irin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 elinden gittiğini anlamak bu kadar uzmeli mi insanı? arkadasının asık oldugu ogrenmke bu kadar koyar mı bi insana? bilmiorm patiler fikrinize ihtiyacım var bir dostum zamanında hoslasmıstım kendisinden ama sonra geecmişti sonra bi gun gelip bana hoslandıgı biri oldugu söledii kzıı anlattı fln oymus işte benim ruhsal dengem bozuldu aniden,ne yani ben unutamadım mı onu aslında? napayım ne edeyim akıl verin, o benim dostum ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ya ne dostu gözünüzü seveyim. dost most yok ortada. olmaz öyle şeyler. ciddi diyorum bak. bi de merak ettim. hadi gidip söylediğni falan varsayalım. o da dediki aa bende senden hoşlanıyordum aslında ama işte dost ayağına söyleyemediydim bilmemne. sen bu kişiyi kabul edecek misin o anda? az da olsa başkasından hoşlanan birini? o benim dostum diyemem sevdiğimi olaylarıda bi başka garip zaten. hoşlanıyosun, dostun ve o kişiden sakladığın şeyler var. tamam sırdaş dost aynı şey değil ama genelde dost denilen kişi en yakın olur. ööle işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ya kusura bakma da ben olayı anlamadım ki =) Gerçekten yardımcı olmak isterdim (aşk konusunda şu sıralar çok çekmiş birisi olarak) sana ama gerçekten olayı anlamadım. Şimdi senin dostun, bi kız arkadaşına mı aşık olmuş? Ve sen dostundan mı hoşlanıyorsun? Böyle mi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 vah gidi vah vah vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 demek ki dostun sandıgın kişi snn için dosttan oteymiş. git açıl , sonra kafanı taşlara vurursun , ne olursa olsun sonunda "keşke" demekten daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bazen hormonlar sosyal ilişkilerin önüne geçebilir. söyle gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Al karşına konuş kaybedicek birşeyin yok belkide kazanırsın hiç belli olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 söyleki zaten bu dostluk sonradan kazanılmıstı yani o benim ondan zamanında hoslandıgımı bilio ama bu konu kapanıp gitmişti.böyle bi gonul işi icin dostlugumuzu heba etmemeye karar vermiştik..simdide birden birinden hoslandıgını söyleyince... cok kotu hissediorum ya.(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 eh hiç gidip söyleme o halde. hoşlanmıyor istemiyor demekki. gönül işi için dostluk heba etmek nedi ya. saçmalığın daniskası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bebeğim yaaaa....ne üzülüon bi oğlancı oğancı için....boooşver elini sallasan ellisi saçını slasan sırma elisi(deeeeeeermişim , o saçını kestirmeden önceydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bebeğim yaaaa....ne üzülüon bi oğlancı oğancı için....boooşver elini sallasan ellisi saçını slasan sırma elisi(deeeeeeermişim , o saçını kestirmeden önceydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hala seni sevmesini istiyosun.. peşinde biri olması hoşuna gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 madem bu kadar kiskaniyodun, keseydin vaktinde pipisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ruhsal dengeyle birlikte anlatimsal denge de bozulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 dost ayagi popo ayagi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 boşver be kızım.. bir kucak kapanırsa başka bir kucak açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ığğv ığğv ıvv iğvvenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Boşver, başka şeylere ver kendini, ak ortamlara saygısızca. Unutursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 anlamadim ben simdi.. Kacan oglanin baligi mi buyukmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 @amon laf etme saclarıma ama yinede teselli icin saol. @aquila kesinlikle haklısın bozuldu gitti valla hersey @dela kesemedim işte napiiimm.( @wizardofoz bilmiorm valla öylemiymiş.balıgını gormedim.P cevaplamalarım biraz garip oldu biliorm ama affınıza sıgınıorum sevgili patiler uzun zamnadır patiden uzakkaldımdı ,kavustuk, mutluyum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar