Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

port royal tarla vs. vs.


Saykoleo

Öne çıkan mesajlar

yahu port royal de ticaret kasıp 50000 gp yaptım sora komsu kent'te altın bulundu ben de ordan inşaat izni aldım 30000 e filan sora depo yaptım filan...

AMA;

1- Altınla ilgili hiçbişe olmadı,normal şehirden farkı yok.
2- Kakao çiftliği kurdum, belli zaman aralıklarında para alıyo da o kakaoları depomdan almaya kalktığımda param gidiyo!?!?!
Yani bi bakıma kendi çiftliğimden kakao satın almış oluyorum, ve fiyatı da aynı şehrin limanından daha pahalı!

Yani bina kurmanın avantajları, çiftliği nasıl kullanabileceğimi filan anlatırsanız beni mutlu edersiniz.
Yani sorunlarıma care bulursanız.[hline]Mekteb-i Sultani
Army of BattalGazi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1- Şimdi öle bişey olmaması gerekiyor. Storage to convoya tıkladığın zaman ordan istediğin gibi gemiye yerleştirebiliyorsun.

2- İnşa ettiğin üretim yerlerinin bazıları ham madde bazıları işlenmiş madde çıkarır. İşlenmiş ürün çıkaran yerler daha pahalıya gelir, ürettiğin şeyler için gereken maddeleri ucuz yerden alman yada kendin üretsen daha iyi. Satarken de, şehirden ziyade, pahalı ürettiğin için gemilerle dolaşa dolaşa sat uygun yerler bulup. Oyun başı için ham maddeler iyidir.
Ben balık işine girip rezil olmuştum ayrı konu. Balık üretimi için tuz ve herb gerekiyor.İkisi de çok pahalı şeyler. Balıksa çok üretiliyor ucuz ve heryerde talep var. Micro yapmaktan sıkıldım (-8
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gimli'nin mesaj attığını görünce hemen bakıyorum hangi yeni sağlam strateji oyununun çıktığını öğrenmek için.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh bunu da almak farz oldu anlaşılan.. :)

*listesine ekler*[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bre heyvan.

Adamın kaç tane gemisi var. Benim bir ara 4 taneydi de havalara uçuyordum.

Bu arada en karlı iş kesinlikle tobacco üretimi ve yakındaki tobacco ihtiyacı olan bir yere satımı..[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Argh. Yanlış screenshot
http://pictures.care2.com/view/2/736375228

Bu arada gemi sahibi olmak için yapılacak en pratik iş, oyuna "ship" deçeneğile başlamak. Az parayla ama bir adet Brigle başlıyorsun. Bulabildiğin dişine göre korsanlara dalaşmak. Gördüğün gemilerin hiçbirini satın olmaıdm ben. ancak acil durum oldu mu trade flute alıyorum o kadar. Hem korsan avlamanın sana hem maddi hem de manevi (reputation) getirisi var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
abi cok kasmıssın ya ben en baslarda ticaret ile para kasarım, sonra gemiyi silahlandırıp korsanları avlarım :D korsanları bi brig ile 3-1 bile avladıım oluyo :D Cok gemi demek bisi ifade etmess[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ?
kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar...

hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye...

yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...