cado Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 geomancer bugun arem de geldi rep licektim ama bi oynayam dedim :) cok guzel bir heroymus lvl 13 de tek roshan kestim hatta :) güzel oynarsan cok feci bir hero benim sevdiğim herolar butcher balanar troll birde artık geomancer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 phantom assasin , barathum , axe severim iyide oynarim ifrit olduklarım: ogre magi, clinkz, pudge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 witch doktor favorim. ondan sonrada tiny. enigma. kıl olduklarım özellikle barat ve balanar a kıl olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Naga, Faceless void late game de attack grounda bas team kill eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 oyunda yeniyim bi kaç hero denedim en sevdiklerim kasap :) ile lifestealer botlara karşı oynuorum kendimi baya geliştirince netten oynamayı düşünüorum ama wepladan bi türlü üyelik alamadım -.- [spo] tamam kızmayın para şifresi yazarak item alıorum :D ama botlar direk full item çekior nası oluorsa para şifresi yenmeden üstünlük sağlamak çok zor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 para şifresi yazdığında oyundaki tüm takımlar da (botlar, scourge, sentinel) aynı miktarda para alıyor, ondan olabilir belki de. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Evet belkide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bu arada naix'e yaptığın itemler çok çok yanlış Naix'in agility zaten yüksek ve str herosu str veren itemler kasman daha mantıklı (heart of tarasq,satanic etc.) Aghanim scepter başlı başına hata naix'in zaten bir tek büyüsü var oda rage (avatar) naix'in agi'ye int'e ihtiyacı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 eyw bidaha öle yaparım artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 @paparnoz dediğin gibi str e yüklendim daha ii oldu deneye yanıla öğrenioruz işte =p [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Aghanim yapma gerek yok Naix e yapacagın itemler Tp Sy 2xbasher (paran kalırsa Tarrasq) Naixle çok oynama diger herolarıda öğrenki naixe halk arasinda noob herosu denir.Rage açip saldirmaktan başka bi işe yaramadığı için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 naixe pt sy birde taras yaptınmı zaten biter oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Yorumlarınız için saolun bide itemleri açılımları olarak yazsanız tam süper olurdu bişi anlamadım :D Valla bide tek vurus skill i rage olsada ben seviorum :) [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 15:38 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 kenjura hangi stat neye yarıyor bi iyice bak :) böyle hazır sun uyap sun uyap diyerekden kendi fikirlerinin önünü kesmiyelim :) bi dikkat et bash nedir , mkbninki nası , 2 orbum olsa hangsi yar olur , üstüme büyü gelirken invis yapsam ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 pt=power tread (dogrumu yazdım bilmiyorum :)) sy=sange and yasha taras resimde yaptığın son item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 @lethe statlara bakmayı biliorumda çok kasıor :D ordan onu al ordan bunu al bide bakarken tekrar bak dieri neydi falan hazıra konmak en kolayı :) Az önce yeni keşfettiğim hero Balanar hoşuma gitti baya statlar nasıl olmuş :) [spo] [/spo] Edik: cado saol açılımlarını yazdığın için [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 18:06 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 naix'e pt, mom(mask of madness) 2xbasher tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hoca 2 divine yapıp kral oldu deme.. kaç kere gördün 2 divine birden yapabileni ve artık aegis de hop diye gelmiyor. statlara bak bi zahmet ama Naixe yapmıssın aghanim i..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Kral oldu demiorum zaten öle überim düberim die iddamda yok orda cvb istediğim şey itemler nasıl olmus yani yanlışmı yoksa doğru yoldamıdır falan lk postumda yazdığım gibi oyuna yeni başladım öğrenmeye çalışıorum 2x divine yapınca baya bi ap olduğundan skill vurmadan bile adam alabiliorum? Fistan sende sağol denicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 itemler balanara yanlış. riskli. karşında troll veya naix yada slardar gibi özellikle slardar varsa str herosu olduğu için yalan olursun. eninde sonunda aegisin şarjı biter ve divine lar karşı tarafa geçebilir. bash seni mahveder sonuçta 1v1 de. ben olsam balanara taraq, sy, pt , life steal itemi herhangi biri, ve eger mom yapacaksan da basher. bide vg tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 kenjuro benim kastettiğim kendine 100.000 altın verip item denemenin sakıncası. orda istediğin kadar güzel yap oynarken şıp diye gelmiyeceğinden para neyi hangi sırayla alacağını seçmen gerekicek. botla pek gelişceğini de sanmıyorum gel serverda oyna kimse " ezdim geçtim ohh" modunda değil oynaya oynaya öğrendik bizde ne biliryorsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bende oynamayı istiorum ama wepladan dosyayı çekemiorum 10 kere msj çektim tık yok üyelik almadanda dosya inmior =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 pvpgn installer ı kullan. http://eurobattle.net [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 11:42 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Orda 1.20c için yok sanırım e için var pati sunucusuna onunla girmem mümkünmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 mümkün waxxiye giremezsin . eurobattle/patiye girersin. (c ile euroya giremezsin) normalde farklı versiyonlar oynayamaz patch yüzünden bir farklılık / çakışma oluşursa ama dotada fln yok öyle bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar