bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 marlon benim cyperdaki bubba yla uzaktan yakından alakam yok xD ben ares serverında şirin mi şirin bi priestim :P bu arada o darkinterwar lvl 50- ^^
nocom Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bu dupeyle ilgili aklıma bişi geliyor. biraz ütopik bişi ama sonucta işe yarar gibi anvil gibi bir yer olacak we itemin dupe olup olmamasını sorgulayacak. dupeyse itemi silecek. değilse merchanta konulabilcek. pahalılar nasıl olcak peqi? oda cok basit. sorgulanmayan item trade yemıycek. zaten trade yemıyen iten merchantta olmaz. ne bılıyım kendı dusuncem. rez içinde bı arkadas yazmıstı. rezzer sizi 4 taşa kaldırmak istiyor onaylıyormusunuz gibi ? [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 09:26 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Darcheville Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 babashoperlar +1 rol +1elf belt ve her türlü +8 item bulunanlarsa soralım çok var burdada:D
BesT Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 fazla abartıonuz öyle bi oyun olsa bile içinde K2 olmasının imkanı yok :Pp
nocom Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 anvil gibi bir yer olacak we itemin dupe olup olmamasını sorgulayacak. dupeyse itemi silecek. değilse merchanta konulabilcek. pahalılar nasıl olcak peqi? oda cok basit. sorgulanmayan item trade yemıycek. zaten trade yemıyen iten merchantta olmaz. mantıklı değil mi ?
BesT Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 mantıklı , yaz bakalm adminlere veya official forumlara cwp olarak ne gelcek xD
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 cok iide kendi patchlerini bile yazmayip baska serverlarin patchlerini editleyen bi firmadan bahsedioruz ;p
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 marlon bırak patchi bırak serverı sen bana scrollardan haber ver ^^
nocom Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ya harbiden ben bir mail atayım k2 ye. sallıycaklarmı bilmiyorum ama dupenın onune gecmek ıstıolarsa mantıklı gelen her yolu denemelerı lazım bence.
BesT Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 1264 de başladı 1322 ye kdr bunlar dupe leri engelleyemediler bundan sonra yapabilerlermi? ...
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bubba yok satmam 70 olunca napcam ;p (olcagimda yok ya ;p )
Darcheville Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 fikir iyi hoşta tam anlamadım adam diyelim itemi aldı ve bu anvile götürdü item dupe çıktı ve silindi yine bu adam zarara giricek.anlayamadıysam sorry...
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 @bUbba - Hiçte şirin değilsin seni troll spotumuzda gördüğümde aklıma barbaros gelior aklıma gelmekle kalmıor o zaten yanında oluor nefret ediorum senden :P Şaka biyana hep bu dupe dalgası neden benim scrollarımın bittiği zaman denk gelio anlamıorum scroll alıcak param vardı .. suan buff scroll alabilirim sanırım xD
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 item alinmicak doru duperda patlicak
nocom Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ya bilmiyorum Best. belki harbiden kafaları bizim türkler gibi çalışmıyor. ben cok ınsan bılıyorum butun gununu oyunda bug arayarak geçiren. ki zaten eskı konularda bu iş için ugrasan biri wardı yanlıs hatırlamıosam fatihdi adı lonely. şansımızı denemekten başka bişi kalmıyor. eskiden hackshield yoktu. sonradan geldi. ne biiliyim belki adamlar bişi yapmak istiyor ama başaramıolar.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Hola endless Hablas Espaniol amigo ?
Darcheville Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 aynı ıd ye sahip itemlerin merchanta koyulmaması veya trade yapılmaması mantıklı.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ama solede bisi var dupe k2 nin yararina
endless_night Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 marlo aga turkmusun party pls ? saka bir yana wipede gelse baska seyde gelse k2 yeni maplar yaratıp database tamamende degiştirse dupeyi engelliyemediler engelliyemezler adamlar daha kendi scrollarının dupelenmemesini engelliyemiyolar itemleri falanmı engellliycekler sıkmayın canınızı verin kendinizi lvl kasmaya... [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 09:37 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
Darcheville Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ya bence bunlar dupeyi çok rahat bi şekilde ortadan kaldırırlar onların yararına olduğu için arada 1-2 item silip göz boyuyolar dupe yasak filan diye ama hepsi palavra.
nocom Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Darcheville eğer sen zaten bi item alabılıosan o sorgudan geçmiş demektir. düşün ; adam dupe yapıyor item cogaltıyor. her itemin bir id si war gibi düşün. sonra bunu paso cogaltıo. yuz mılyon baloncuk kadar. amacı satıp para kazanmak yada kendi itemlerinin yukseltmek. her neyse. bu yaptıgını direk trade yapamıyor. goturuo salak sorgulamaya. we itemler silinio. diyelim ki bu adam kendı kullanacak merchant yapmıycak. onu kullanabılmesı ıcınde sorgulatması lazım. sorgulanmayan item oylece kalır kutuda. ne kendıne yar olur nede baskasının canını yakar. eğer sen item alabılıosan saglam itemdir.
BesT Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 nocom +1 , gel görki bunu K2 beceremez işte :/
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 @lordhfmn hayırdır ne trollu ne barbarossu?
Öne çıkan mesajlar