Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Genel üret-sat yöntemi benimki. Mantar tarlalarım vardı bi sürü, ürünleri toplayıp toplayıp uyuşturucu tüccarlığı yapıyodum. Gece kulübü veya partilerle uğraşıp da düşük fiyata satmıyodum. Ayrıca fahişelerim vardı bi sürü. 1 genelev + normal stok tamamen dolmuştu. Ama en pahalı fahişe öldürülünce hepsini sattım, genelevi de satıp mantar tarlası aldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 arkadaşlar oyunun en karlı olaylarından bir tanesi uyuşturucu tesislerinden kurup, çıkan malları tüccara satmak... daha sonra gelen parayla da hastaneden zeka güç tolerans almak.. ama bence zeka ve tölerans daha önemli çünkü kurabileceğiniz max bina sayısını belirliyor.. daha çok bina = daha çok para= daha çok saygınlık.. iyi oyunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Valla hepsini bir bir uygulayacam da bi toparlansam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Arkada$lar crims'in $ifreleri varmi$. Biliyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bi ara vardı öle bi geyik, ne zaman kulübe girsem bi bakıyorum kimi /cheat_set_stamina_100, kimi /set_stamina_to_100 falan yazmış; hatta bazıları 3-4 defa farklı farklı denemiş. Hile var mı, işe yarıyo mu hiç bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Google'de arattim bazi sitelerde rastladim $ifrelere, hapisten kacma, hastaneden kacma gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 peki işe yarıyor mu?? yarıyorsa bi yazıver de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Denemedim ama olmuyomu$! Daha iceri du$medim yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben dayak yiyip hastanelik oldum, 15dk sonrada hapse girdim ashd, cok komik bir oyun, hala soygun yapip kendi çapimda takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 genel ev ne işe yarıyor ya? yaptım bir tane ama daha bir işlevini göremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Normalde 5 fahişe tutabiliyosun. Her genelev, 5 fahişe daa alabilmeni sağlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hadi ya bende fahişe üretiyor sanıyodum. eheh neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 beyler bildiğiniz güvenilir gece mekanı varmı hastaneye düşmekten bıktım gavurlar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 benim gece klübünde sınırsız sayıda eroin kokain var adı ult k3nks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 reklam kokan hareketler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Az önce açtım acc. zevkli birşeye benziyor. Birkaç soygun yaptım enerjim bitti bide bıçahh aldım kendime =) arkadaşın biri otlarla enerji doluyor hemen falan demiş. herhalde eskidendi ucuza ot yok şimdi yaf :/ bu arada çeteye girmem için napıcam =) Nick : sinad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Güvenli gece kulübü arıyosanız Türklerinkilere girin. Genelde Türkler birbirlerine dalmıyolar. Arama kısmına Turk yazmanız yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 bende oynuyodum ama bıraktım oyun resetlendiğinde tekrar başlıcam zaten 10-20 gün falan kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar