Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ..... [edit=>siteadmin karakedi=>public alana atilan mesajlarda argo vb. kelimeler kullanmayin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bu resim gercekse eger, o herife yapmak icin yeterli sadistlikte birsey gelmiyor aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gerçek. ve biraz okumaya çalışınca, birazını da olsun görebiliosn yazının. yani ne denebilir ki, bunlara ne yapılabilir ki..! gebersin pislikler. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 20:57 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mauww yazi zaten kolayca okunuyor konu o degil de, 2 senelik görsel iletisim tasarim ögrencisi bile isterse yapabilir böyle birsey, ondan diyorum. Daha dogrusu bi insanin bu kadar bilmemne cocugu olabilecegine ihtimal vermek istemiyorum cok cirkin gercekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 asıl o herifin anasına bacısına yıldırım hızıyla girmeli!piç kuruları!utanmazlık da yok heriflerde!!!! >:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bunu fake yapmaya el varmaz ki dostum ya =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 daha öncede verilmişti, cidden rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Penthesilea, keşke gerçek olmasa ama bu pisliklerin daha önce de ne türlü sapıklılklar yaptığını biliyoruz. ve bu da gerçek, belli apaçık. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 21:03 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 cok adice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 soylenebilecek söz yok, yaptıkları insanlik dışı. burda gelip küfür etmek bişey getirmiyor, boyle bir fotograf gercekse ve gazeteye cıktıysa bu çavus ceza almıştır? ps: gerci alacagı hangi ceza yaptıgı suçu karsilar bilmiyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ...and god created photoshop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Daha önceden de açılmıştı konu da, sanırım orada fotoshop olduğu söylenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 fatoş abla.bu bir sitede yayınlanıodu üstüne istediğini yazabiliyordun bir örnek.[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 22:11 tarihinde, rarebee tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 onu ariyorum ben de deminden beri, bulamadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bende arıodum feyk hulan bu yazacaktım tüh =( bulamadım siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 işin ilginci bende bulamadım siteyi biri bulursa buraya yazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Hangi gazete böyle fake bir şeyi basmış ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ii keklemişler seni Reaper08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 şöle bişey var o çocuklar silah zoru dışında o askerin yanında durmaz gerçek olup olmadığı aslında hiçbişeyi değiştirmiyor, ırakta bize gösterilen görüntüler bile içler acısı, gözükmeyenler kim bilir nasıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Siteyi versenize, cok guzel bi$i yazcam cavu$un anneciiyle ilgili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @forgiver bence de... en güzeli küfür edelim...öhöö ... [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 22:48 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 İlk bunu gördüm bi kötü oldum küfürleri saydırmaya başladım biraz aşşağıda 2. resmi gördüm hem rahatladım hem kötü oldum. Adamda ne ana ne bacı ne sülale kalmamıştı.Suçsuz adamada böle demek koyuyor biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bence asil burda yapilan insanlik disi. yani adamin sucu olmadigi ortaya cikti halde bile yine kufur yiyo. aziz nesin'in "inek oglu inek" diye bi oykusu vardi ona benzedi. ne yaparsa yapsin amerikali ya, suclu. cocugun orda durmayacagini nerden biliyosunuz? adamin cocuga veya ailesine yardim etmedigini nerden biliyosunuz? yani hic yoktan sirf laf atabilmek icin bilgi sahibi olmadan yeni seyler turetmeyin nolur. zorla olup olmadigini ben de bilmiyorum elbet, ama bu yaptiginiz adama kufretmek icin bahane bulmak... enteresan bicimde bana amerikanin irak'a saldirisini animsatiyo; "maksat laf atmak, bahanesi nasilsa bulunur... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar