SellGoldBar Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Evet beyler su ana hala dupe yapılıyo herkes yapıyo ben sahid oldum bence hiç bir şey almayın...Benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 valla ares mi bilmem ama her yerde aynı olay var... gm ler ne zaman işini yapcak....acabaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 offline k.e online hayat diycem bende yakında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Ne Dikkatı yakında bu çok normal olucak..Yakında böle başlık açıcanız."hayret 2dk dır areste dupe yapmıyolar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 2 gecedir a3 moradon inn hostesslerin etrafında değişmeyen manzara [spo][/spo] [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 00:26 tarihinde, indream tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 degişti o manzara şimdi onun 5 katı bi kalabalık var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 egeeeee sc amigo =p ewt ben bile picak alana kadar lvling dusunuom elime bi picak gecsın video cekecem :) basrol CuzIGotHIhg (doru mu yazdım lan=p) geyık yeter dupe istemeden ogrenıyor mıllet bugun cafede yanıma bı cocuq oturdu oyuna gırdı cafe de ınternet gıttı cocuq oyuna tekrar gırdı ve oyuna basladıgımızda verılen weapon 2 tane olmus cocuq bana abı ıkı tane oldu bunu cogaltalım satalımmı dedı oyunda bı bug var onu kullanıyorlar kımı msn ıne yazmıs bana turkce karakterlı karakter lasım fılam forumda bıle pm gelio varmı dıe bole bisi die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 dupers are goood dupers are great xD i luv em all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 <3 u lvl atlicam yardim et +msn i ac :) [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 00:52 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 abi bilgisayar kasio acmiyam simdi moradondayim zaten xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yine mi sen cok moradon la hasir nesir oluyorsun hani lvling di =( pazartesi ye lvl atlamam lasim help me =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 birakta bi gun dinleniyim be abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 okies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yaklaşık 45 gün kadar oyunda login olmıycam. geçen sefer 2 ay oynamamıstım. bakalım uzun bır sure beklıycem. oyun duzelcekmı o_O ktnxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 geceleri ben kimle muhabbet etcem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ben sana yine nasıl upgrade yapılır ts istion mu falan sorarım merak etme .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hehe okies ;x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ocak ayının basında bıraktım donmıycem dedım. lvl 65 dim çok pis kasıodum lvl falan. sürekli boss kesıodum itemde iyiydi ama warrior itemim yoktu. oyuna gerı geldım 45- 50 gun sonra raptorum sılındı. sonra dewam ettik. elde avucta ne warsa sattım aldık raptor yıne bastık can bastı 8 oldu. ama ne bılıyım ıcıme sınmıo bu oyun. sıkılmıom ama boyle adaletsiz oluo. dayanamıom ben bole işlere. yine bıraktım.3 ay oncekı halıyle hemen hemen aynı carın. demek kı 3 ayda bı yol alamamısız ne ben nede k2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 o can'ı banada yollasana bi raptor'da bana pls be abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoSuMm Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 scrollar genelde ıtemlerı sılıyorlar gecmıs olsun herkese hayırlı olsun yenı dup wipenıız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 o can ki aq hayallerimin içine etti padde o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 la padde del la sport bulunur (H) never fear can here sadsadadsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 aqa buqun gittm baqtmmm hala düpeye devam ediolar dikkat edinnn,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 farmville bile dupeli imiş zaman kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar