Baldur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Bu yağmurlu havada herkese selam :).[hline]Baldur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Hoşgeldin Baldur. Antalya'da yağmur yok, ama yine de selam =] Linklerini vereyim sana da, gez biraz bölümleri. Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Pepelek Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN ve SWG ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. İyi eğlenceler =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baldur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Ben şu anda Bursadayım.Aslında İstanbulda oturuyorum ama buraya arkadaşımın yanına tatile geldim.[hline]Baldur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mC_niSh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 hoşgeldin.[hline]i'm an Elves. pLs. click here. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baldur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Sıcak bir çay istiyorum! :)[hline]Baldur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Baldur, Gate'inde komanderlığı bana verir misin?[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baldur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Al canım benim hiç lafımı olur... :-P[hline]Baldur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Saolasın. Bundan sonra emin ellerde olacağına emin ol.[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Balduran diilmiydi o adamın adı hatta kılıcı kalkanı zırhı falanda vardı eheh neyse hoşgeldin geç otur[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ohoo arkadaşlarolmuyor arkadaş çay istiyorsiz gateini istiyorsunuz cık cık -hüseeeen yap bakalım birtavşan kanı -hemen abey bu arkadaşı da ben aldım buraya iyi olmuşmu?[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Isuldor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 yaw arkadaslar su ultima online bedava download edilecek biyer varmı??bide oyunu oynamak için ne gerekiyor oyun haricinde Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 seni biz Bilgisayar oyunları bölümüne alalım en iyisi ok? *!Mr.Garisson mod on*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Isuldor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 saol Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 hadi lan babanın yanına gittin bursaya saklama şimdi...[aynı okuldayızdır][hline]noelinizi zehir etmeye gelen kırmızılı dede!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baldur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Yoo ne babası.......şu anda arkadaşımın yanındayım,neden bahsediyorsun sen başkasıyla karıştırmış olmayasın[hline]Baldur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Baldur said: Bu yağmurlu havada herkese selam :).[hline]Baldur hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi 2003 diyor, adam ölmüş bile olabilir :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 neyin kafası buuu http://seoulbeats.com/wp-content/uploads/2012/09/20120924_seoulbeats_psy_butt.jpeg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi şunu yapmanın bi cezası olması kesinlikle ya. o kada saçma ki yani Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bone said: Baldur, Gate'inde komanderlığı bana verir misin?[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 10 sene önceki topicleri çok gereksiz bir mesajla uplama modası nedendir, ben onu merak ediyorum asıl. illa adminleri baydırıp "eeh, eski topiclerin hepsini kilitliyoruz" mu dedirtmek istiyorsunuz? yapmayın böyle şeyler, nedankoya yük olur, nedankoya yük olunca foruma da yük olur, ağırlığı altında eziliriz hepimiz. bu arada BG3 gelcekmiş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Aluriel said: abi şunu yapmanın bi cezası olması kesinlikle ya. o kada saçma ki yani Katıldım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rakibalik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 fıtı fıtı fıtı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 rakibalik said: fıtı fıtı fıtı Ahahhahahha :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 copry said: rakibalik said: fıtı fıtı fıtı Ahahhahahha :D komik olan ne? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.