Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 simdiye kadar bi faydasını gormedm sahsen bi bakın bilen vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 BAN PLX Şu çocuğun linklerine tıklamayın reklamın da yeni modelleri bunlar. Uzayın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 eet sen sorunlusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 derdin ne yani onu sole burası garbage..... birine bulasmakmı ıstıosun pm ye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 of ne salak oyun bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 amacı ne bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 diger oyunların amacı neyse aynı .... kisiden kisiye degisen oyun zevki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 İnsanları kandırıp linke tıklatmaya çalışmaca. Gereksiz yere insanların linke tıklamaları için binbir maymunluk yapmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 oo arkadas biliomus o bilgilendirir sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ha tabi bu yapmak yasak isteyen banlatabilir beni bende oyun kurallarında yeni okudum tam okumamıstm isteyen banlatsın acc: tryandstopme yeni baslamıstm zaten biterse uzulmicegim bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Cyrdan yaptığın yasak zaten. neyini savunuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bi daha okursan sevinirim arkadasım bak senın msjın bi ustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Yaptığın oyun kurallarınca yasak mı bilmem ama burada insanları kandırmaya ve iyi niyetlerini suistimal etmeye çalışman, her konuya alakasız mesajlar atarak linkinin reklamını yapmaya çalışman yetmezmiş gibi böyle kandırmak için yeni konu açman düpedüz terbiyesizlikten başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 tmm bak bole sole canımı ye ... ama yukarda salak falan cumleler kurmussun tepem attı ona .haklısınız beni banlatın bende verdigim rahatsızlıktan dolayı ozur diliorm acc: tryandstopme----> lvl3 bi char pass: 811445 (isteyen oynasın ben brakıorm) [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 12:54 tarihinde, Crydan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yaptığının yanlış oldfuğunu anlayıp özür dilemekte bi erdemdir kutlarım seni bi çok insanın yapamadığını yaptın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Saol sende..Sırf bunun yuzunden sabahtan beri kac kisiyle takıstm halada dewam edıorm adamlar insanca konusmasını bilmıo... ha cok mu zor bende baslarım burda ana bacı yapmaya ama adam gibi solemek varken ne geregi var .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 E sabahtan beri bunca insanla takışıp da hala yaptığının doğru olmadığını anlamadın mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 sırf oyun için üye oldun galiba patiye. nereye baksam senin linki görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Anladm ama bir İNSAN evladıda İNSANca uyarmadı bende bunu bekledm inadına bukadar kisinin icinden sadece ama sadece 1 İNSANIN cıkmasını bekledm ....Herkes ayrı bi artist herkes ayrı bi havalarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Sırf oyun icin derken ne dedigini anlamadm ama ben buraya knight icin ac.calmıstm ki bu baya bi oldu buyuk ihtımal hepinizinkinden yaslıdır bu ac.cbunu pazar alanında kullanıorm..(knightta) Ama bu sıralar garbage dada takılıorm eglencelı geldıgı icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Valla konu account eskiliğinde sidik yarışına girecekse burada KO daha ortada yokken öyle bi oyun daha portakalda vitamin değilken de üyeydik de, illa uyarılmayı bekleyip devem etmek de seni diğer bahsettiklerinden daha "insan" yapmıyor haberin olsun. Bu kadar tepkiden sonra devam etmenin mantığı ne? Ha tepkileri hoş karşılamadıysan onlarla konuşursun özel mesajdan. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 13:07 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 iste bundan bahsediodm ben adam drek olayı sidik yarısı olarak nitelendirio.... tmm abi buyuksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Şimdi senin kullandığın üslubun da önemi var burda. Ben de aynı konuyu açtım biliyosun. İnsanlardan rica ettim, açıkladım , tıklarlarsa sevineceğimi söyledim.. Bana birşey diyen olmuş mu? Olmamış. Tatlı dil azizim tatlı dil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 crydan yani biz insan deilmiyiz ayıp edion bi ben normal dedim bea üzüldüm baq şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar