldükten sonra gözlerim doldu :( sen bin yıl küpün peşinden git sonra liseli bir cocuk tarafından geber oldumu şimdi :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 dün sinemada bir kadın, "ayyy araba niye şimdi robot oldu ya, citroen reklamından özenmişler resmen" dedi ve kadına şöyle bir vurasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 iyi linç etmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 überfilmsch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 dün gece izledim sonlara doğru saat 12 gibi uyukladım biraz o iyi-kötü savaşı arasında ama kahramanımızın evinin bahçesinde saklanmaya çalıştıkları sahne için bile izlenirdi bu film. optumus prime a da hayran oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: aslında okadar güzel değil biraz ışık biraz yağ ile seninde göbeğin okadar kusursuz olur birazda makyaj yaptınmı tamamdır (bunu kendiside diyor zaten) Arkadaşım bu söylediklerini şu resimlere bakarak tekrar edebilirmisin? :( [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: dün sinemada bir kadın, "ayyy araba niye şimdi robot oldu ya, citroen reklamından özenmişler resmen" dedi ve kadına şöyle bir vurasım geldi. puahahaha işte buna salak denir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 koptuğum replik [spo]sams happy times[/spo] [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 20:40 tarihinde, codename_curse tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 güzel yapmışlar filmi.. [spo]jazz'ın ölümüne üzüldüm ama =([/spo] spoiler vermeyi unutmak da güzel tabii ^^ [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 09:25 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 sagol filmi izmemeden jazz ın öldüğünü ögrenmiş olduk :) filmi lzerken jazz ı gördüğümde aha bu ölücek diye keyif alamıcaz sayende spoiler için artık çok geç gördüm bile :) [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 09:26 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 senin sayende de spoilerı ben yedim be kardeşim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ben öğrendim herkes öğrensin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Spo yapmayana laf atıo kendisi açıklıo pauhauha:D İzlememiş olsam iyi küfür yerdiniz benden:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ahah jazza geberdim filmin basında otobotları intro ederken optimus yanlız tek ölen iyi kişinin zenci olması nası bi noktadır :D jazz=zenci PİS ZENCİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 İnanamıyorum size , şurda 13 sayfa olmuş nasıl olurda Kızın güzelliğinden bahsetmezsiniz. Yoksa paticik gay mi ? O_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 13 sayfayı atlaya atlaya okumuşsun o zmn ;p aramaya inanalım : [spo][/spo] [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 08:20 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 YA SPOILER YAPIN ANASINI SATIYIM SABAH SABAH KÜFÜR ETTİM ALAYINIZA , GAZA DA GELDİM CAPSE BASIP YAZIYORUM İYİ Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 cocuga strokes t-shirt u giydirip bi tane strokes parcasi koymamak kotu olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biriydi amerikan propagandası diyenler komik gerçekten megan fox a tekrar tekrar hasta oldum.bir insanın belinde bu kadar çok gamze olurmu cok tatlı bir insan aksiyon olarka tatmin edici.görsel efektlere diyicek bişi yok ztn sesler falan hayran oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 haberiniz olsun dvdrip çımış. korsanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 moriQ benden önce yazmış ben de şimdi dl ettim dvdrip'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 starscream'a ne oldu yahu? filmi iki kere izlememe rağmen kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar