Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk guild ismi konusunda yardım

Nicolas

Öne çıkan mesajlar

bence Türkçe koymayın.. neden derseniz, uluslararası realmlerde oynadığımızdan herkesin kullandığı yerlerde kendi dilinde konuşanlar (/1, /2 vs.) çok tepki görüyor.. tabiki kimse guild isimlerine karışamaz ama ben şahsen ingilizce olmayan bi dilde guild ismi gördüğümde (Türkçe hariç tabi ama başkalarıda Türkçe'yi öyle görüyor..) garipsiyorum, 2dakika sonrada unutuyorum zaten o ismi..

ilerde, büyüdüğünüzde isminizin insanların aklında kalması lazım.. onları etkilemesi lazım ki; sizi unutmasınlar.. zaten başaracağınız şeyler ve üyeleriniz sayesinde Türk guildi olduğunuz bilinir.. realminizin forumlarında Progres Report [Turkish Guild] diye çıktığında, insanlar adınızı garipsemez..

neyse işte, aklım karışık pek yazamadım.. ama bence guildinizi diğerlerine anlatabilen bir isim seçip yapacaklarınıza konsantre olmanız sizi daha kalıcı ve güçlü kılar..

not: mesela bu anlattığımın en somut örneği WoW'un ilk realmlerinden biri olan Dunemaul'un açılışından beri kurulu olan "Hammerheart" guildidir.. Şuan 90tane üyemiz (sadece Türk), yaklaşık 100kişiden oluşan bir akademimiz (sadece Türk) ve hızla kabarmakta olan bir Progress Reportumuz var.. Ve bütün server bizi MC'de ilerleyen tek Etnik Guild diye bilir.. Geçende "1" yaşına girdik :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...