nomex Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Codemasters Rf ten sonra bu oyunu yaptıgını duyurmus bulunmakta bence hoş olabilir beni bitiren kısım su acıklama oldu : One of the most appealing features is it’s ability to accommodate both the hardcore PvP fan as well as those looking for more solo action in a quest based game. Henüz daha pek bi bilgi yok , sonbahar gibi fln cıkması muhtemel bakalım beklicez gorucez umarım kısa surede beta açarlar :) www.archlordgame.com [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 12:13 tarihinde, nomex tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Bu uzun süredir yaptıkları bir oyun, yeni duyurdular, scr leri sistemi ve özellikle mount ları güzel görünmüştü ilk incelediğimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Oyun zaten epey bi suredir yapılıo ayrıca codemaster yapmıo aslında publisher codemaster , buyuk ihtimal level ve skill sistemi rf ye benzer ama gercekten mount olayı fln muhtesem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 70 mb kadar bir videosu var kesin izleyin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mount lu olan oyun içi videosu mu izledim onu hoş olmus bence :) Betayı bekliorum 4 gözle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Yok o değilde (o da güzel) intro sunu diyorum ben bi izle bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 introyu da izledim , orc la human birbirleni dövmekten yorulup dost oluo :) sonra archlord olma mucadelesi baslıo onu mu diosun :) o da cok guzel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 http://www.gamershell.com/download_13234.shtml part2 ve tabiki buda mükemmel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Archlord ücretsiz üyelik aldı bir ara. Yakında da tamamen ücretsiz olacak gibi söylentiler dolaşıyor. heyecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Aylık ücretin kalkmıs olması gerekiyor zaten . Ama heycanlanıcak bi oyun olmadıgını soyleyebilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 cok az class ve irk var betasina bir goz atmistim, endgame i bilmiyorum ama klasik bir kore oyunu gibi codemasters mmo konusunda pek basarili bir firma degil.ayni L2 gibi wasd ile yurumeye calistiginizda bir adim geri atiyordu anlamiyorum bu korelileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 biraz ileri biraz geri mantığı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 üzgünüm de parasız olması daha baştan eksi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Guild wars gibi olması gerek. Ama yinede değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Evet parasız olması iyi güzel de, aynı zamanda: - Daha az destek - Daha az gelişme, daha az patch, daha çok bug - Yaş ortalaması düşük oyuncu kitlesi anlamına geliyor da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Oyunu satın almadan sunucusunda oynayamıyorsunuz (Oyun anahtarı satın almak gerekiyor-KO,Silkroad vs. gibi değil.). Eh bu da gayet yeterli. Ama illa 15$ aylık gibi faiş fiyat ödeyerek oynamaktan zevk alıyorum diyorsanız birşey diyemeyeceğim. Ama sanırım yapımcı/yayımcı firma Guildwars gibi bir taktik inceliyordur. Neyse bunları bi kenara bırakalım. Ben soruma döneyim =) Betayı kaçıranlar için 7 günlük felan fistan gibi deneme zımbırtıları var mı (Kumar oynamayı sevmem de)? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 önce dungeons and dragons online sonra rf online sonra da bu oyun biraz düşünmeye itti beni açıkçası.insan 2 dakka bekler yahu patır patır tüm incilerini döküo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Arkadaşlar oyun tamamen bedava olmuştur. Ve Archlord için yeni bir bölüm açılmasını talep ediyorum. 1.5gb bir download edeceksiniz. sonunda gerçekten güzel bir oyun göreceksiniz. Silk road gerçekten bu oyunun yanında cılız kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar