Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

13 neden kötü ki..?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hristiyanlıkta 12 havari birde tanrı (tanrı değil hz. isa olcaktı pardon yanlış yazdım) 13. kullanılması hoş olmaz diye uğursuzluk inancı yaymışlar

ayrıntılı bilgi için ö.m

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 16:31 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Siz dalga geçtiğimi zannettiniz galiba?

"Ölmeden önceki gece yemek masasında 13 kişi vardı." bu uğursuzluk nedeni olarak geçiyor.

aha

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 16:34 tarihinde, Murtaza tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu inançla ilgili bişeydir. hristiyanlardan ortodokslar ve katolikler bile farklı nedenlere bağlarlar 13 rakamının uğursuzluğunu yani o kadar çok söylenti var. dini inançların doğrultusunda birine inanmanı tavsiye derim (yaniş tabii inanacaksan)
Mesaj tarihi:
Bi de bugün bi şeyler duydum sınıfta, çok eskiden bi adam kalbini durdurup çalıştırabiliyomuş. Deneyip deneyip 12 sefer başarmış bunu. 13.de de denerken ölmüş. Ondan böle uğursuzmuş sayı :/
Mesaj tarihi:
ivy
pati § 23 Mart 2006, Perşembe - 16:29 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

hristiyanlıkta 12 havari birde tanrı (tanrı değil hz. isa olcaktı pardon yanlış yazdım) 13. kullanılması hoş olmaz diye uğursuzluk inancı yaymışlar

ayrıntılı bilgi için ö.m

Pek de yanlış sayılmaz nitekim hristiyanlığa göre Hz. İsa tanrıdır.
  • Yeni Oluştur...