Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NE rullz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi Footman From Kenan Beni bitirdi yaa =)
Ya Bence Bazı Boss larıda koysalar komik olurdu =)

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 15:48 tarihinde, Creane tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
pent ondan daha iyiside var,bize gecen gece aq 20 de ilk bossta cıktı ve male char olmasına ragmen aldım,ama resim göstermeye utanıyorum:P link vereyım enıyısı

http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=21499

undead erkeke mage e manyak yakısıyor:)millet sanırım av de falan gülmekten vuramıyor,artık bg lerde daha az ölüyorum
Mesaj tarihi:
Damdaki_kedi o robe u alirken ordaydim yapma etme bozar delikanliyi dedim dinletemedim :)

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 19:11 tarihinde, Teddy tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
cloth armor en guzel ud male da gorunur..pent de ki seti ud male giyse ki giymisi var :p cok daha guzel gorunuyo..
nemesis set ud de efsane dir netherwind da transcendence de..

biri female NE olup stormrage set le ss ini koysa o_0 modda bakarım da trans setle pek hos olmuyo bence female NE..

ahh ahh keske herkes female NE olmasaydı da bende baslarken female NE druid acsaydım : / 1 yıldır oynuyorum hep druid imin olmasını istemisimdir..oyun baslangıcında herkesin ally ve NE olacagı belliydi o yuzden ud priest actım ühüü :/
Mesaj tarihi:
NE female da sadece gorunus var..sonucta 24 saat karaktere bakıp aman yarabbii ne kadar guzel karakterim var 3hu denilmez :) karakter haraketleri cok kotu bence female NE priest in heal atisi vs..bence ud male e priest daha cok yakısıyo..hele trans set le cok daha karizmatik gorunuyo..sonucta karakterin le saatler geciriyosun her dk da /dance yaptırmıyosun :p
  • Yeni Oluştur...