Felis_leo Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 nevzade diorum başka söze gerek yoq bence ama belki bilmeyenler wardr..istanbul-taksim'in arkası ...küçüçük bir sokak we sıra sıra lokanta ve cafeler..lambo cafeye gidin oturun...adam bi elinde(bi tanesini ben iki elimle zor taşıom)büük 70.lik bira bardaklarından 4 tane taşıyarak gelio..tabi gerisi size kalmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yas kac? nevizade orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bu ne heyecan bea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felis_leo Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yaş 16=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Yasal degil o zaman bu baslik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 lol =) heyecanlıyız sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Abi adam 4 bira bardağı taşıyo !!11 görmem lazım !!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ben de fici birayi 5 dakkada fondipliyebiliom(pokemon tasolarimin üstüne yemin ederim). 18 yasindayim ama beyin yasim düsük baya, gerci beyin yok o ayri ekieki :PPPPPppppppppppppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 komik olduğunu sanan vanilleye alkış ayıp olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Oh yeah, bana da laf sok erkekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 komiklik yaptigimi sanan arkasokak'a daha cok alkis. rencide ettigi icin de ayri bir tesekkür borcluyum;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 sonra dedimki..dayı bu böyle olmıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dayi ne dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bizde böyle yiğenim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 o degil de su 2 elde 10 tane 70'lik nasil tasiyolar anlamiyorum. kasa gibi masaallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 O adamlar evrimin kaniti olm, parmaklar böyle kanca gibi falan oluyo zamanla. Da basligi tekrar okudum yine baya güldüm ya hehe, ne bu siddet bu celal : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Adam 4 bardak taşıyor bi elde gerisi bize kalıyor. Artık "SANA İNANMIYORRAAAĞIM" mı dersin yoksa " DAYANIMIYORUM PARÇALA BENİ" mi dersin sana kaldı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bu kdr heycan fasla sen simdi 16 sin 18 inde gidersin dayanmz bu kdr haycana kisacasi sizin gibi gencleri pistlerde gormek isteriz. lol adam nevzade yazmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Çocukta heyecan var =) ilk gittiğimde bende böyle olmuştum. Bide akdeniz e girdim sonra Mest Nevi Aslanbey derken heryeri gezmişiz =) heryerede 3-5 milyon takmışlığımda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bwnde ilk gittiimde heycan oömustum ama caktırormuyum hiç :P şimdi gitmiom böğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ben dört tane yetmişlik gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 bende bi keresinde gitmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 abi ben niye hiç böyle heyecanlanmadım :((( kendimden tiksindim ne gençlik var ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yaslandik biz, artik yasal olarak istedigimiz yerde icebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 gitmeyin oraya sonra gidince biz yer bulamıorz nevizade bizimdir bizim kalıcak. ve bunu sölerken ciddiym her okuldan cıktıgımda gittigm yer en unutulmaz muhabbetlerimin mekanı 2 hafatdır dolu . çk sinir bozucu oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar