Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm RP'ciler Buraya !


brumeux

Öne çıkan mesajlar

Selam RPci arkadaşlar ,
Düşündük taşındık bir realmde baştan başlamaya karar verdik.Defias Brotherhood realminde yaklaşık 13-14 Türk yeni karakter açtık.Levellarımız şu an 10 civarlarında , yeni arkadaşları aramıza bekliyoruz.RP( Role Playing - Rol yapma ) kültürünü Türkçe mizle kullanacağız ve "kuracağımız" (evet daha kurmadık) guild yalnızca Türklerden oluşacak.
Aramıza undeadleri de kabul ediyoruz ancak öncelikle Forsaken olduklarına yemin etmeliler.
Kısaca böyle arkadaşlar , yakında forum ve web sitesi de açılacak.Ayrıca bir tarihçemiz olacak.Aramızda RP de yeni arkadaşlar var ama onlarda zamanla RP ye uyum sağlayacaklardır.Ne kadar çok kişi olursak o kadar güzel bir ortam olur..
Hepinizi aramıza bekliyoruz..

Oyunda bana ulaşın , nickname : Khunjin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Undeadlerden normalde nefret ederim ama bu Türk guildi olacağı için böyle yapmak zorunda kaldık.Birçok insan undead seçmek isteyecek ve de diğer charları zorla oynamayacak..Kimseyi de zorlamak istemiyoruz açıkçası.İyi RP yapanları aramıza bekliyoruz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

undead den niye nefret ediyosun onu da anlamıs degilim napmıslar ? oyunun konusunu bilmeden undead kaka elf iyi gnome guzel demek sacma ve yersiz bi de rp yapacagınızı soluyosanız..undead ler in oyuna giris hikayesi cok harika wc3 ft den sora olabilecek en iyi sekilde oyuna katıldılar iste..undead dedigin scourge degil zombie degil..

bisi bilmeden undead lere laf atmayın sinirlendirmeyin beni :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen niye bole hemen sinirleniyosun peki. bilip bilmeden? adam yukarı ne yazmıs okudun mu forsaken olduklarına yemin etmeliler diye. ayrıca undead scourge da olabilir. eskiden oyleydiler zaten.sonradan bazıları ayrıldı, scourge a hizmet etmek istemeyenler ve forsaken dediler kendilerine.

adamın burda yaptıgı role play. adam undead lere forsaken ım diye yemin etmedikce guvenmem demek istiyor.

nedense su forumda senin dewamlı bole ani cıkıslarını goruyorum way. sakin biraz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

forsaken dısında diger undead lerden nefret ediyorum baska direk ben undead lerden nefret ederim demek baska..ki 2. olaydaki undead ler kolelikten kurtulmamıs hala scourge un etkisinde olanlar..2. post unda resmen sole bi uslup var

undead ler aslında igrenc varlıklar hepsi zombie akılsız varlıklar ama boyle igrenc bi ırk ı oynamak isteyenlerde olabilir o yuzden hede vs vs..

wc3 u oynayan ve undead giris konusmasını dinleyen ve ilk quest i okuyan herkes undead ırk ının yukarda bahsedildigi kadar kotu bi ırk olmadıgını anlayabilir..

sonucta rp yapacaz diyolar lort um 1k cipi lutfen at alacam gibi konusmalar yapmıyacaklar heralde..bunları yapmayacagını iddaa eden birinin en azından undead ırkının hikayesini bilmesi gerektigini dusunuyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben metni tam anlamadım sanırım ;
'Aramıza undeadleri de alıyoruz' demişsin başka kimi alıyosun senin ırkın ne eheh.. Bir de undeadleri alırken forsaken olduguna yemin et bakem mi diyceksin?
*Komserim bu undead kılıgına girmiş yaban ördeği olabilir yemin etsin*
Şaka bi yana keşke Venture Co da başlasaydınız , burda çok keyifli güzel bir ortam var guildler outdoor pvp-rp eventler düzenliyor baya eylenceli olaylar oluyor.. Bi yandan da pve gerçekten çok başarılı bir çok guild mc-bwl-onyxia yapıyor.. Dün gece Aq kapılarını da tekmeleyip açtık hep beraber hatta girip bikaç tane boss bile kestik ..
Herneyse başarılar umarım istediğiniz ortamı bulur keyif alırsınız..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guild Horde'taki tüm ırklardan oluşuyor.Undeadleri de yalnızca Forsaken grubundan oldukları sürece alıyoruz.Çünkü onlar Scourge grubu gibi sürümüze ihanet etmediler.Bizlerle omuz omuza savaştılar.
The Venture Co'daki aktivitelerin benzerlerinin bizim realmde de yapılacağını düşünüyorum.Sonuçta ikisi de RPPVP realmi değil mi ?

Bu arada aramıza katılan arkadaşlara burdan da hoşgeldiniz demek istiyorum.Gün geçtikçe sayımız artacak ve kabilemiz güçlenecek..

Daha ne duruyorsunuz? Bize katılın ve beraber avlanalım.Omuz omuza savaşalım , kardeşlik yemini edelim.

Troll Mage Khunjin of the Defias Brotherhood Realm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

undead im
dogruyum calıskanım
.
.
varlıgım forsaken a armagan olsun
ne mutlu undead im diyene!!

en son 2. sınıfta falan solemistim galba bu olayı unuttum hatırlasaydım daha guzel bisi olabilirdi :)

bu arada kesinlikle dalga gecmek maksadiyla yazmadım bunu.. kuracagınız guild e saygım sonsuz.. konu acılmıs bi espiri patlatam dedim :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

undead yemini olayını anlamadım ben.
World Of Warcraft oyununda, Horde tarafındaki Undead ırkı bildiğimiz Forsaken zaten. Hepsi Forsaken birliğini oluşturan undeadler.

Bu yaptığınız resmen, bir vakıfa üye olan kişilerin Türk olmasına rağmen, Türk olduğuna dair yemin ettirmen gibi birşey oluyor.

"Ama ama, forsaken'ın içinden gizli scourge ajanı çıkabilir" gibi komik bir iddia atmayın lütfen. Forsaken içindeki herkes Forsaken'dır sonuçta Scourge dediğiniz beyinsiz köleler. Şimdi siz bir Forsaken'a "Forsaken'sız di mi, yemin et" diye yemin ettirmeye kalksanız, adam bunu hakaret sayacaktır. Çünkü Scourge undeadleri beyinsiz zombiler, Lich King'in komutası altında sadece onun dediklerini yapma zorunluluğunda koşturup duruyorlar. Bir Forsaken'a "Scourge" demek, bir orc'a "ogre" demek gibi olacaktır.

Ha Forsaken'a Scourge fanatiği undeadler gelmesin istiyorsanız, aynı şeyi orc, troll ve tauren'lere de yapmanız gerekli.
Neden? Çünkü Horde'dan ayrı orc'lar var, burning legiona çalışıyor bazıları. Horde'dan ayrı tauren'ler de var, grimtotem kabilesiydi yanlış hatırlamıyorsam. Aynı şekilde Voodoo ve Hex Troll'ler de vardı aynı şekilde Blackspear Tribe'dan ayrı.
Bunlara da yemin ettirin bari :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@ Cornelius :
RP nin açılımı Role-Playing yani rol yapmak demektir.Rol playing kurallarına uyman için karakterin ve içinde bulunduğun dünyaya ayak uydurman gerekmektedir.Örneğin troller şöyle konuşur.

We be going mon. (We are going)
Dat be good mon. (That would be good ya da Thats good)

İngilizceyle troll aksanını karıştırdığın zaman böyle birşey çıkıyor ortaya mesela.Ama açıkçası Türkçeyle karıştırmayı düşünüyorum , üzerinde uğraşıyorum.Umarım başarılı olurum bu konuda :)

Role playing kısacası yanında çok dırdır eden bir undead e Shh be quiet corpse! diyebilmektir.

Aramıza bekliyoruz arkadaşım , eğer gelirsen bana fısılda.

@ Way :

Teşekkürler saygı duyduğun için seni de aramıza bekleriz eğer ilgini çektiyse.

@ Gangren :

Bir yerde toplanacağız.Undeadlere öncelikle kabilemiz hakkında bilgi verilecek.Eğer bize gerçekten katılmayı istiyorlarsa yemin törenine katılmaları mümkün.Bu törende belirli bir yerde toplanacağız , her konuda tartısılacak.Örneğin scourge u seçerlerse başlarına neler gelebileceği (Orda örnek bir undead olacak scourge taklidinde olay yerine gelcek ve duel teklif edecek daha güçlü birine , onun dizler üstüne çöktüğü gösterilecek.) anlatılacak.Belki size basit gelebilir.Benim düşüncem şurdan kaynaklandı.

Troller zamanında yalnızlardı.Hiç bir ittifaka girmediler ... Ta ki orclar Zul'Jin i esaretten kurtarana kadar.. O günden sonra troller ve orclar birbirlerine güvendiler.Taurenler için bir sınırlama yok , çünkü onlarla bizim düşmanımız aynı.Undeadlerle de aynı ama biz onların acı çekmekten bıktığına ve de intikam almaları gerektiğine yürekten inanmalarını istiyoruz.Bir savaş anında " For the Forsaken " diye saldırıp , eski günlerinin , nefretinin acısını çıkarmasını istiyoruz.

@ Warhero :

Öncelikle önem verip yazdığın için teşekkür ederim.Gangren e büyük bir bölümünü açıkladım. Forsaken ın içinde neden scourge veya ajan olmasın ki? Oyundaki herhangi bir vendorla konuştuğunda , Speak quickly , Trust noone gibi şeyler söyler.Undeadler biraz sinsidir.
Onlara güvenmenin bir sözle , bir yeminle olmayacağını bizde biliyoruz.Bunun ispatı için alliance kasabalarına saldırı düzenleyeceğiz ve onların bu savaştaki tutumu gözlenecek.

Bu arada WoW oyununda herkes Forsaken demişsin ancak "karakteri gibi davranmayan" undeadler de olacaktır.Bu her sınıf için geçerli ama biz kabile olarak öncelikle undeadlere güvenmek istiyoruz..

Şu an biraz havada kaldı , ama her şey daha çok yeni.Sizden anlayış bekliyorum o yüzden.Daha kurallarımız belli değil.Ayrıntılı şekilde düzenlenecek hepsi..

Tekrardan teşekkürler görüşlerini belirttiğin için.

@ Chris_Metcalf :

Herşeyi oyuna bağlamak yanlış olur.Önemli olan "gerçekten" Forsaken Rp si yapabilecek insanlarla olmak..

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler , aramıza sizleri de bekliyoruz unutmayın.Ne kadar çok kişi olursa o kadar gelişiriz..

Troll Mage" Khunjin " of the Defias Brotherhood Realm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guildinize, kurallarıza karışmam, bana kalmamış :)

Ama, lütfen bir Undead karakter aç ve başındaki demoyu dinle. Sen o karakteri açıyorken, Narrator, yani anlatıcı, sana diyor ki, "Sen bir Undead'sin, baş düşmanın Scourge." Bununla kalmıyor ve diyor ki "Orclar, Taurenler, Troller" ile aynı faction'da başlasan bile, zafere ulaşmak için her yol uygundur :p

Yani, güzel planlamışınız, RP'ye çok uygun ama sanki şööle bir Undead kısmını tekrar ele almanız daha iyi olur?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ana hatları aşmadan RP yapmak zorundasın..

İstediğin şekilde RP yaparsın tabi ama nasıl kendi factionına ırkına düşman olamıyorsan bu forsaken yemin saçmalığı da öyle fikrimce..

Neyse sert veya kaba davrandıysam affola.

Ama ana hatların dışına çıkmayın içine girdiğiniz şey zırvalar bir süre sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wow da oynanabilir undead olarak forsaken var. adi ustunde forsaken, lanetten kurtulmaya calisiyolar ve intikam pesindeler. scourge ile forsaken farki nasil anlasilir, scourge oynayamazsin. bu kadar basit.
darkspear trollerine de yemin ettirin bari. redspear trollu cikmasin sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...