duende Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 her gün yeni bir lise kavgasi haberi okuyorum gazetede ve hergün birileri ya ölüyor ya yaralaniyor. Benim okulumdaki mallar sadece görünümde özenselerde ciddi bir sorun olmaya basladi bu kendisini Kurtlar Vadisinde sana salaklar. 3 gün önce arkadasini bicaklayan cocugun kendisini Polat Alemdar diye tanittigini okudum gazetede. Bu gidisle bence böyle 3-5 salak daha birbirini biçakliyacak sonra RTÜK Kurtlar Vadisini yasakliyacak sonra bununda modasi geçicek ve unutucaklar. Ama o zamana kadar kendimize mukayyet olalim bi sorun mu var koçum diyenlerden uzak kalalim ve Kurtlar Vadisi basladiginda kanali degistirelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kurtlar kalkmasın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kurtlar vadisi için bugun yaptıgım bir yorumu tekrarliyim: "dünyada sinemada oynayan tek film olsa gitmem" bence cok sacma ve şiddet içeriyor, babam izliyor biliyorum az cok kardeşimi falan annem uzak tutmaya çalişiyor ama ne mumkun, onu kapasa foxkids'dekiler yeter siddet aşilamaya eskiden ne guzel why why family vardi cok severdim, onları kaldırıp savaşli düvüşlü hedeler konuldu.. televizyon kesinlikle cok fazla etkiliyor, duyarli olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yeni nesil embesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 eski bölümleri iide saçmadılar sonra.düzelirler inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gereksiz bir dizi bence.insanlarımız çok çabuk gaza gelebiliyor.çoğu izleyen cuma günleri bir polat alemdar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sadece kurtlar ile olucak birşey değil bu tek bir dizinin üzerine yüklenmek çok yanlış. Çünkü toplumumuzun içinde bir şiddet duyusu var bastırılmış ve bunu körükleyen diziler değil toplumun birbirine üstünlük kurma çabası veya insanların birbirlerine üstün olduklarını kanıtlamak istemesi. bu tür tepkilerden kaçınmalıyız çünkü bundan önce pokemon izleyip ben pikaçuyum diye balkondan atlıyan çocukta vardı pokemon kalktı,kurtlar geldi,kurtlar kalkar başka birşey gelir. Bunları kaldırmak yerine çocuklarımızı ve gençlerimizi bilinçlendirmeye çalışmalıyız.Televizyon hayatımızın her karesinde olucak türk dizileri filimleri olmasa bile yabancı diziler filmler olucak.Onlar olmasa bilgisayarın ve internetin yaygınlaştığı bir dünyada oyunlarda öğrenicek gençlik bu tür şeyleri... Herşeyden önce eğitim,iyi bir aile eğitimi verilmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 lisede okuyorum ve kesinlikle iğrenç 1 şey,herkesin cebinde -her ihtimale karşı- bıçak var.ya hoş değil her an 1 şey olabilir gibi 1 durum var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gine kurtlar vadisi bizi delirtti zihniyeti nefret ediyom sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 haketmeyen tipler egitim aliyor bu ulkede. bu insan ziyanlarini oldurmek lazim. 14 yasinda katil olandan vatana millete fayda gelmez, bi de ustune vergilerimizle boyle O.Ç. (17) gibi arkadaslari besliyoruz. not: O.Ç. (17) bir kaç hafta once arkadasini cikista evinin civarinda bacagindaki damari kesecek sekilde bicaklayip kan kaybindan olmesine sebep olan liselimiz. adi ustunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 her okula metal dedektörü kampanyası başlatalım. polisler ilk ve orta dereceli okullarda düzenli olarak arama yapsın. çocuklar için de idam cezası konsun. bak bidaa yapıyolar mı.. vadiyi filan bırakın ya, çocukları düşünsenize, anne baba dövüyo, öğretmeni dövüyo, üst sınıftan hırbo tipler dövüyo, maç yaparken kavga çıkıyo yine dövülüyo, başkasının hoşlandığı kıza yan gözle bakıyo dövülüyo..o kadar dayak yesem ben de bıçak taşırım yanımda be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bide diziyi izlemeden gereksiz diyenlere çok gülüyorum [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 23:19 tarihinde, Onurlu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Kurtlar vadisi gibi bi dizinin varolması mı garip? Yoksa Bu diziyi izleyip de etkilenen/özenen binlerce kişinin olması mı garip? Adamlar izlensin diye yapmışlar bu diziyi, amaçlarına da ulaşmışlar. Bu kadar bilinçsizce hareket eden bir toplumun önüne böyle bir dizi koyarsan günah keçisi sen olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 izledim ben baya vadiyi ve gereksiz buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 izlemek icin guzel diziydi simdi hakini yemeyelim . ne var ki 79 dogumlu oldugum halde benim bile lise yillarimda boyle agir abi takilan tipler vardi . o zamanlar polat degildi adlari baska biseydi . kurtlar vadisi isin adini koydu basdarili bir diziydi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar