Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota Heroları

metalgear

Öne çıkan mesajlar

oyunda yeniyim bi kaç hero denedim en sevdiklerim kasap :) ile lifestealer botlara karşı oynuorum kendimi baya geliştirince netten oynamayı düşünüorum ama wepladan bi türlü üyelik alamadım -.-
[spo] tamam kızmayın para şifresi yazarak item alıorum :D ama botlar direk full item çekior nası oluorsa para şifresi yenmeden üstünlük sağlamak çok zor.[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada naix'e yaptığın itemler çok çok yanlış
Naix'in agility zaten yüksek ve str herosu str veren itemler kasman daha mantıklı (heart of tarasq,satanic etc.) Aghanim scepter başlı başına hata naix'in zaten bir tek büyüsü var oda rage (avatar) naix'in agi'ye int'e ihtiyacı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

@lethe statlara bakmayı biliorumda çok kasıor :D ordan onu al ordan bunu al bide bakarken tekrar bak dieri neydi falan hazıra konmak en kolayı :)
Az önce yeni keşfettiğim hero Balanar hoşuma gitti baya statlar nasıl olmuş :)
[spo] [/spo]
Edik: cado saol açılımlarını yazdığın için

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 18:06 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Kral oldu demiorum zaten öle überim düberim die iddamda yok orda cvb istediğim şey itemler nasıl olmus yani yanlışmı yoksa doğru yoldamıdır falan lk postumda yazdığım gibi oyuna yeni başladım öğrenmeye çalışıorum 2x divine yapınca baya bi ap olduğundan skill vurmadan bile adam alabiliorum? Fistan sende sağol denicem :P
Sosyal ağlarda paylaş

itemler balanara yanlış. riskli. karşında troll veya naix yada slardar gibi özellikle slardar varsa str herosu olduğu için yalan olursun. eninde sonunda aegisin şarjı biter ve divine lar karşı tarafa geçebilir. bash seni mahveder sonuçta 1v1 de. ben olsam balanara taraq, sy, pt , life steal itemi herhangi biri, ve eger mom yapacaksan da basher. bide vg tabi
Sosyal ağlarda paylaş

kenjuro benim kastettiğim kendine 100.000 altın verip item denemenin sakıncası. orda istediğin kadar güzel yap oynarken şıp diye gelmiyeceğinden para neyi hangi sırayla alacağını seçmen gerekicek.

botla pek gelişceğini de sanmıyorum gel serverda oyna kimse " ezdim geçtim ohh" modunda değil oynaya oynaya öğrendik bizde ne biliryorsak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...