kingpin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Daha önce açılmışsa pardon aramıştım yani ;) (refleks oldu artık) Öhm neyse konuya gelelim şöyle ki bir arkadaşımdan işittim penguen yapıştırma veriyormuş bu sigara paketlerinin üzerinde yazan uyarı mesajlarına alternatif olarak =) bayağı da komikmiş hala devam ediyor mu babamın sigara paketine yapıştırıcam da lol [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 00:27 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 hmm, kaplanınız ısırır mı? HAHAYT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 benim bi tane piç kaplanım var o ısırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 pictiger yer onu epix pic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 arkadaşlar adam gibi sölesenize ifade özürlü müsünüz :) bende çıkıyor resim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 resim cikmamis=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yine mi çıkmıyor değiştirdim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 geldi geldi, ahahhaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 konuyla ilgili mesaj da atiym bari, dötolanı demesinler. sanırım o çıkartma olayı bir seferlikti sadece resim de güzelmiş hehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 T-PUİİİ iyiymiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 değişik varyasyonları var photobucket a atabilirsem onları koyim =p gerçek resim eheh[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 00:27 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ilginçmiş ama ben daha çok ilkokul espirilerini beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 kkthanxbye dud3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 cy4by3B@b @l3min kingisin.Komikmiş paketteki yazılar aslında beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 sigara içenin pipisi düşer sticker ı çıkmıştı bana.içmiyorum , içse de düşemez di zaten.ohş , yırttık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 hadi canım? yok öyle stikırlar.yalan bunlar şaka bunlar şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 en üstteki karikatürde ki zamazingo sigara paketimi süslemekte bi kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 valla güzel olmuş iyilikten anlamıyo bizin halk _O_o bu sigarayı içenin annesi ölsün falan yazsalar kimse içmez D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Hala devam ediyor olması lazım bu haftaki sayıda veriyorlardı. Ben cumartesi almıştım da içkiyi biraz fazla kaçırınca boş sigara pakedinin izini sürmekte zorlanıyor insan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bende olanlarda soyle [spo]Sigara içme pipin duşer! Sigara oldurur Otlakcılık Surundurur! -İçme İçme.... -Lan içtin mi!? -İçme İçme.. -Lan?!!... paketlemedn once zikimize dassamıza surduk![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musazorlu07 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ne yazarlarsa yazsınlar aldırmıyorum bile..içiyorum..içiyorum..istemesemde içiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar