zydar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 kesinlikle, -rahsta ve -blood :D sonra bide kaplana binen okçu varya :D haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 lifestealer'da imba oluyo bazen, sevdim, bide bone fletcher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 sevdiklerim : soul keeper, butcher, juggernaut, naga siren, azwraith,omnikinight sevmediklerim : viper, axe, drow ranger, sven, naix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 drow'un neresi sevilmez be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 viper, ogre, razor, furion severim bunları. diğerlerine garezim yok, ama bir tek o oblivion denen zibidiyi sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 drow tek başına bir şey yapamıyor da ondan sevilmez.ama gel bak shaman olsun öp başının tacı yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Ursa Warrior, Bristleback bi de Viper i seviyorum, aslinda Blood Seeker la oynayabilsem onuda sevicem sanirim, ama simdiye kadar hic dogru duzgun oyniyamadim. Baslarda HP si cok az oldugundan karsina bi range herosu geldimi 10 kere town a gidip gelmekten yada olmekten kasamiyorsun, item cikamiyorsun. Bu arada karsindaki adamlar zaten kasiyor, kaliyorsun oyle kek gibi. edit: Butcher oynayabilenin elinde gercek bir katil oluyor, becerebilseydim en sevdiklerimin arasina kesin yazardim. edit2: Arkadasin Butcher videosu http://www.youtube.com/watch?v=X05_Q-6grEM [spo]Arrrgghh!11, Fresh Meatt!1[/spo] [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 15:41 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 quiter çıktım ne alaka len?!...dersem yemeyin acemi çıktım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 rikimaru, gondar, abaddon, vengeful spirit birde dwarven sniper favorilerim en nefret ettigim/oynayamadigim karakterlerin basinida butcher cekiyor daha sonra su ucan oblivion mu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Vengeful Spirit ve Bloodseeker. Bilen bilir, millet az sinir olmamıştı. Ha bi de geçen Nerubian Assassin ile sinir etmiştim de o ayrı mesele =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Sevdiklerim:magina(anti-mage),slithice(naga),omniknight Sevmediklerim:Silencer,Dazzle,Earthshaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 sevdiklerim : 5.84 ten lisantropi sonrasını hatırlamıyom zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 sev : çok fazla yazamam sevme : juggernaut , crystal maiden , pandaren vs vs gelirse oynayacaz tabi mecbur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 severim çoğunu :) sevmediğim son eklenen mor yaratık var bi aklıma gelen (priest olmayan, adını hatırlayamadım, isim hafızam zayıf mlsf :( ) edit: karşıdayken sevmediğim: troll, faceless, panda.. [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 23:50 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Geomancer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 geomancer cidden zayıf fakat karşıdaki asla kaçamıyor , deli gibi ensnare var (tutturabilirsen) ve tabiki slow.. klonlar ölünce sadece bütün klonlar ölse daha bi güzel olacak hero.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 sevdiğim: sven, ursa sevmediğim: bütün int heroları+3 ten fazla aktif büyüsü olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Aktif büyüler el çabukluğu marifet ister :) becerebilene aşk olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Bu yüzden ursayi bir türlü beceremem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ursa en kolayı e+v+r bas tuslara saldır adama, adam kaçarken bir daha e sonra yattara yalnız v nin bir sn delayi var adama dalmadan önce atmak lazım yolda tekleme yapmasın yalnız bazı herolar çok kolay alıyor bunu nedenini daha çözemedim :) kardeşim radience kasıysun buna mal mısın sen diyor ama ona inat kasiyom. 3800 sacred relic boru mu yani adamlar o kadar fiyat biçmişler bi halta yaramayacaksa o kadar pahalı olmazdı bir de super cresp kesiyor bu ursa hızlı basmak mesele de bir de tusların yerini bilmek lazım bana çok ters geliyor fazla tus zaten ekranada boş boş bakıyorum savaşırken, bi bakıyorum karşı takımdan 3 heronun içine girmişim, heyecendan neler olup bittiğini farkedemeden filan ~bir n0bun anıları [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 10:32 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Ursa yla hepsini basmamak lasim saldirmadan once, hepsini basarsan earthshock un etkisi bittiginde karsindakinin HP si yeterde o sira olmezse kacma cabasina girisir ve sende hizli kosmana yariycak item yoksa adami kacirirsin, ama zaten 4vs4 filan oynadiginiz zaman Ursa yi ayrica hizlandircak bi item yapabilicek kadar zamanin olmaz zaten, tarrasque icin zaten yeterince ugrasman gerekicek bi de ayrica sange and yasha filan cok zor. O yuzden once enrage i basip kacicak gibi oldugu zaman yada bastiktan sonra karsindakinin kacamicagina inandigin zaman eathshock ve overpower i kullanmak cok daha mantikli. Aslinda dagger of espace alip kacarken yakalamak icin kullanabilirsin, hepsini basmak pekte sorun olmaz ama, yinede earthshock ve overpower i kacmaya yeltendigi siraya birakmak kesin sonuc getirir diye dusunuyorum, dagger of espace yerinede daha iyi, daha cok isine yariycak bir item yaparsin. [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 15:24 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Ursa'ya lothar farz derim,hem pusuda,hem kaçmakta,hem kaçan adam1 yakalamakta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 hayııır. ne lotarı dagger alcan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Lothar bence...Yaparsa ölmez çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 lothar en mantiklisi.Hem damage hem kacmaya,hem yakalamaya yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar