Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota Heroları

metalgear

Öne çıkan mesajlar

Ursa Warrior, Bristleback bi de Viper i seviyorum, aslinda Blood Seeker la oynayabilsem onuda sevicem sanirim, ama simdiye kadar hic dogru duzgun oyniyamadim. Baslarda HP si cok az oldugundan karsina bi range herosu geldimi 10 kere town a gidip gelmekten yada olmekten kasamiyorsun, item cikamiyorsun. Bu arada karsindaki adamlar zaten kasiyor, kaliyorsun oyle kek gibi.
edit: Butcher oynayabilenin elinde gercek bir katil oluyor, becerebilseydim en sevdiklerimin arasina kesin yazardim.
edit2: Arkadasin Butcher videosu
http://www.youtube.com/watch?v=X05_Q-6grEM

[spo]Arrrgghh!11, Fresh Meatt!1[/spo]

[ Mesaj 19 February 2007, Monday - 15:41 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

severim çoğunu :)
sevmediğim son eklenen mor yaratık var bi aklıma gelen (priest olmayan, adını hatırlayamadım, isim hafızam zayıf mlsf :( )

edit:
karşıdayken sevmediğim: troll, faceless, panda..

[ Mesaj 19 February 2007, Monday - 23:50 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ursa en kolayı e+v+r bas tuslara saldır adama, adam kaçarken bir daha e sonra yattara
yalnız v nin bir sn delayi var adama dalmadan önce atmak lazım yolda tekleme yapmasın
yalnız bazı herolar çok kolay alıyor bunu nedenini daha çözemedim :)
kardeşim radience kasıysun buna mal mısın sen diyor ama ona inat kasiyom. 3800 sacred relic boru mu yani adamlar o kadar fiyat biçmişler bi halta yaramayacaksa o kadar pahalı olmazdı
bir de super cresp kesiyor bu ursa

hızlı basmak mesele de bir de tusların yerini bilmek lazım bana çok ters geliyor fazla tus zaten ekranada boş boş bakıyorum savaşırken, bi bakıyorum karşı takımdan 3 heronun içine girmişim, heyecendan neler olup bittiğini farkedemeden filan
~bir n0bun anıları

[ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 10:32 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ursa yla hepsini basmamak lasim saldirmadan once, hepsini basarsan earthshock un etkisi bittiginde karsindakinin HP si yeterde o sira olmezse kacma cabasina girisir ve sende hizli kosmana yariycak item yoksa adami kacirirsin, ama zaten 4vs4 filan oynadiginiz zaman Ursa yi ayrica hizlandircak bi item yapabilicek kadar zamanin olmaz zaten, tarrasque icin zaten yeterince ugrasman gerekicek bi de ayrica sange and yasha filan cok zor. O yuzden once enrage i basip kacicak gibi oldugu zaman yada bastiktan sonra karsindakinin kacamicagina inandigin zaman eathshock ve overpower i kullanmak cok daha mantikli. Aslinda dagger of espace alip kacarken yakalamak icin kullanabilirsin, hepsini basmak pekte sorun olmaz ama, yinede earthshock ve overpower i kacmaya yeltendigi siraya birakmak kesin sonuc getirir diye dusunuyorum, dagger of espace yerinede daha iyi, daha cok isine yariycak bir item yaparsin.

[ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 15:24 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...