sertur Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ya delircem lvl 54 oldum oyunu açıyorum ilk iş bg'lerde sıraya girmekle başlıyorum wsg'den pek hoşlanmıyorum AB ve AW için minimum 1 saat bekliyorum. Geçtiğimiz hafta lvl 49 iken yaklaşık 4 saat beklemiştim ya ve halada gelmemişti böylesi insafsızlık olmaz olsun. PvP realmında başlamadığıma çok pişmanım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 pvp de başlasanda pek bişey farketmez ben chromaggusta bazen 3 saat av beklediğim oluyodu.ki bu normal bi zaman yani 7 saatte beklediğim oldu.sonra oyundan cıktım zaten. (ha bekledim derken ben takıldım ole sağda solda ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 adidastan spor ayakkabı.........150 YTL Twinnden takım elbise.............230 YTL sevgiliye çiçek..........................45 YTL warsong da bayrağı alıp kaçarken yaşadığın heyecan...................................paha biçilemez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 o0o0 cooL !1!1!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 US- İllidan 1dk bile BG beklemezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hacı, o server durumuna bakar. alayı pve yapan veya az kişili bir server ise. veya bütün herkes 60 olmuş ise. normaldir. ben size bi örnek verim: kasım ayına kadar felan frostwhisperda haftada 1 av oluyordu. hatta ab açıldığı zaman 1 aya yakın bir süre hiç av olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hem server capacity hem de o lvldeki kişiler genelde strat,scholo,dm yapıp lvl atlamaya çalıştıkları için lvl 54 te daha çok beklersin.. Merak etme lvl 60 olunca zaten epey gircen; lvl kas, item yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yok alayı pve yapan server fln degil olay bizim gibi %20 horde %80 ally olursa tamami ile horde nin insafına bakıo battlegroundlar adamlar girmesse bg ye sen bakıosun ancak hatta bi dönem gidip arathi basin üssünü kesmisti millet lan belki ordaki kapıdan girersek horde tarafında yer alırız kendi icimizde dögüsek diye (takriben 2-3 saat herhangi bir horde yaklasamadi basin kapısına arathi highlands da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 scorch kötüymüş ya sizin server. :( hoş, girdiğiniz maçı alıosunuzdur sanırım :D kaç dakka bekleyince yeni maç açılıodu ya. biz de bazen wsgye 10 kişi bekliyorum 15 dakka sora felan bi maç çıkıo. girioz sıfır horde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bizim realmdede durum içler acısı, av için rahat 3 saat bekliyorsun, bu değişen bir durum değil her zaman boyle cunku sadece bir tane acılıyor birine girip cıkıp digerine giremiyorsun bir tanesinin arada bitmesini bekliyorsun, ab de yaklasık bir saat suruyor hep boyle fakat gir çık olayı mumkun degil, en kolayı wsg oda 30dk bekliyorsun 5dk suruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 BL da WSG 2 dakika, AB 15 dakika, AV 1 saat gibi bir ortalama yaşıyorum ben. Güzel, memnunum. Fazlası zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 lvl 60 olmadığın için öyle. lvl 60 oyuncu sayısı çok fazla olduğu için lvl 60 WSG ve AB si daha sık oynanır, sizin serverınızın da etkisi vardır, laughing skull serverında lvl 10 dan itibaren çok sık BG yapılmaya başlanıyo, etrafta lvl 20 corporallar dolaşıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 us warsong ab wsg 2 dakka av 10 dakka, gerce degisiyo zaman zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 daha hiç arathi basin e giremedım yaw.. wsg de baydı hordeyız hep yenıoz hep yenıoz harbı bayıyo heycanı yok. hele warriorum bayragı alıom hede hödö diyenin kafasına vuruom stinging wiperım la oturuyo ağlıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar