Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugün kendin için gereksiz ne yaptın?


eldiablo

Öne çıkan mesajlar

biliyorum bu soru biraz daha farklıydı ama ben böyle yazmayı terceih ettim.burada hem yaptığımız gereksiz şeyleri yazar hem de yaptıklarımıza söverek rahatlarız.

ben bugün hem okula gittim hemde sınav oldum.üstüne üstük pek çok gereksiz adamla beraber 8 saat geçiridim.(facia):D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşten çıktım arabayla eve dönerken dar bi sokağa girdim,işte o anda sokağın karşı ucundanda bir araba girdi,durup yol verecektim ki oda durdu,o durunca ben girdim,yanından geçerken dikkatsizliğim ve sağa parketmiş numarası yapan devasa eski model bi amerian cipine 4 aylık civici baştan başa sürttüm.Arabadan indim,önce içimden bana yol veren adama küfür saydım,sonra düşündüm aslında onun suçu yoktu,sonra cipin sahibine içimden baya bi saydım,sonra arabaya bindim,sonra dikkat etmediğim için kendime saydım.
Bugün yaptığım en gereksiz şeydi.

Aynı caddeye çıkmak için 3 tane daha sokak vardı,onlardan birine girebilirdim,o araba gelmeyebilirdi,işten bilerek 5 dakka geç çıktım,kafamı tikeyim.Pişmanım.Gereksizdi.Rahatladım.Teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ders cikisi Melissa nin kullandigi yoldan melissa'nin peşine biraz hizli gittim sonra sanki bir rastlanti gibi merhaba felan olayina girdim, bir cok pot kirdim... Kendisi akilli olmasada sempatik ve dostcanlisi oldugu için peşinde oldugumu anlamasini sagladim. Cuma aksami için gidelim gezelim dedim, cuma kentten ayrildigini soyledi, onumuzdeki 2 hafta da ders yok.. Yani kendim için boş olan bişi yaptim : )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...