Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archlord - Codemasters

nomex

Öne çıkan mesajlar

Codemasters Rf ten sonra bu oyunu yaptıgını duyurmus bulunmakta bence hoş olabilir beni bitiren kısım su acıklama oldu :

One of the most appealing features is it’s ability to accommodate both the hardcore PvP fan as well as those looking for more solo action in a quest based game.

Henüz daha pek bi bilgi yok , sonbahar gibi fln cıkması muhtemel bakalım beklicez gorucez umarım kısa surede beta açarlar :)

www.archlordgame.com

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 12:13 tarihinde, nomex tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
cok az class ve irk var betasina bir goz atmistim, endgame i bilmiyorum ama klasik bir kore oyunu gibi codemasters mmo konusunda pek basarili bir firma degil.ayni L2 gibi wasd ile yurumeye calistiginizda bir adim geri atiyordu anlamiyorum bu korelileri :)
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu satın almadan sunucusunda oynayamıyorsunuz (Oyun anahtarı satın almak gerekiyor-KO,Silkroad vs. gibi değil.). Eh bu da gayet yeterli. Ama illa 15$ aylık gibi faiş fiyat ödeyerek oynamaktan zevk alıyorum diyorsanız birşey diyemeyeceğim. Ama sanırım yapımcı/yayımcı firma Guildwars gibi bir taktik inceliyordur.

Neyse bunları bi kenara bırakalım. Ben soruma döneyim =)
Betayı kaçıranlar için 7 günlük felan fistan gibi deneme zımbırtıları var mı (Kumar oynamayı sevmem de)? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok mutlu olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...