Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 HPsini belli bi seviyede tutup sıkıntıdan öldürmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 atıyorum vardı bı olay ustunde bellı mıktarın altında dot varken hp bilmemne olursa o phase geciyodur hede hödö bliz ucmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ben sololadımda ayıp olmasın dıye solemıyorum publıc forumlarda :P sızıde meraktan catlatmıyım dıye soledım sımdı yoksa solemezdım yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bende gittim geçenlerde, çift trinket + ap + pom + frostbolt attım, 20%'ye geldi "Its not my time yet" dedi, kayboldu :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 tuh ya :( edik: bi dahakı sefere benıde cagır lafı veremeden patlatalım :P [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 11:07 tarihinde, Darklight1903 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 O değil de en basidinden Archaedras var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Archaedas watches over Uldaman in the name of the mighty Titans. Archædas Titan filan değil sonuçta,balon bir şahsiyet.Uldaman'ın sırlarını koruyor falan filan,burda Titanlarla kapışmış bi Old God'dan bahsediyoruz.Gerçi C'thun'un kesilmeside absürd birşey,geçen gün lakeshirede balık teslim eden adam şimdi Old God kesiyor,eah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 abi ben de onu diyorum. hadi illidan'ı kessek, arthası kessek olay değil de. titanlardan kaçabilmiş, 5 eski tanrıdan (sayıdan çok emin değilim) en akıllısını nasıl kescek ya bizim gibi herifler :D o zaman 200 kişi ile sargerası keseriz felan, fantazi yapıyım az. o blade of titan, olayına da moralim bozulmuştu. lvl 50 adam ifnin önünde, paladin di sanırım, elinde blade of titans duel yapıo. valla karşımda olsa dövücektim XD edit: zaten trollerin pek çok ırkın (elfler dahil) atası olduğunu duyunca da moralim baya bozulmuştu :'( [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 10:06 tarihinde, muzcu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Titanlardan kaçmış? Titanlar old god'ları yenip onları yerin dibine hapsetmişler. Ayrıca C'thun'un sadece parçaları ile gövüşüyorsun. Sanırım AQ40'taki de C'thun'un gözü idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 valla degil gozu, pipisiyle bile dovusememen lazim ya neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Cthun'un hiçbir zaman kendisi ile dövüşmüyorsun, "Tanrı öldürülmesi" diye birşey söz konusu değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bir de wowda herkes kendi capinda tanri. hakkar da tanri manri ayagina yatiyor. sonra aliyorsun ayaginin altina 20 kisiyle. 10 kisi daha alsan yanina secde edecek sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 lol koparttın wissy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ben genel hikayeyi biliyorum. 5 elemental tanrı yenilmiş ve dünyanın merkezine mi bi yere, yerin dibine işte zincirlenmiş felan. 3 cüce fraksiyonundan birinin (ismini unuttum ama caster takılanlar) 2 büyük ordusundan biri düşüo, dieri kaçarken firelordu yerin dibinden yeryüzüne çağırıolar, bu da "dea yakarım hepinizi, kaybolun lan" deyip o büyük orduyla beraber searing gorge ve burning stepsi lavlar altında bırakıp böle köz kızamına felan getirio, sonra da dağın dibine kurduğu şatosunda dünyayı ele geçirme planları felan yapıo. yani firelord o. ama daha detaylı okuyup da o firelord'un aslında ateş tanrısının çırağının çırağı olduğunu iddia edenler varsa lafım yok c'thun'a gelirsek. abi şimdi ismini vermiyim belki neden beni alet edion muhabbetlere der de. harbi kitaplarını okumuş bi arkadaş anlattı, bu c'thun 5 old god'dan birisi, ve titanlar tarafından en zayıf olanı olarak görülmüş ama en akıllısı çıkmış. titanlar old godlar ile savaşırken bu kaçmış saklanmış mı ne bişi yapmış. bunu zincirleyememişler yerin dibine. nedir, öldü mü sandılar bilmiyorum ama sonuçta eleman kurtulmuş. kendine ordu olacak ırklar felan aramış, tam hatırlamıyorum annattıklarını ama troller ile bi ilişkisi olmuş felan da sonra silithus'da bi ırka rastlamış bunları eğitmiş felan yeni bi soy yaratmış ona da qiraji mi ne diolar. ya sonuçta eleman old god, yani gidip görmedim gözüyle mi çüküyle mi savaşıyosunuz, ayrıca o gözü değil de başka bir şeyi olmasın, yani vucüddaki tek top şeklinde organ göz değil ;) ama abi ben valla kıl oldum bu wow hikayesine. 40 kişi tanrı kesiosun felan, gelio tanrılar tanrıları kesio, sargeras ordan oraya gezio. saçma sapan, şeyler :) bi kere tanrının ne işi var etle kemikle, bedenle :) bence burda çok tanrılı bişi var. o nedenle benim kafa karışıo. hehe ateş tanrısı neden ölmesin su tanrısına karşı mesela (saçma bir örnek ama, 40 kişi tarafından ölen old god olayından daha saçma değil) ayrıca aklıma eski mısır inanışları felan gelio, hani kral hem kral hem tanrıdır olayı pff. ömrümü yedin blizzard!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ahn'Qiraj'a girseydin zaten, tamamen Antik Misir konseptiyle yapildigini görürdün : ) Aynen söyledigin gibi, olay "tanri" olmak degil, kendini tanri ilan etmek ile alakali. Bi de, sen Dragonlance okursan oturur aglarsin o zaman : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 said: Cthun'un hiçbir zaman kendisi ile dövüşmüyorsun, "Tanrı öldürülmesi" diye birşey söz konusu değil zaten. belki playerler tarafından,ama bi' tanesi darkshore'da uzanmı ş yatıyor şu an bildiğim kadarı ile. Zamanında, Titanlar ile 5 Old God savaşıyor,biri ölüyor,Darkshore'de,üç tanesi hapsediliyor,diğer kalanıda C'thun.C'thun Silithus'a kaçıp saklanıyor,sonra Aqirleri kandırıp basit dünyayı ele geçirme planını işleme sokuyor.Aslında o savaşta bize Titanların falanda yardım etmeleri lazımdı şöyle über bufflarla falan.Ama,çokta aman aman bi senaryo yazmaya çalışmamışlar,C'thun ismi bile ç.alıntı zaten. Tabii birde ilginç olan,herşeye rağmen,nereye kadar gidecek playerler,Lich King'i,Kil'jaeden'i falan kesebilecekmiyiz bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ilidianı bilmm de arthası - nerzulu - lich king i (hepsi aynı adam :P) blizz kestirmez adam tüm senaryoyu onun üzerine kurmuş herif koskoca legionu aldatıo (c'thun felan dinlemez walla sonuçta o old gods dediğiniz uffacık azeroth da artizlik yapanlar legion ise titanların yüz yıllardır savaştıı kişiler) o adam kestirceeni sanmam ama kelthuzadı kestirebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Kel tuzaddan da çok güzel caster itemi düşer ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 WoW Tarihi'ndeki bütün karakterleri zorluk derecesine göre sınıflandırdı bir dergi, 1-100 arası. Ragnaros sanırım 24, Nefarian 40 civarı, Arthas _84_ ve Elune 100. Elune dikkatinizi çekerim, bir tanrı, aynı Cthun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Elune rahibesi oldugumdan, ayip olmasin diye 99'um ben de iste. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 23:11 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gangren bişi diecem o arthas hangi arthas çoook sayıda arthas war sende bilion ( pala arthas (shield hs yaptıktan soora reroll atmış biri) deadth knight arthas bi de lich kingle birlaşip master of necromancy olmuş arthas war) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 En son halidir yani lichkingle birleşmiş hali , De Arthas en baba karakter eluneu yemişim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 illidan her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 birde ona bakarsanız warcraft hikayesine 5 ana dragondan bahsediliyor biri azuregos diğeri onyxia diğeri nefarian 2 dragon daha kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 elune resmi olan varmı? hangisiymiş görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar