Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kacan balık buyuk olur da kacan oglan sevgili mi olmalıydı?

irin

Öne çıkan mesajlar

elinden gittiğini anlamak bu kadar uzmeli mi insanı? arkadasının asık oldugu ogrenmke bu kadar koyar mı bi insana? bilmiorm patiler fikrinize ihtiyacım var bir dostum zamanında hoslasmıstım kendisinden ama sonra geecmişti sonra bi gun gelip bana hoslandıgı biri oldugu söledii kzıı anlattı fln oymus işte benim ruhsal dengem bozuldu aniden,ne yani ben unutamadım mı onu aslında? napayım ne edeyim akıl verin, o benim dostum ama?
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne dostu gözünüzü seveyim. dost most yok ortada. olmaz öyle şeyler. ciddi diyorum bak.

bi de merak ettim. hadi gidip söylediğni falan varsayalım. o da dediki aa bende senden hoşlanıyordum aslında ama işte dost ayağına söyleyemediydim bilmemne. sen bu kişiyi kabul edecek misin o anda? az da olsa başkasından hoşlanan birini?

o benim dostum diyemem sevdiğimi olaylarıda bi başka garip zaten. hoşlanıyosun, dostun ve o kişiden sakladığın şeyler var. tamam sırdaş dost aynı şey değil ama genelde dost denilen kişi en yakın olur.

ööle işte ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kusura bakma da ben olayı anlamadım ki =)
Gerçekten yardımcı olmak isterdim (aşk konusunda şu sıralar çok çekmiş birisi olarak) sana ama gerçekten olayı anlamadım.
Şimdi senin dostun, bi kız arkadaşına mı aşık olmuş? Ve sen dostundan mı hoşlanıyorsun? Böyle mi olay?
Sosyal ağlarda paylaş

söyleki zaten bu dostluk sonradan kazanılmıstı yani o benim ondan zamanında hoslandıgımı bilio ama bu konu kapanıp gitmişti.böyle bi gonul işi icin dostlugumuzu heba etmemeye karar vermiştik..simdide birden birinden hoslandıgını söyleyince... cok kotu hissediorum ya.((
Sosyal ağlarda paylaş

@amon laf etme saclarıma ama yinede teselli icin saol.
@aquila kesinlikle haklısın bozuldu gitti valla hersey
@dela kesemedim işte napiiimm.(
@wizardofoz bilmiorm valla öylemiymiş.balıgını gormedim.P cevaplamalarım biraz garip oldu biliorm ama affınıza sıgınıorum sevgili patiler uzun zamnadır patiden uzakkaldımdı ,kavustuk, mutluyum.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...