Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Vazgeçtim hıh. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 18:26 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
huun Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 silaha olan ilginin cesitli sebepleri olabilir . ne var ki her silahla ilgili tartismaya kurtlar vadisi tadinda elestiriler geliyor .
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 "Askerdeki g3ler gibi danalardan degilde iyi bir kullanici olmak istiyorum" silah kullanmayı öğrenmek istemesinin 1 sebebi burda yazıo. ama yazılanı zerre umursamayıp "dur ben silahın ne kadar kötü bişey olduğunu söleyim de toplumsal bi msj veriim karizmam über boyutlara ulaşsın" diye abanmışsınız klavyeye. adam silah almayacağını, "türkiyenin gerçeklerini kurtlar vadisinden öğrenmediğini" ve daha bi sürü saçmalıkların konuyla alakası olmadığını da yazmış. Başbakan kendi "lan, ananı da al git vs." dediği adama dava açabiliosa, bu arkadaşta kendisine "hıyar" diyen birine kesin dava açabilir bence. açsın hatta. (ama bi hıyar lafı için okadar dava masrafı filan.. )
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Cunku benim mesajimi alarak cevap yazmissin Penth...
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 İyi bilirim bu tripleri. Ben süperim, ben mükemmelim tribi sadece karşınıza sizden daha iyisi çıkana kadar işler. Ne kadar çabuk çıkarsa o kadar daha iyi sizin için. Türkiye'de yaşıyoruz biz. Bizim ülkemizin eğitim sistemi berbat. "Para + 4 Sene = Diploma" formülü işliyebiliyor ülkemizde bazen, o yüzden bana yüksek mühendisim neredeyse deme boşu boşuna. Başbakan bile olsan sana saygı duymak zorunda değilim, başbakan bile olsan beni küçümseyemessin. "Gençlik hormonları" demişsin. Şöyle diyeyim yüksek mühendis olacağım nerdeyse diyen bir insanın yaşının maksimum 25-26 olması gerekir, ya da sınıfta kalmış olması birkaç kez. Sınıfta kalan bir insan eğitim seviyesinden bahsederse küçük düşeceğinden (ben küçümsemem hiçbir zaman, ama insanlar bir farklı bakıyor sınıfta kalınca) bu olasılığı atıyorum. Demek ki 25-26 yaşındasın maksimum, bu durumda o hormonlardan sende de yoksa en yakın doktora başvurmalısın. Silah eğitimi için sana tavsiyem bundan vazgeçmendir, çünkü işine yaramayacak bir eğitim eğer söylediklerinde dürüstsen, çünkü amaç tatminse git Dela'nın dediği gibi bir havalı tüfek al, onla napıcaksan yap. Askere silah kullanmayı bilerek gitmen pek birşey değiştirmeyecektir. PS: Avukatına danış da iyi bir dalga geçsin senle, Türkiye'de yaşıyoruz biz. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 20:34 tarihinde, Saykoleo tarafından güncellenmiştir ]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 matama kardeşimiz demiişkii: 2- bu ip adresi sana ozeldir. Okuldan giriyorsan bu ip adresinle nereye nasil girdigin okulun serverlarindada kayitlidir. dostum,okulda,net cafede,o bilgisayrı,ip yi kullanan tek kişi ben olmak zorunda değilim. şimdiiik arkadasım isteyen istediği roket atarla istediğini yapar,ama bu roket atar hakkıdna yapmak istediklerini gelipte buraya yazıyorsa benimde,bizimde,pek tabi,herhangi şekilde,yorum yapma hakıımız vaar web tabanlı forumun ne olduğunu bilmek lazım,a kişisi a dedi diye herkes a demek zorundad eğil,kimi cıkar b der kimi d,çünkü forumun olayı budur. yahu biraz düşünün,az biraz düşünün msj atmadan once. bana kimse bir tabancanın yararlı bir yanını sölemeyemez,savunma amaclı kullanırken bile,kullanmak zorunda kalmak istemeyeceğinizden eminim. [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 01:34 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bireysel silahlanma, silah doğru kriterlerde ve doğru kontrol altında doğru insanlara verildiği sürece kötü bir şey değildir. Dünya çapında kaçak silah piyasasının ne derece geliştiğini göz önünde bulundurursak, doğru bilince ulaşabilmiş vatandaşların yasal olarak silah bulundurabilme hakkı olması gayet mantıklıdır. Bu arada Dela olaya gayet efendi yaklaşmış, önce adama sataşıp ondan sonra bir de üstüne klavye delikanlılığı yapıp hala nasıl kendini haklı görebiliyorsun anlamıyorum?
Messor Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 dogmeat senden yorum istenmiyor, bilgi isteniyor. en azından konuyu açan açık bir şekilde belirtmiş sorularını. dikenlik yapıp ak-kara mevzusu yaratmayın. sana göre silah kötüdür, eyvallah. tartıştığımız o değildir. hayata şu şudur tabularıyla bakmak da iyi değildir.
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 konusmama hakkina sahipsin dela. avukatin yoksa federal mahkeme sana atar bir tane. dert etme jnms.
matama Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bir yanlis anlama var ben yorumlariniza kizmadim konuyla alakasiniz seyler konusulmasina kizdim ve belli kisilerin bunu her konuda yapmasina. Neyse ben belirli mercilere sikayetimi bulundum onlarda ilgileniceklerini soylediler bundan sonra uzatmanin manasi yok. Yoksa Tabiki silah kullanip kullanmama hakkinda fikir belirtebilirsiniz. Ama bunu yaparken rencide etmeden ve en onemlisi kufr etmeden yapmaliyiz. Benim rahatsizligim bu iki konudadir. Yoksa tabiki gelip bence silah kullanmak guzel bir sey veya ben silah kullanilmasina karsiyim diyebilirsiniz benim sikayet ettigim konu bu degil. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 03:48 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ]
Helldorado Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya ne kadar boş adamlarsiniz okumak için harcadığm zamana acıdım.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Isin komigi bu laflari eden adamin baslatmasi tabi tartismayi. Dela'nin gayet normal bir yorumuna harhar laf edip (ki eger okursan senin yazdigin ilk paragrafin tamamen alakasiz oldugunu görürsün benim yazdigim seyle) tesekkür mü bekliyorsun ben onu anlayamadim. Peki konusmama hakkina sahip miyim? Veya bu söylediklerim aleyhimde delil olarak kullanilabilir mi? En önemlisi, eger senin gibi bir avukatim yoksa, mahkeme bana bir avukat saglar mi? : (
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 issiz bi adaya dussem yanima alicagim uc sey: 1)silah 2)poligon 3)avukatim...
paspatur Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 o zaman silahını ve rozetini masama bırak
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 beni bu gorevden alamazsin, ortagimi olduren o pislik herifi bulup intikamini alicam, yoluma cikarsaniz sizi de affetmem. rozetle silah sen de kalsin, bicakla daha hizli kosuyorum zaten...
paspatur Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 lanet federalleri bu işe karıştırmassan bıçakla koşmana izin veririm
Öne çıkan mesajlar