Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trip

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dun aksamkı 486. zıyaretımden sonra bu nacızane netcafemız hakkında bı baslık acmak ıstedım, gercı cogunuz bılıyosunuz.

evet trıp kadıkoyde caferaga sıpor salonunun yanında bulunmaktadır. gırıste ılk gozumuze carpan, andırgırand gece kulubu kapılarını andıran kırmızı buyuk demırdokum kapısıdır. bı kac merdıven ındıkten sonra ıcerı gırılır, yer sorulur ve oturulur. koltukları pek rahattır.

bılgısayarları ıyıdır ve nerdeyse tum oyunlar vardır, yalnız optık mauslu olanlardan kacmak akıllıca bı davranıs olur cunku fpslerde genellıkle sapıtıyolar. genelde dota ve fps turlerı oynanır.

sıgara ıcılen ve ıcılmeyen bolumlerı vardır. sıgara ıcmıyorsanız ve sıgara ıcılen bolume oturmak zorunda kaldıysanız sıctınız demektır zıra kulluk halıne gelmıs bı klavye ıle karsılasabılırsınız. ıstersenız temızlerler.

ıcerde yemek yıyebılırsınız. sosıslı, kofte, tost vs yapıyolar. fıyatlar uygundur.

sonuc olarak trıp guzel bı cafedır. kasada duran, tonton, adanalı oldugunu dusundugumuz, gozlerı ($) ($) seklınde olan, agır besıktaslı kemal abısıyle(kemal mıydı:), gun boyu ugrastıgı cafenın menecerıyıl ıslerının sıtressını aksamları 1 nolu bılgısayarda dota oynayarak atan aytekın abısıyle, mahalleden arkadaslarla gıdıp her daım ezdıgımız canayakın dota tayfasıyla trıp bıtanemızdır :D

artılar: yerı, ortam, bılgısayarlar, koltuklar, bol dota oyuncusu

eksıler: optık mouslar, sıgara artıkları

not: ust katta aıle salonu mevcuttur.

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 17:56 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bi arkadaşımın doum gününe gidip, kapısından içeri "18 yaş altı!!" olduğu için giremediğim yer. bi kaç kişi de o sırada kusuodu...seneye girebilsem de pek girmem heralde.
Mesaj tarihi:
Eski tripten beri biliriz kendisini. Bir kaç tur cs atıldıktan sonra normalde adını duymadığımız clanlara 1günlüğüne katılırdık, yine aynı civarlarda olan adlarını unuttuğum cafelere gidilip maç yapılırdı. Sonra bunlar sanki orjinal kadroyla yapılmış gibi açıklanırdı. Csden bayınca stüdyoya gidilirdi, merdıvenlerde bira ile sürtülürdü.

Ah be eski günler.
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Caferağa'nın yanındaki sokaktan aşağı devam edince köşede As Sineması vardı ( Şimdi spor salonu oldu galiba ), onun 2-3 yanındaki apartmanın 1. katındaydı Trip.

Çok güzeldi çok. Saatlerce Quake, CS, UO, Age of vs oynanırdı.

Şimdiki yerini eskisi kadar sevmiyorum açıkçası. Gerçi eski yeri de internet cafe olarak meşhur bir yer değildi, TONT10'un meşhur etti Trip'i. Eskiden Trip aile ortamı gibiydi, gidenler belliydi vs
Mesaj tarihi:
Gerçi bir çok arkadaş yazmış bende bir kaç anımı yazayım.

Trip eski yerindeyken cs nin popüler olduğu zamanlarda TONT10 clani vardı full tripten takılırlardı. yanlış hatırlamıyorsam WoL (wheel of lights) tanda 2-3 kişi takılıyordu tribe nicklerini hatırlayamıyorum.

Sonra uo dönemi başladı lalu (güçlü) de tripte takılıyordu sonra orangeye falan geçtiler. Zexx, Drac ve daha bir sürü nickini şu an hatırlayamadığım ama simasını hatırladığım guild arkadaşlarım maitress de la nuit ve metalondan da bir sürü tanıdık bu kafelerde takılıyordu.

Cs nin uo nun nebulanın en popüler olduğu dönemler güzel günlerdi.

Ev den uo da kapıştığın adam pat diye kafede karşına çıkıyor el sıkışıp tanışıyorsun falan.

Unutmadan zegna da bi ara ankaradan gelmişti oragede karşılaşmıştık onunlada. Yanında da tanıdık biri vardı çıkartamadım şimdi.

[ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 13:07 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bende vardım lan nıye saymadın benı :(

Orange da Zegna yı hatırlıyorum bende hatta optik mouse kullanmayı hiç sevmiyordu mouseu değiştirmişti onu hatırlıyorum ehehe

bu arada trip "EŞŞEK KADAR" dır.Ben hiç o büyüklükte bi netcafe görmemiştim ozaman kadar.Benim gittiğim zaman sürekli teknik servis ortada fıldır fıldır koşturuyordu bisürü makina bozuktu.

Ozamanlar böyle netcafe için programda yoktu.Kocaman bi tablo vardı girişteki masada postitlerle belirliyorlardı masaları =)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Valla ben de CS'nin çılgın attığı bi dönemde duydum ilk Trip adını. CSci "abiler" gidiyo kalabalıktır diye gitmezdik.
Şimdi her gün ordayız. Her dakka "DOTAAAA!" sesi duyulduğu doğru. Aralıksız gıcırdayan sandalyelere, ses vermedii için süs eşyası olarak kullanılan kulaklıklara, hiçbiri aynı görüntü vermeyen monitörlere razıysanız gidin.
Görsel açıdan berbat, performans harici konularda oldukça yetersiz bi yer ve yiyecekler bi garip olabiliyo ama yine de başka internet kafeye gitmem. Trip'in kendine has bi havası var çünkü.

Yalnız gitcekseniz saatlerinizi dershane ve okul çıkışlarına göre ayarlayın. Yani tutup da bi cumartesi günü saat 13:00-14:00 gibi giderseniz 128571212412 kişi sıra beklersiniz.

Not: Trip'te bilgisayar programı haricinde hala mantar tablo (adı ne ki onların :P) kullanılıyo.

[ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 01:18 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...