Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya bu bi ise yarıomu ? *_*


Crydan

Öne çıkan mesajlar

Yaptığın oyun kurallarınca yasak mı bilmem ama burada insanları kandırmaya ve iyi niyetlerini suistimal etmeye çalışman, her konuya alakasız mesajlar atarak linkinin reklamını yapmaya çalışman yetmezmiş gibi böyle kandırmak için yeni konu açman düpedüz terbiyesizlikten başka bir şey değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tmm bak bole sole canımı ye ... ama yukarda salak falan cumleler kurmussun tepem attı ona .haklısınız beni banlatın bende verdigim rahatsızlıktan dolayı ozur diliorm


acc: tryandstopme----> lvl3 bi char
pass: 811445 (isteyen oynasın ben brakıorm)

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 12:54 tarihinde, Crydan tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf oyun icin derken ne dedigini anlamadm ama ben buraya knight icin ac.calmıstm ki bu baya bi oldu buyuk ihtımal hepinizinkinden yaslıdır bu ac.cbunu pazar alanında kullanıorm..(knightta) Ama bu sıralar garbage dada takılıorm eglencelı geldıgı icin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla konu account eskiliğinde sidik yarışına girecekse burada KO daha ortada yokken öyle bi oyun daha portakalda vitamin değilken de üyeydik de, illa uyarılmayı bekleyip devem etmek de seni diğer bahsettiklerinden daha "insan" yapmıyor haberin olsun. Bu kadar tepkiden sonra devam etmenin mantığı ne? Ha tepkileri hoş karşılamadıysan onlarla konuşursun özel mesajdan.

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 13:07 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...