Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ünideki ilk hatun olayım

malik

Öne çıkan mesajlar

takil iste, tanimiyorsun sonucta daha kizi tam olarak. zamanla degisik yönlerini de görebilirsin.. sana ilk basta rahat ve özgür gözükse de aslinda gercekte bambaska birisi de olabilir. hemen önyargili olmamali.
bi de tikycan degil de tikygül ciksaymis daha iyi olcakmis (böeah)
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi adıma konuşayım ben karşımdaki kişi ile iyi iletişim kuramadıgım zaman veya ona karşı birşey hissetmediğim zaman onunla birlikte olmaktan zevk almıyorum hatta o ilişkiyide berbat ediyorum :)

Bazı arkadaşlarımız gençlik bu bir daha geri gelmez kafana göre takıl demişler haklılarda ama eğer kalbinde birisi yoksa takıl eğer kalbinde herhangi birisi varsa ve eğer bu kişinin peşinden koşmanın gerçekten değicegini düşünüyorsan onun için uğraş belki biraz geç olur ama olursada çok mutlu olursun .
Sosyal ağlarda paylaş

o zor khalad.baya bi imkansız gibi.bayasıda yok direk imkansız:)

bende ibraz senini gibiyim de biraz vakit geçireyim hede hödö biraz ama şu an düşünüorum.şu an önyargılıyım kıza karşı ben,ilk görüşümü söledim ama farklı bi karakterse daha farklı olabilir.bakacaz artıks
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi ya o zaman aynı durumda gibi birşeyiz.

Bende bir süre senin gibi düşündüm ama sonunda olmayacağını anladım ama tabi eldende birşey gelmiyor.Bende vaz geçtim uğraşmaktan çünkü diğer türlü sadece kendimi değil başka insanlarıda kandırmış oluyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...