Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crouching Tiger Hidden Dragon

Ceday

Öne çıkan mesajlar

Filmi daha yeni izledim ve tek kelimeyle muazzam bi film. Bence tam bir baş yapıt. Dövüş sahneleri de oldukca güzel ayrıca.
Konusu genelde bir kılıcın etrafında sekillenmiş durumda ancak filmin anlatımı ve konuyu işleyişi süper bence..

Herkese tavsiye ediyorum, ben cok begendim..
Sosyal ağlarda paylaş

eh ceday işte anlamıyor cola turka milleti uzakdoğu kültürü filan, ya lahmacun ya hamburger. sushi görünce kalıyor öyle cascavlak, uçma hadisesi de öyle.. :)

dövüş sahneleri bir kenara çok iyi bir filmdi ve dövüş sahneleri zaten matrix reloaded'la bile dalga geçer, çekildiği vakit itibariyle matrix'i zaten yayan bırakıyordu. karakterler ve ilişkileri de bence gayet iyi oturmuştu, çekilen mekanlar zaten süper. bilmemkaçyüz milyon dolarlık star wars dünyaları o havayı veremiyor..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

dövüş sahneleri bi yana, filmin kendisi de etkiledi beni dogrusu.
özellikle son sahne..

bu arada Kazaa'dan Soundtrackini de indirdim, tavsiye ederim..
Bunu bulana kadar bikaç tane indirdim..

Crouching Tiger, Hidden Dragon - 13. Yo-yo Ma - Farewell.mp3
2.363.392 bytes
Sosyal ağlarda paylaş

shu lien'in kahve fincanını bilerek düşürmesi ve kızın yakalaması süperdi.. :) çok güzel bir film herşeyiyle ama yükseklik fobisi olmayanların izlemesi gerek "ne bu süpermen mi seyrediyoruz" abukluğunda yorumlar pırtlanmaması için.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

bir not:film, amerikada en fazla hasılat yapan yabancı film.

230 milyon dolar gibi bişiydi

ben vizyonda izlemiştim, tekrar izlemem gerek filmin çoğunu unuttum etkilenmiştim ama abartı falan da demiştim
tabi japon kültürüyle ilgili o sahneler dediğiniz gibi
saygı duymak gerek[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

buna benzer çok film izledim.
bir aralar kanal d de felan boyuna gösteriyorlardı.
Aynı CTHD'a benziyordu.
Şimdi rastlayamıyorum o ayrı..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

jankis japon değil uzakdoğu (belki de hong kong demek daha doğru) sineması. ;) adamların aksiyon filmlerinde tellerle uçma olayı kullanılıyor çeyrek asırdır, sadece kaplan ve ejderha değil bu istediğiniz filme bakın. elin amerikalısı bunu kopyalayıp (dövüş koreografı aynı matrix'le kaplan ve ejderha'nın) matrix'i çekince bizim millet tapınıyor, hong kong'lu yapınca (üstelik daha da iyi) saçma buluyor. kalıpçılığın, önyargının bundan daha ne öte bir örneği nasıl olabilir acaba?[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...