SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yeter artık 3 gündür çekmediim kalmadı ya! Cuma günü kasdava gitmiştik tam bostancı gösteri merkezinn kapısınn karşısnda bi bakkal war. o bakkalın yanndaki ewin bahçesinde tedaşın küçük bi klube gibi elektrik şeysi war. onun arkasına geçme gereksnimi duyduk (nedeni boşwerin) bakkalın önündede 2 minübüs polis war minübüslerin içinde oturuyolar. nese girdik arkasına bi anda 4 5 kiş geldi arkamızdan. "burda biletler wardı bunları sizmi aldınz" ddiler. biz 3 ark yoo falan die kaldık. werin biletlerinizi kontrol etces falan dediler. bn dedim ztn o an gitti biletler die. 4 5 kişi bizmle uraşıyo bide 4 5 kişide arkada polislerin açısını falan kapatıo bide çımayalım die duruyolar. nese bnm 2 arktan aldılar zorla biletleri bn wermedim . (salaklk ettim biliorm ama erkekliim tuttu). adamlar 2 milyn werelim gidin yenisini alın dio. lan bilet 15 milyon.. nese noldu anlamadım bi arkın biletini geri werdiler öbür biletide aldı biri koşmaya başladı. snra adamlarla konuşmaya falan çalıştm yapmayın fln nes esnra aldık bütn biletleri geri. ertesi gün kadıköyde deniz otobüsü iskelesnde arkadaşı denz otobüsne bırakcas. daha gelmeden önümüze 3 tane boyacı atladı "abi boyayım abi abi bak çok kirlenmiş" falan (converse'in neresini boyicaksa artık) bide tutup ayaanı çekio adam. sonra bi suya sokup diş fırçasıyla fıçaladılar ayakkabıları. snra werdik 3 4 milyon. adam abi maliyeti 12buçuk dio. lan naaptınki maliyeti o kadar olsun. onlarda zorla 15 falan aldılar. adamlara hayırda diyemiosn napıcaa belli olmas bide etraftakiler mal mal izlio biri gelip yardım etse onada bulaşcaklar tabi. snra bugün özgürlük parkına gittim basket oynamaya. parkın hemen yanndada pazar kuruluyo pztsi günleri. gittik oynuyorus falan 6 7 tane pazarcıların çocukları die tahmin ettiim tip geldi. snra futbol oynamaya başladılar basket sahasında üstümüze şut çekiolar falan. bişeyde diyemiosn bulaşsak anında.... nese zorla çıkardılar bizi sahadan koskoca basket sahasında futbol oynadılar snra amele bi şekilde. nolucak bu böyle ya! yeter artık bıktım bu salaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 aynen bende bıktım ne zaman dışarı çıksam ya mendilci çıkıo karşıma yada cepçi...biri senden dilenirken diğeri ecplerini elliyo genelde çocuk oluyo bunlar ve abileride geride izliyo döversen yada bulaşırsan çocuğa devreye giriyolar...bi önlem gerek bunlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 asayiş nerde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 10'arlık 3 grup kuracaksın pusacaksın.Baktın havalanıyor kutup ayısı çölde villa yaptırana kadar döveceksin bunları bak bir daha yaparlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Elinde katana ile gez, ciddi diyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Falla Geçen Denizi Kadıkoy Beşiktaş İskelesinden Almaya Gidecem...Yolda Yürüorum Bitanesi Geldi Abi Para Varmı 3-5 Bişi Karnım Aç Dedi...Çıkardım 3 ytl Verdim...Abi Gel Boyiyim Dedi..Yok Saol Acelem Var Dedim...Bak şşş Sen Yanlış Anladın Beni Gel Boyicam Dedi Önüme Elindeki Aleti Koydu Arkadasım Acelem var Dedim Yandan Gittim Sonra Bozukluklar Sırtıma Attı...Döndün Baktım şöle bi 15 -20 Sn Baktım Buna Buda Bana Bakıo Sonra Pılısını Pırtısını Toplayıp Gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Spiders.... arkadaşım iyi demişsin hoş demişsinde onlarda bu hayatı yaşamak istemezlerdi bilirsin. bu konuyla ilgili bi anı geldi aklıma . oda paticik içersindeydi.Bi adam tinercilerden bıktım belalarını versin ölsünler falan demişti.yanlış hatırlamıyosun 10 küsür sayfa bu baslıgı acanı ayıplamakla geçmişti. uzun lafın kısası kuyruk sallamayan kediye mart ayı gelmeden başka kedi dokunmaz.malum doğanın kanunu mart ayında kediler kralını tanımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 nabza göre şerbet vermesini bileceksin eğer yaşı senden küçükse her dediğine sadece HAYIR! de yoluna devam et yaşı büyük ve çok kişilersede muhabbet aç , onlardan biriymiş gibi davran , varsa 1 sigara ikram et ( ki doğru şekilde konuşursan onlar bile ediyor :D ) , kolay gelsin"de yoluna devam et..benim herzaman yaptığım yol bunalrdır , hiçbidefasındada ne telefon ne para hiçbişey vermedim . Ama adam sana geldiğinde ona bokmuş gibi bakıp bide stres olursan tabi üstüne gelir artistlik yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ne asayişi burda bi deli kanlı gelsin bana böyle yapsın asarım şehir merkezine onu kulaklarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 anında fixlerim diosun yani.helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 said: SoulCube pati § 28 Mart 2006, Salı - 07:54 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Spiders.... arkadaşım iyi demişsin hoş demişsinde onlarda bu hayatı yaşamak istemezlerdi bilirsin. bu konuyla ilgili bi anı geldi aklıma . oda paticik içersindeydi.Bi adam tinercilerden bıktım belalarını versin ölsünler falan demişti.yanlış hatırlamıyosun 10 küsür sayfa bu baslıgı acanı ayıplamakla geçmişti. uzun lafın kısası kuyruk sallamayan kediye mart ayı gelmeden başka kedi dokunmaz.malum doğanın kanunu mart ayında kediler kralını tanımaz Kusra bakma ama ben buna inanmıyorum. Aç, açıkta insan öyle organize olup adam tehdit edip sürüler halinde dolaşarak adam korkutarak para alacak halde olmaz. Ben bunların ihtiyaçtan dolayı yaptıklarına inanmıyorum bunu. Hele zaten ihtiyacı olan kasdav bileti için yapmaz bunu. Belki başlarda öyleydi ama yüz verdikçe iyice yüzsüzlüğe vurdular işi. Sayıları da artıyor habire. Ha evet belki bizim kadar çok olanaklı bir yaşamları yok. Ama en iyi olanaklarının bu olduğuna da inanmıyorum ben. O yüzden böyle "vah zavallılar ihtiyaçtan yapıyorlar" tarzı yaklaşım sergileyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ah canlarım ihtiyaçları oldugundan beni bıçaklayıp öldürdüler.onlara kızamıyorum bile.. her olanagı olmiyan insan cıkıp adam tehdit etseydi işimiz zor olurdu herkes çantasından bir adet silah ile gezerdi korunmak içn tinerciyle arkadş falan olmak onlarlın dilindne konuşmak zor.güzel giyimli temiz yüzlüysen yapcak bişi yok.cevap vermeden kalabalıga karışcaksın.tek isen para veripg idiceksn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bişey sorcam onların yaptıgına haklılar diye bi mesaj atan oldumu ? olmadı dimi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @kenshin:3 ytl çok para.adam ondan zengin bu olayına girmiştir. param yok ideal onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya bişi dicem de çoğu böle gençken evden kaçmış tipler ben ara ara muabet ediodum onlarla beşitaşta adamlar övüne övüne anlatıo "ehem işte bennde 9 yaşımda çıktım evden annemi dövüp..sonra işte buralara geldim..hala çağıyor..çok açsam gidip bir yemek yiyorum yoksa gitmiyorum heh heh hoh hoh" şeklinde tipler çoğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bu arada bilet olayından snra gidip söledik polislere polis dio eşgalini wer. ya ne eşgali adamlar 10 adım ilerde çete gibi duruyo adam hala bana ne dio. nese snra gitti bu polisler gösterdiimiz yere ama çocuklara bişi yapmadılr hrlde. snra çocuklar bostancı gösteri merkeznn içine demir sopalarla girdiler baya bi tırsmıştık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 demir sopalarla nası giriyolar güvenlik yokmu orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @malik: Ya Ne Bilim İhtiyacı Falan Vardır Die Verdik Canım Okdr Deiiil Bazıları Hakkatten Saol Abi Eyw Diyip Geçio Öle Olanlara Bende Çıkarıp 2 Sigara Daha Veriorum " Al Ciğerlerin Bayram Etsin Buda Kulak Arkası" Die Aralarında İnsan Olanlar Var Yani Anlıcanız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 demekki biz pek rast gelmioruz. bi yere bağlıolar onlar muhabbeti genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 İnsan olan yol kesip para istemez. @Soulcube: Yaptıkları yanlış değil dememişsin ama birebir savunmuşsun "ortam şartları yüzünden öyleler" diye. Ben de bu zihniyete karşı olduğumu belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 o ölsün diyen arkadaşta haklı ama bi nebze :) ayakkabıcıya durma boyatma çokmu zor yine konuşup başlamış işe.. bazen bi anda yanında bitip başlıyo sürmeye.. ödemiyosun gidiyosun :D ama helal da olsun iyi yolmuşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Önce tinerciler, şimdi de ilkokul polat'ları.Ne olcak bilmiorum bu nesil. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 18:57 tarihinde, Sabrina tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 boyacılar iki ısrar edip gidiyolar, bi kere sigara verdim diye illa boyamaya kalktı biri,istemeyince ben bi sarılayım o zaman diyip opmeye kalktı.arzulamıyorum seni hiç diyip gonderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 böle işte olacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar