Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksici müşteri seçiyor!!Bu ne be!!

beybin

Öne çıkan mesajlar

-minibus anim var benimde maca gidicem aksam minibus bekliyorum kadikoy icin , isaret ettim aldirmadi devam etti , fener formamdan dolayi diye dusunuyorum , adamlar keyiflerine gore is yapiyor .
taksi olayina gelince 20 taksi cevirsen 10 tanesi nereye diye sorar . tabi bazilari icin bi neden buldum artik eve gidicektir eger adamin evinin oraya ters dusmuyosa senin ev seve seve goturur .
taksi azligindan yakiniyorum ben birde :)
Sosyal ağlarda paylaş

15 dakikalik yurume mesafesine gidip gelmek zorundayim her gun, taksiyle gitmek 5 dakika suruyor fakat 5-6 milyon arasi gomcuruyolar direk.

simdi, evden gidiyorum duraktan cagirip gidiyo sorgusuz sualsiz, ama donuste bazi denyolar bidi bidi yapiyolar. ben de kendime geliyorum ulan 15 dakikalik yol icin ne senin dandik arabana binerim ne de parami yediririm.

iki haftadir baya rahatladi butcem.

ha ama insan olan taksiciler de var.

bi gece kiziltoprakta bitmisti icme sefalari, ordan tinerci cenneti sukru saracoglu stadi civarini asip kadikoy evlendirme dairesi dolaylarina gitmem icap etti. cepte taksiye vericek para yok. o koprunun orda yururken gecenin bi vakti, delikanli bi taksici geldi gencten ativerdi iki dakkada.
Sosyal ağlarda paylaş

Durağına (varsa) şikayet edersen bu nasıl iş kardeşim binmicem sizin taksinize çevremdekilere de sölücem böle iş mi olur vs. die ii bi fırça çekersen. Durağın sahibi senin fırçanın yakşalık olarak 10.8300283 katını o taksiciye cekecektir. Plakasını aldıysan amacına ulaşman
%99.293290138 gibi bir oranda kolaylaşacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Taksiciler çok artis oldu zaten.
Babam senelerdir işe taksiyle gidip gelir ve sabahları da hep aynı duraktan taksi isteriz. Geçen sene taşındık, şimdiki evimiz aynı duraa çok daha yakın. 5-6 senedir her gün çağrıyo olmamıza rağmen, şimdi artislik ediyolar.
Bi keresinde deli ettiler beni resmen. Aradık "5dk sonra gelcek" dediler. Çıktım 5dk bekledim gelmedi. 10 dk daha bekledim, hala yok. İnat ettim gelcek diye; 20. dakikadayken, o duraa ait bi araba, duraan olduu yönden, dolu bi biçimde gelmeye başladı. Adamın yüzüne yüzüne baktım, o da bana baktı ve bastı gaza. 5 dk sonra, yine aynı duraktan bi taksi, hemen önümden bomboş geçti, adamın suratına bakıyorum; o da bana bakarak gidiyo. Tepem attı resmen. Telefon açıp fırçaladım, "arabam yok kusura bakmayın, dieri de kaza yapmış" dedi. O sinirle başladım yürümeye, başka yerden binecem; bi de ne görim! Az önce önümden geçen boş taksi, şimdi evimin 2 sokak aşaasında (çok yakın) müşteri alıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç taksici tribi çekemem valla=)
Minibüs-dolmuş-otobüs 3 lüsünden vazgeçemem=)

Tamam bunlar hep caddelerde filan oluyolarda biraz yürümek pek koymadığından, ev de caddelere yakın olduğundan taksiye hayatta binmem ben. Hem hayvan gibi para alıyolar hemde adamın yakınmalarını dinlemek zorunda kalıyosun iğrenç bi durum yaa. Tribinden geçilmiyo

Adamın arabasına bindin ya kendisini direkt olarak kral ilan ediyo.
"Trafiğe girmiim şimdi ben seni burda indiriim yürü sen" Olldu bende taksiye muhabbet olsun diye binmiştim zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Taksiciye çok zorda kalmadıkça para yedirmem genelde yürürüm ama kış günleri bu Kojirohların evine yürüyerek gidilemediğinden taksiye binmek zorunluluğunda kalıyordum Kadıkoy'den oraya götürmem diyen taksicilerle dolu memleket sanki işleri servis şöförlüğü.

Minibüs ve otobüsten iyisi yok hatta ben artık otobüs kullanıyorum daha rahat ve hızlı olduğu için...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bizde işler geç yürür. Ne kadar şikayet etsen, beklemekten sıkılırsın ama adam fink atar, trip atar dışarda yine. Zira bi ara "6 ay içinde taksilere düzenleme getiriliyoooo" deniyodu; güzel kokulu, uyduyla takip edilen, müşteri seçmeyen taksiler vs gelcekti...
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere nautilustan acıbadem cad. gidecektim bi taksiye bindik yok oraya gitmem dedi.. benimde boşluğuma geldi indim taksiden o ara aklıma geldi kapıyı hayvan gibi çarptım.. arkasından da tip tip baktım öölee gitti... 2. bindiğim de öyle yapsaydı şikayet ederdim.. bi de ben mecbur kalmadıkça asla taksi kullanmam ama o gün yalnız değildim mecburdum bir nevî..
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde şöyle bir taksici anım var, daha küçüktüm korkmuştum.

Çıktım basketboldan, bindim taksiye gidiyorum. Derken Tarkan çalmaya başlar olaylar gelişir.

T: Sen seviyon mu bu Tarkanı?
B: Yok abi.
T: Valla ayıptır söylemesi, biz taksiciler genelde travesti şeederiz. (Biz dwarflar genelde balta kullanırız)
B: ???
T: Ben Allaha şükür hiç travesti şeetmedim. (Aslında daha kaba söylüyor).
B: !!?__^_''=030202????
T: Ama bu tarkan gelse ağlata ağlata takılırım. Bu tam bir ibne.
B: ehehehe, abi sağda ineyim.

(kaçar)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...