sertur Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Daha önce yollandı mı bilmiyorum ama olay budur... NE rulllzzzzz :)) [spo] [/spo] diğer arkadaşlarımızı görmek için bknz-->http://forums.worldofwarcraft.com/screenshots/imageviewer.aspx?ImageIndex=29&Set=13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Abi Footman From Kenan Beni bitirdi yaa =) Ya Bence Bazı Boss larıda koysalar komik olurdu =) [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 15:48 tarihinde, Creane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bence de : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Banlandınız. =Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 omg nerf girls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 üstteki resmi o asılan adama göstersek napar acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 pent ondan daha iyiside var,bize gecen gece aq 20 de ilk bossta cıktı ve male char olmasına ragmen aldım,ama resim göstermeye utanıyorum:P link vereyım enıyısı http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=21499 undead erkeke mage e manyak yakısıyor:)millet sanırım av de falan gülmekten vuramıyor,artık bg lerde daha az ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hahahah erkeklere yazik cidden, bizim de bi dorf priestte vardi adamla sürekli dalga geciyoduk : ) transcendence e güzel uyuyo bu robe ya, ondna seviyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 pent sende gm manken oldun her fırsatta yapıstırıyosun karakterinin ss ini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Evet cok güzel oldu cünkü : ) Ya gnome acmadigima cok pismanim ben de güzelligiyle idare ediyorum iste karakterin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 o robe troll kızlarda super gıdıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sana ozel olarak gnome priest karakter versin bliz sole :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 saçları cok kotu be penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 burda pek belli diil ama benimkinin saçları fln sufer =)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Damdaki_kedi o robe u alirken ordaydim yapma etme bozar delikanliyi dedim dinletemedim :) [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 19:11 tarihinde, Teddy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ROFIL [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 19:57 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 lol ne female karakterine aşık olan bitek ben değilmişim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 adam gene bunda iyi durmus sen birde undead male de gör:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 adam gene bunda iyi durmus sen birde undead male de gör:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bittiğim nokta budur[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 20:31 tarihinde, Christoph_Vassel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 penth baya seksi cikmis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 penth zaten gördüüm kadarıyla en güzel ne ve en sağlam priest :) helal olsun ne diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 cloth armor en guzel ud male da gorunur..pent de ki seti ud male giyse ki giymisi var :p cok daha guzel gorunuyo.. nemesis set ud de efsane dir netherwind da transcendence de.. biri female NE olup stormrage set le ss ini koysa o_0 modda bakarım da trans setle pek hos olmuyo bence female NE.. ahh ahh keske herkes female NE olmasaydı da bende baslarken female NE druid acsaydım : / 1 yıldır oynuyorum hep druid imin olmasını istemisimdir..oyun baslangıcında herkesin ally ve NE olacagı belliydi o yuzden ud priest actım ühüü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 priest en guzel ne ye yakisiyor simdi inkar etmemek lazim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 NE female da sadece gorunus var..sonucta 24 saat karaktere bakıp aman yarabbii ne kadar guzel karakterim var 3hu denilmez :) karakter haraketleri cok kotu bence female NE priest in heal atisi vs..bence ud male e priest daha cok yakısıyo..hele trans set le cok daha karizmatik gorunuyo..sonucta karakterin le saatler geciriyosun her dk da /dance yaptırmıyosun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar